Cehennemden Nasıl Kaçılır..(Tahribat Olarak Cehenneme Gitsek)
-
Baba melekte nefs yoksa neden hurilei görmeye gitsin..Kısacası boku yemişiz biz kurtulmamıs biraz değil çok zor...Bide şeytan zaten ateşten yaratılmış ateş ona komaz ki heralde onun için özel soğuk oda yapmışlardır oda orda zulüm görür :D:D
-
Yok oğlum bende düşündüm.Olmuyor belki melek bir anda gaza gelse olur ama .Onlar gaza gelirmi bak onuda bilmiyorum.En iyisi biz bütün tahribat cemaati direkman meleğe doğru koşalım.O zaten bizi öyle alev alev yanarken üstüne gittiğimizi görünce tırsar kaçar o arada cehennemden kaçan kaçar kaçamayan kalsın orda banane be :D
-
muhahahah.... süper la... :D walla... bence kaçmak için rüsvet en iyi yontem... ama holy abü bi program yaparsa hiç urasmayis... :D
-
aha burası neresi ? şu yanan kim ? deca ölecen azraile yaklaşma : ) beyler şu renenin ateşine 1 odun daha atın biraz daha ısınalım . holü bi program yazda şu odunları otomatik her saat atsın bizide kaldırma ateşin içinden :) heuheuhuheuhe
-
saLavat getirin carpiLacaksiniz
-
BILL GATES ölmüş ve Tanrı'nın huzuruna çıkmış. Tanrı "Sen iyi bir çocuksun Bill" demiş, "Herkese yapmam ama sana seçme hakkı verecegim, cenneti de cehennemi de gör, hangisini istersen oraya git".
Bill önce cehenneme gitmiş, deniz kenarında, harika bir gün batımı yaşanmaktaymış, kızarmış köpükler kumları yalıyor, hafif ılık rüzgarda palmiyelerin yaprakları nazlı nazlı sallanıyormuş.
Allah allah demiş Bill,bize hiç böyle anlatmamışlardı!? Sonra cennete gitmiş. Orası da fena değilmiş ama doğrusu cehennemle kıyaslanmazmış. "Cehennemi seçtim" demiş Tanrı'ya.Güzel düşler kurarak kapıdan girdiginde tam da bildiği cehennemle karşılaşmış; kazanlar kaynıyor, zebaniler ortalıkta dolaşıyor, alevler gökyüzünü kızıla boyuyormuş. "Aman" demiş Bill, "Hemen tanrıya çıkmam lazım" ve soluk soluğa bağırmış; "Benim ilk gördügüm cehennem böyle değildi".
Tanrı gülmüş, "Çok geç artık Bill" demiş, "Seçimini yaptın. O ilk gördügün sadece ekran koruyucuydu"...?
-
heuheuheu : ) la koptum a.k . güsel bi fıkra . bu arada holy hala yazmadın prgramı: )
-
la olm bu seytan kadar şerefsiz bi mahlukat gormedim.:-D
harbi nasıl kaçarız la.işin kotu yanı tikilerde yanımızda olcak.onları dovmekten zaman kalmıcak bize:D
ama su da var.şeytanı doverüz deerüz ki bize kapıyı goster yoksa azuna sucaruz adam ol deriz.o da gosterir.tam çıkacakkeen Allah bab orda olur deüzki yuca Allahum şeytan piçunu dovduk,girelim cennete deriz.cennee gireriz bi bakarız cw orda.doktoray vaaz veriyo.savsaklarda lmaer lamer dolanıyo.sonra ya onları cennetten atardık ya da cehenneme geri donerdik.
-
Bir adam oğullarına vasiyet verir.
Vasiyet aynen söyle ben ölürsem ki bir gün mutlaka öleceğim , beni mutlaka kullanılmış bir kefene sarıp öğle gömün..oğulları o an anlayamamış ama nereden bilsinlerki başlarına gelecekleri…
İşte baba bir gün ölür ve iş vasiyet kısmını yerine getirmeye gelir.bunlar kapı-kapı hoca peşinde koşarlar neden mi(hiçbir hoca babanın dediğinin yapılamıyacağını söyler)..
Ama bunlar diğer gün bir hocaya rüşvet verirler ve hoca bunu yıkar falan filan işte babayı sarar kullanılmış bir kefene haydi yallah der öbür dünyaya…
Ee adam gelir ve ayaklanır öbür dünyada ve yanına 2 tane zebani gelir babaya hoş geldin derler bakalım senin yaptığın neler .hele bir sayalım der günahların mı – sevapların mı daha ağır basacak..
Baba aynen istif bozmadan işşş der ben tam 20 yıldır buradayım zaten hele bir demleyin bir çayda çayınızı içelim ula…
-
Abi niye kacan gel yanima ben sana bir cay koyayim sonrada biraz kazanlarimizda yikar paklarim sonrada bir kek bisiririz yahudiler zaten bir adolftan cekiyor birde benden bu tarafta.
isteyene Cifta kavrulmus yahudu cehennemde bulunmaktadir :)