Ccleaner Tam Sürüm Aranıyor
-
ShockMan bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
ccleaner registry kayıtlarını yanlış siliyor. pc yi çökertiyor haberiniz olsun.
Katılıyorum Pc yi Çökerttiğini Hatırlamıyorumda, Bir Fark yaratmadığını biliyorum.
@Hakman Hocam Linkin Geri Sayımdan Sonra Bunu dedi..
"Bu dosya bulunmuyor, aşağıdaki dosyaya erişimi sınırlıdır veya telif hakkı ihlalinden dolayı silindi."
hocam konuyu yeni yükledim mesajı yazarken ben indirdim indi :) bir daha dene istersen
-
HAKMAN bunu yazdıShockMan bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Katılıyorum Pc yi Çökerttiğini Hatırlamıyorumda, Bir Fark yaratmadığını biliyorum.
"Bu dosya bulunmuyor, aşağıdaki dosyaya erişimi sınırlıdır veya telif hakkı ihlalinden dolayı silindi."
hocam konuyu yeni yükledim mesajı yazarken ben indirdim indi :) bir daha dene istersen
Tamam. Teşekkürler.
Edit: Hocam Hala Olmuyor.. Neden Acaba.?
Ayşe fat bulunmuyor, aşağıdaki dosyaya erişimi sınırlıdır Daha yaygın Telif Hakkı ihlalinden dolayı Silindi.
ShockMan tarafından 08/Eki/12 17:21 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdıHAKMAN bunu yazdıShockMan bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Tamam. Teşekkürler.
Ayşe fat bulunmuyor, aşağıdaki dosyaya erişimi sınırlıdır Daha yaygın Telif Hakkı ihlalinden dolayı Silindi.
Hocam aşağıda 5 tane daha indirme sitesi var oradan deneyebilirsin. Yeni yüklediğim halde depositfiles öyle hata veriyor bunu bende anlamadım..
Örnek : PutLocker
http://c1210.hizliresim.com/12/8/ds9f4.jpg
-
Ccleaner kullananlara ccleaner enhanceri de öneririm.Bu program sayesinde ccleaner ın silebileceği junk file listesini baya fazla arttırıyor, deneyin farkı hissedin :D
http://singularlabs.com/software/ccenhancer/download/
-
HAKMAN bunu yazdıShockMan bunu yazdıHAKMAN bunu yazdıShockMan bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Tamam. Teşekkürler.
Hocam aşağıda 5 tane daha indirme sitesi var oradan deneyebilirsin. Yeni yüklediğim halde depositfiles öyle hata veriyor bunu bende anlamadım..
Örnek : PutLocker
http://c1210.hizliresim.com/12/8/ds9f4.jpg
Tekrardan Teşekkürler... Bu Pc Klienerin Benzeri olan Programdı değilmi.?
-
Hocam bu arkdaşın istediği CCleaner Business Edition Fullsürümü keyide içinde mevcuttur. Ccleaner paralı sürümü yani..
-
HAKMAN bunu yazdı
Hocam bu arkdaşın istediği CCleaner Business Edition Fullsürümü keyide içinde mevcuttur. Ccleaner paralı sürümü yani..
eyw hocam tşk
-
Güle güle kullan kardeşim..
-
Free/full arasında tek fark destek degil mi?
-
Noneyim bunu yazdı
Free/full arasında tek fark destek degil mi?
Bende aradaki farkı merak ettim :S