folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cd-Film Dükkanı..

Cd-Film Dükkanı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

açmak istiyoruz 3 kafadar. malum orjinal cd satamyacaz bu işi herkes yapıyor sakıncaları zararları tüyoları işi yapanlar bi anlatıverse  çok makbule geçer

mekan:mersin /merkez

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    zabıtanın harçlığını bol tutman lazım (:

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    dostum 3 kişi o iş olmaz hemde 3 kişiye bişey bırakmaz tek yaparsan kazanırsın

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dükkanda sadece sattığın her cd nin bitane paketini tut rafta,bi yer bulun oraya zulalayın cdleri,müşterinin isteiğine göre zuladan çıkarın eee zula biraz uzak olucak dükkana tabi içine zulalıyim dersen:D

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    dostum 3 kişi o iş olmaz hemde 3 kişiye bişey bırakmaz tek yaparsan kazanırsın

tükkanın yeri güzel.

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hoca güzel iş ama parayı şu 3 şeyden kazanıyorsun

1- Orjinal filmleri al rafları doldur zaten sermaye ile acıcaksın dükkanı sonra 5 kutu boş cd al gelene boş cdye filmi yazdır kira parasına sat hem kopyadan kurtarmıs olursun hemde korsandan.%500 kar yaparsın her filmden

2- orjinal oyun gibi oyun satan adamlar var piyasadaki cd cilere sor onlar sana bi kac adres verirler onlardan da oyunları al kopyala sat..

Bundanda %500 kar yaparsın 

3- Her akşam z raporu kes :) maliyecilerle sorunun olmasın pc de harici hard disk al her gun bütün filmlerini oyunlarını felan filan yedekle nolur nolmaz diye

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    Caiz değil...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

Arkadasların dediği gibi bir bölümü normal orjinal cdlerle kapla 20-30tane falan duvara resimler falan asın vizyondaki filmlerin kocaman,

vergi levhası

işyeri açma izin belgesi

yazarkasa falan olsun hersey

istersen baska biyerden getir sat

istersen masa altından verebilirsin ama şikayet falan olursa yanabilirsin dikkat etmelisin.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

uygun olur mu bilmem ama,

1 TB'lik wireless disklerden alın.Duvar içine bir bölme yapın.Bu bölmeye diski koyun elektrik tertibatını sanki telefon tertibatı gibi

bir kutuyla saklayıp orayı kapatın.Bilgisayarlardada örneğin Windows Explorer'a A:/ yazınca disk açılsın.İçerisindekileri sıcak sıcak müşterilere

servis yapın.Orjinallerde kiralanmak için olmalı.Duvarları doldurun orjinallerle.Orjinal oyunda alın bol bol ucuzlardan. 

Hatta ben rafları ittirince açılan oda görmüştüm. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    istersen cd çekip sipariş alır size yollarım 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    Emrow bunu yazdı:

uygun olur mu bilmem ama,

1 TB'lik wireless disklerden alın.Duvar içine bir bölme yapın.Bu bölmeye diski koyun elektrik tertibatını sanki telefon tertibatı gibi

bir kutuyla saklayıp orayı kapatın.Bilgisayarlardada örneğin Windows Explorer'a A:/ yazınca disk açılsın.İçerisindekileri sıcak sıcak müşterilere

servis yapın.Orjinallerde kiralanmak için olmalı.Duvarları doldurun orjinallerle.Orjinal oyunda alın bol bol ucuzlardan. 

Hatta ben rafları ittirince açılan oda görmüştüm. 

"Hatta ben rafları ittirince açılan oda görmüştüm."

film sahnesi gibi oldu :D istanbulda büyük  operasyon yapılmıstı baya bir oldu adamlar asansor kurmuslar yukarı kattan aşağı indiriolardı cdleri :D

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 4618 Toplam Mesaj: 28