Cd-Film Dükkanı..
-
açmak istiyoruz 3 kafadar. malum orjinal cd satamyacaz bu işi herkes yapıyor sakıncaları zararları tüyoları işi yapanlar bi anlatıverse çok makbule geçer
mekan:mersin /merkez
-
zabıtanın harçlığını bol tutman lazım (:
-
dostum 3 kişi o iş olmaz hemde 3 kişiye bişey bırakmaz tek yaparsan kazanırsın
-
dükkanda sadece sattığın her cd nin bitane paketini tut rafta,bi yer bulun oraya zulalayın cdleri,müşterinin isteiğine göre zuladan çıkarın eee zula biraz uzak olucak dükkana tabi içine zulalıyim dersen:D
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
dostum 3 kişi o iş olmaz hemde 3 kişiye bişey bırakmaz tek yaparsan kazanırsın
-----------------------------tükkanın yeri güzel.
-
Hoca güzel iş ama parayı şu 3 şeyden kazanıyorsun
1- Orjinal filmleri al rafları doldur zaten sermaye ile acıcaksın dükkanı sonra 5 kutu boş cd al gelene boş cdye filmi yazdır kira parasına sat hem kopyadan kurtarmıs olursun hemde korsandan.%500 kar yaparsın her filmden
2- orjinal oyun gibi oyun satan adamlar var piyasadaki cd cilere sor onlar sana bi kac adres verirler onlardan da oyunları al kopyala sat..
Bundanda %500 kar yaparsın
3- Her akşam z raporu kes :) maliyecilerle sorunun olmasın pc de harici hard disk al her gun bütün filmlerini oyunlarını felan filan yedekle nolur nolmaz diye
-
Caiz değil...
-
Arkadasların dediği gibi bir bölümü normal orjinal cdlerle kapla 20-30tane falan duvara resimler falan asın vizyondaki filmlerin kocaman,
vergi levhası
işyeri açma izin belgesi
yazarkasa falan olsun hersey
istersen baska biyerden getir sat
istersen masa altından verebilirsin ama şikayet falan olursa yanabilirsin dikkat etmelisin.
-
uygun olur mu bilmem ama,
1 TB'lik wireless disklerden alın.Duvar içine bir bölme yapın.Bu bölmeye diski koyun elektrik tertibatını sanki telefon tertibatı gibi
bir kutuyla saklayıp orayı kapatın.Bilgisayarlardada örneğin Windows Explorer'a A:/ yazınca disk açılsın.İçerisindekileri sıcak sıcak müşterilere
servis yapın.Orjinallerde kiralanmak için olmalı.Duvarları doldurun orjinallerle.Orjinal oyunda alın bol bol ucuzlardan.
Hatta ben rafları ittirince açılan oda görmüştüm.
-
istersen cd çekip sipariş alır size yollarım
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------uygun olur mu bilmem ama,
1 TB'lik wireless disklerden alın.Duvar içine bir bölme yapın.Bu bölmeye diski koyun elektrik tertibatını sanki telefon tertibatı gibi
bir kutuyla saklayıp orayı kapatın.Bilgisayarlardada örneğin Windows Explorer'a A:/ yazınca disk açılsın.İçerisindekileri sıcak sıcak müşterilere
servis yapın.Orjinallerde kiralanmak için olmalı.Duvarları doldurun orjinallerle.Orjinal oyunda alın bol bol ucuzlardan.
Hatta ben rafları ittirince açılan oda görmüştüm.
-----------------------------
"Hatta ben rafları ittirince açılan oda görmüştüm."film sahnesi gibi oldu :D istanbulda büyük operasyon yapılmıstı baya bir oldu adamlar asansor kurmuslar yukarı kattan aşağı indiriolardı cdleri :D