Cccam Tavsiyesi
-
kimden almali falan tecrübeliler varsa adres paylasabilirlerse berhudar olucam.
-
konu gizli olsa bende iptv isteyecem de.
-
Takipdeyim....
-
Cccam var bende ilgilenirsen pm at.bende ip tv ariyorum rlinde olan vvarsa haberleselim
-
Dreamboxfullhdserver.com iletisime gecin selamimi soyleyin iptv cccam mevcut.
;)
-
Aldik ya bakalim nasil cikacak bu takilma sorunlari ilk basta fazla dikakt cekmiyor ama ileride isyan ettirirmi bilmem.
Bu arada hazir kanal listesi olan varmi ya elinde astra ve hotbird icin.
-
donma hepsinde var.
-
onu diom bende iste test ettim hepsinde var harbi ama ilk baslarda normal geliyor sonrada böle kalir insallah.
-
HoLyCat bunu yazdı
Dreamboxfullhdserver.com iletisime gecin selamimi soyleyin iptv cccam mevcut.
;)
Ben Dreamboxfullhdserver.com aldim bu arkadasa güvenerek. ilk 1 2 ay iyiydi server hafif donmali falan, lakin 4 gündür her 2 3 dakikada 1 takiliyor. Skype ve forumlarindan sorunu dile getirdim ama geri dönmüyorlar.3 gündür cevap bekliyorum sallayan yok. Ben hic tavsiye etmiyorum bu elemanlardan server almanizi ne destek var ne birsey. Parayi verene kadar ilgi alaka üst seviye sonra salla gitsin.
Simdi baska bir yerde adam bedava dagitiyor ve bu para ödeyip aligim serverdan daha hizli.
Holycat; e mesaj attim serverda sorun var diye: Serverda bakim calismasi var sabriniz icin tessekürler diye geri msj atti. Tamam eyvallah beklerim dedim. Simdi mesaj atiyorum benim onlarla alakam yok diyor. Anlamadim arkadasi harbiden.
Ek: Simdi server düzgün calisiyor ama sorunumuz oldugunda cevap alamiycagimizi ögrenmis olduk.
-
genelde böyle olur sorun olduğunda cevap vermezler
aslında nasıl yapılır nasıl edilirle ilgili konu açmam lazım herkez bilinçlensin
geri dönüş olsa bile sorun genelde son kullanıcıdan kaynaklandığını söylerler örnek olarak ddnet videosu vardı onun gibi olursunuz
-
3-4 sene önce kullanıyordum tüm tbtye derbi yayını yapıyordum :)
discovery channel felan :)0 hey gidi günler hey