Cehennemde Özgürlümü Yoksa Cennette Kölelikmi Hangisi?
-
değişiklik göstersede yaşam tarzınınz hangisi?cehennemde iyibir hayatmı yoksa cenette ezik bi hayatmı.örnek verecek olursak.bi futbol takımı düşünelim Real madrit kadrosunda olup hiç forma giyememek.yada karabük sporda oynayıp yıldız futbolcu olmak.
başka bi örnek.süper zekalı adamların okudugu sınıfta okuyanların en düşük seviyedeki şahsiyet olmak.yada gerizekalılarla okuyup en zeki takılmak.
fransada aç yaşamak,yada Karsta maddi imkanları bol bi hayat yaşamak. dağın yanında tepe olmak ta örnekler arasında olsun
-
Hayırlısı neyse o olsun. Hayırlısıyla bırak Real Madrid'i Erciyesspor'un paf takımında bile oynamaya razıyım :)
-
ya o değilde anlamadıgım şu kimileri der ki cennet'te şu an tanıdıklarımızı tanımayacakmışız... ee peki tanımayacaksam cennet'e gitmemin manası nedir? sevdiklerimi tanımamak hayatımı, kendimi tanımamak demektir?
diğer soru cennet'te gözlerimiz kafamızda olacakmış kimseyi göremeyecekmişiz ee peki kimseyi göremiyeceksem gözlerimin kafamda olmasının sebepi ne? hiç olmasın daha iyi?
-
Herzaman özgürlük.......
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
ya o değilde anlamadıgım şu kimileri der ki cennet'te şu an tanıdıklarımızı tanımayacakmışız... ee peki tanımayacaksam cennet'e gitmemin manası nedir? sevdiklerimi tanımamak hayatımı, kendimi tanımamak demektir?
diğer soru cennet'te gözlerimiz kafamızda olacakmış kimseyi göremeyecekmişiz ee peki kimseyi göremiyeceksem gözlerimin kafamda olmasının sebepi ne? hiç olmasın daha iyi?
-----------------------------İlk sorduğun soru çok güzel, cenneti de sevdiklerimle yaşayamayacaksam ne anlamı kalır değil mi? Bu da bizim ne kadar muhafazakar olduğumuzun göstergesidir. Ama aslen böyle değildir, Kuran-ı kerim'de bu tür sorular ayrıntılarıyla anlatılmakta, okumamız gerekiyor.
İkinci dediğini ise ilk defa duyuyorum. Bu bence spekülasyon öyle bir şey olmaz
-
hocalar ben sosyoloji dersini geçemiyorum bu yüzdenmi acaba.yurt dışına süreyim diyorum akıl fikir alıyoruz işte istemeyen yazmasın kardeşim
-
yassun bunu yazdı:
-----------------------------
öncelikle madrit deil deil madrid
2.cisi çok saçma bi soru çok aradın mı
-----------------------------deil ne la değil yazacaktın heralde..başkalarının kusurunu görmekte on numarasın kendin kabak çiçeği gib ortada dolanıyon.
-
MEsele nedir bilirmisin kardeşşşş..
Mesele Neyi Ne için ve Ne zaman yaptığında gizlidir kardeş..
-
Real Madrid konusunda tabi ki Karabük'te yıldız oyuncu olmak daha iyidir ama geri zekalıların iyisi olacağıma süper zekilerin kötüsü olurum.
-
alkol alıp başlık açılırsa böyle olur.''Cehennemde Özgürlümü Yoksa Cennette Kölelikmi Hangisi'' bu ne yaman çelişki böyle.
-
Bizde Alkol alıp cevap yazarız be hacım :)