Casper Dizüstüleri Nasıl Bilirsiniz.
-
RaNGeR bunu yazdı
Toshiba ile Casper bilgisayarı bir tutan bir kişi ile bu tartışmaya girmem ben, kusura bakmayın. Size iyi eğlenceler.
Senin yaşın kadar laptop değiştirmişimdir ben, en az yaşının karesi kadar da laptop tamir etmişimdir.
bak şu an sana bu bilgisayardan yazıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=Ul9u166Njas
İkisinin de onlarca modelini kullanmasam hadi neyse dicem aq.
-
Terbiyenizi takınmanızı tavsiye ederim. Benim neler gördüğüm ve neler yaptığım konusunda en ufak bir fikriniz bile yokken bu şekilde konuşmanız uygun değil. Hakaret etmeden konuşmayı bilmiyorsanız hiç yazmayın.
Elbette özellikleri aynı olan iki bilgisayar arasında çok ucuz olan Casper almak yerine Toshiba'yı tercih ederim demedim. Sizinle bunu konuşmayacağımı söyledim. Bana sorarsanız iki modeli de almam, gider aynı özelliklerde ASUS alırım. Ben malı alırken sadece o ürüne para vermem, teknik servisine de para veririm. Ürünü aldıktan sonra en küçük bir problemde bile (format gibi) başım ağrıyacaksa isterseler bedava versinler yine almam.
Performansı aynı olabilir. Ama Casper ürünlerinin 8/10'u uzun ömürlü olmuyor. Üzerinden birkaç sene geçtikten sonra driverları bile bulunmuyor. Şu an ilk kullandığım ASUS bilgisayarın üretiminin sonlandırılmasının üzerinden 3 sene geçmesine rağmen bütün driverlarını sitesinde bulabiliyorsunuz. Ben ürünle birlikte buna para veririm. Daha sonra başım ağrıdıktan sonra, o bilgisayarı camdan aşağı atsam gözüme gelmez.
Sizinle bu konuyu daha fazla tartışmanın anlamsız olduğu kanaatindeyim. Nasılsa dediğim dedik çaldığım düdük diyor, karşı tarafı dinleyip anlamak yerine saldırgan bir tavırla düşüncenizi kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. Boşa çaba harcadığınızın farkına varmanızı diliyorum.
Eğer benimle muhattap olacaksanız, uygun bir üslup takınmanızı öneririm.
-
casper alinabilir onyargili olmamak lazim.
teknoloji isi sans isidir zaten.
eskiden casper simdiki kadar kaliteli pcler uretmiyordu.
yalniz son bir kac yilda kendini gelistirdi.
benim markaya gore alma onceligim soyle;
asus, toshiba, lenovo, samsung,dell...
-
uzak dur hocam...
-
hocam bende de casper i5 yeni nesil var 1 senedir kullanıyorum hicbir sıkıntısını gormedim o kadar memnun kaldım ki gittim aynısından kardeisme de aldım teknoloji isi bu herkesin dedigi gibide gidip asus ta alsan hp de alsan sansına kalmıs bir sey biraz da
-
Casper demek teknik servisle burun buruna gelmek demektir, ucuzluktur işçinin hakkını vermemek demektir. Üreten Türkiye'in siken markası demektir.
-
renegadealien bunu yazdı
Önce Toshiba, Sonra Asus, Sonra Samsung, Sonra HP, Sonra diğerleri...
Sony fiyat performans yüzünden tavsiye edilecek bi alet değil.
Hocam saygı duymakla beraber ülkeye zayıf makinalar gönderme hatasına düştü ama sonradan düzelten MSI :) unutma..
-
bknz. risk budur
-
casper 1
hp 2
2 side sağlığa zararlıdır yüksek derecede sinir sahibi yapar
-
Coiner bunu yazdı
Casper demek teknik servisle burun buruna gelmek demektir, ucuzluktur işçinin hakkını vermemek demektir. Üreten Türkiye'in siken markası demektir.
6 bilgisayar. 8 senelik casper deneyimi. 2 notebook, 1 masaüstü ve 3 laptop. Toplamda 0 sorun. Sadece son aldığım nirvana aşırı ısınma yaptı 5. senesinde. Şimdi servise gönderdim.
KAç casper bilgisayarın oldu, kaç sene kullandın, kaçında sorun yaşadın ??? Ben anlamıyorum bilgisayarları nasıl kullanıyorsunuz.
Siken marka sokan markasıymış. 6 bilgisayarda bir problem çıkmazken, hp, dell, lenovo, exper kullanan her bilgisayar kullanıcı sorun yaşıyor. Onlar siken sokan olmazken nasıl casper oluyor anlamıyorum.
dipnot : toshiba ve samsung tecrübe edemedim. Onlar hakkında konuşmuyorum.
Fakat çok ön yargılısınız. Dahası etraftan duyduğunuz saçmalıklara inanmakta üstünüze yok.