folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Ccleaner Tam Sürüm Aranıyor

Ccleaner Tam Sürüm Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

ccleaner registry kayıtlarını yanlış siliyor. pc yi çökertiyor haberiniz olsun.

Katılıyorum Pc yi Çökerttiğini Hatırlamıyorumda, Bir Fark yaratmadığını biliyorum.

@Hakman Hocam Linkin Geri Sayımdan Sonra Bunu dedi..

"Bu dosya bulunmuyor, aşağıdaki dosyaya erişimi sınırlıdır veya telif hakkı ihlalinden dolayı silindi."

hocam konuyu yeni yükledim mesajı yazarken ben indirdim indi :) bir daha dene istersen

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    HAKMAN bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Katılıyorum Pc yi Çökerttiğini Hatırlamıyorumda, Bir Fark yaratmadığını biliyorum.

"Bu dosya bulunmuyor, aşağıdaki dosyaya erişimi sınırlıdır veya telif hakkı ihlalinden dolayı silindi."

hocam konuyu yeni yükledim mesajı yazarken ben indirdim indi :) bir daha dene istersen

Tamam. Teşekkürler.

Edit: Hocam Hala Olmuyor.. Neden Acaba.?

Ayşe fat bulunmuyor, aşağıdaki dosyaya erişimi sınırlıdır Daha yaygın Telif Hakkı ihlalinden dolayı Silindi. 

ShockMan tarafından 08/Eki/12 17:21 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    HAKMAN bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Tamam. Teşekkürler.

Ayşe fat bulunmuyor, aşağıdaki dosyaya erişimi sınırlıdır Daha yaygın Telif Hakkı ihlalinden dolayı Silindi. 

Hocam aşağıda 5 tane daha indirme sitesi var oradan deneyebilirsin. Yeni yüklediğim halde depositfiles öyle hata veriyor bunu bende anlamadım..

Örnek : PutLocker

http://c1210.hizliresim.com/12/8/ds9f4.jpg

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ccleaner kullananlara ccleaner enhanceri de öneririm.Bu program sayesinde ccleaner ın silebileceği junk file listesini baya fazla arttırıyor, deneyin farkı hissedin :D

http://singularlabs.com/software/ccenhancer/download/

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    HAKMAN bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    HAKMAN bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Tamam. Teşekkürler.

Hocam aşağıda 5 tane daha indirme sitesi var oradan deneyebilirsin. Yeni yüklediğim halde depositfiles öyle hata veriyor bunu bende anlamadım..

Örnek : PutLocker

http://c1210.hizliresim.com/12/8/ds9f4.jpg

Tekrardan Teşekkürler... Bu Pc Klienerin Benzeri olan Programdı değilmi.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

Hocam bu arkdaşın istediği CCleaner Business Edition Fullsürümü keyide içinde mevcuttur. Ccleaner paralı sürümü yani..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek
    HAKMAN bunu yazdı

Hocam bu arkdaşın istediği CCleaner Business Edition Fullsürümü keyide içinde mevcuttur. Ccleaner paralı sürümü yani..

eyw hocam tşk

THE BeYaZ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

Güle güle kullan kardeşim..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Free/full arasında tek fark destek degil mi?

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı

Free/full arasında tek fark destek degil mi?

Bende aradaki farkı merak ettim :S

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
Toplam Hit: 2881 Toplam Mesaj: 23