folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cekete Armayı Nasıl Yapıştırırım?

Cekete Armayı Nasıl Yapıştırırım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Hocam şimdi blazer bi ceket var da bide arması , tanıdık terziye götürdük y.avşaklar dikmedi yapamayız dediler ben şimdi bunu nereme sokuyum amq ya , neyle yapışır bu nasıl olur :/ bilemedim yahu

http://images.gittigidiyor.com/2934/BLAZER-CEKET-ARMASI-ALTIN-KRAL-2010-MODEL__29346618_0.jpg

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

çift taraflı bant :D günü idare etmek için

hep takacam orda kalacak diyosan terz ibilir

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek

İğne ve iplik.

" Kro "
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

KroBey bunu yazdı:
    -----------------------------

İğne ve iplik.

hocam öyle dikcemde bu armanın beyazını öbür ceketime diktirim g.tün bitane terzisine dingil etrafından dikivermiş hep ipler belli oluyor yaw bunu yapanlar nasıl yapıolarki, kalıcı olcak silikonla felan olurmuki :/ yada bali felan

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Cırt cırtın 1 kısmını cekete 1 kısmını armanın altına dik ve yapıştır . Çamaşır makinesine atarken çıkartırsın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    Cırt cırtın 1 kısmını cekete 1 kısmını armanın altına dik ve yapıştır . Çamaşır makinesine atarken çıkartırsın.

cırt cırt yokki hocam , o ney

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

MuratDnz bunu yazdı:

JackDaniels bunu yazdı:

cırt cırt yokki hocam , o ney

cırt cırt diyor hocam yapışkan bişey o yada çıt çıt olabilir bağcıklı ayakkabı olur birde bunun çırt çırtlı yapışkanı var işte onu diyor işte gerçi terzinin yapması lazım bunu köşelerinden ipler hiç belli olmayacak şekilde dikmesi lazım ama piyasada terzi çok terziyim diye piyasada dolaşıyorlar yapamayacağı işten kaçıyorlar anlaşılan

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyKo
    HyKo's avatar
    Erkek

magazaların terzilerine götür hocam. zaten hazır armalı blazerlar var artık heryerde görebilirsin. hatta armaların hepsi de aynı nerdeyse:) magazadan yardımcı olurlar heralde.

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

vallaha hocam akşam ben alıyım elime iğne iplik dikiyim baride işte ama bu seferde içerdeki cebi kullanamayız belki :D çünki yüzünden dikmek gerekiyo 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

hocam al bi japon yapıştırıcı köşelerden yapıştır git.. biran terzi olduğunu hayal et destek olur sana.. japon iş görür bence

🥒
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Le6aL
    Le6aL's avatar
    Erkek

tahref156 bunu yazdı:

hocam al bi japon yapıştırıcı köşelerden yapıştır git.. biran terzi olduğunu hayal et destek olur sana.. japon iş görür bence

ceketi çöpe sonra

Toplam Hit: 3599 Toplam Mesaj: 14