folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder C/C++ İçin Kitap

C/C++ İçin Kitap

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

arkadaşlar C/C++ yi temelden öğrenmek için kitap önerisi ve ankara bunu bulabileceğim mekan arıyorum.Eğer gerçekten temelden iyi bir şekilde şekilde öğrenebileceksem,öğrenci bütçemi zorlayıp birkaç tane kitap alabilirim.

Forumlarda Kaan Aslan'ın ''A'dan Z'ye C Klavuzu'' kitabını görüyorum.ama en son baskı tarihinin de üzerinden yaklaşık 10 yıl geçmiş.siz ne önerirsiniz,bulabileceğimi umduğunuz bir yer varsa onu da yazarsanız sevinirim

teşekkürler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

10 yıldır C'de pek fazla değişmedi. Kaan Aslan Hoca, bu işteki en iyilerden biridir. Kitabı da keza öyleymiş (okuyanların yorumu). Amacınız C öğrenmekse duraksamadan o kitabı alabilirsiniz. İngilizceniz varsa D. Ritche'nin C Programming Language kitabıyla birlikte takip etmeniz iyi olacaktır.

Eğer C++ öğrenmek istiyorsanız bir ders kitabı olan Deitel & Deitel - C++ How to program (Türkçesi C ve C++ olmalı) isimli kitabı alabilirsiniz. Tabi bu kitabı ders işler gibi takip etmelisiniz. Şimdilik Herb Shutter'ın kitaplarına bakmayın. Belki Thinking In C++'de uygun olabilir (kitabı kesinlikle hatırlamıyorum:()

Not: C++ öğrenmek için önce C öğrenmek lazım düşüncesine katılmayın. İyi çalışmalar dilerim.

Olaylara karışmayın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    YeniHarman bunu yazdı

10 yıldır C'de pek fazla değişmedi. Kaan Aslan Hoca, bu işteki en iyilerden biridir. Kitabı da keza öyleymiş (okuyanların yorumu). Amacınız C öğrenmekse duraksamadan o kitabı alabilirsiniz. İngilizceniz varsa D. Ritche'nin C Programming Language kitabıyla birlikte takip etmeniz iyi olacaktır.

Eğer C++ öğrenmek istiyorsanız bir ders kitabı olan Deitel & Deitel - C++ How to program (Türkçesi C ve C++ olmalı) isimli kitabı alabilirsiniz. Tabi bu kitabı ders işler gibi takip etmelisiniz. Şimdilik Herb Shutter'ın kitaplarına bakmayın. Belki Thinking In C++'de uygun olabilir (kitabı kesinlikle hatırlamıyorum:()

Not: C++ öğrenmek için önce C öğrenmek lazım düşüncesine katılmayın. İyi çalışmalar dilerim.

teşekkürler.ingilizce konusu için diyeceğim şey,ancak yazın yeterli düzeye ulaşırım.yaza kadar kaliteli bir türkçe kaynak-kaynaklar bulursam türkçeden mantığını alıp yazın -yeterli düzeye oluşan ingilizcemle-geliştirmeyi düşünüyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

önerisi olan yok mu ya

keşke olsaydı havtasonu almaya giderdim :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tugberk
    Tugberk's avatar
    Erkek

http://tahribat.com/Forum-C-Ile-Programlama-Icin-Kitap-Tavsiyeleriniz-168141/1/#2002208

Yeniharman yazmış ama kitap ismini vermemiş. Türkçe daha iyisini bulabileceğini sanmıyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Eksik ama başlangıç ihtiyaçlarını karşılayabilecek Fedon Kadifelinin e-kitabı: http://www.kadifeli.com/fedon/ 

Olaylara karışmayın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    YeniHarman bunu yazdı

Eksik ama başlangıç ihtiyaçlarını karşılayabilecek Fedon Kadifelinin e-kitabı: http://www.kadifeli.com/fedon/ 

a dan z ye c nasıl hocam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

deitel

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Deitel

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek
    cem-engine bunu yazdı

a dan z ye c nasıl hocam

Yukarıda da söylendiği gibi, önerilir:)

Olaylara karışmayın!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc Champion
    Flagellumdei
    Flagellumdei's avatar
    Erkek

http://turbobit.net/6hmcvzyj98uz/Books4career_C++ How To Program (8th Edition).rar.html

Toplam Hit: 2593 Toplam Mesaj: 18