Cekilis Under Amcanin Bizi Diskoya Goturmemesi Adina Powerbank Hediyesi (Katilim Sartini Okuyun Once) - KATILIMCI LISTESI EKLENDI
-
under ciddi ciddi banlıcaksan akşam saat 7-8 gibin banla bari.
-
TheAvenqer bunu yazdıEmiRReiS bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Katilmadan once aciklamayi okuyun ona göre katilin
Okuyun yerine, okuyunuz, katılın yerine katılınız yazsan daha iyi olmaz mı sayın underzero ? Biraz daha kibar cümleler kullansak daha iyi olur : /
Adam tüm siteyi banlayacam diyor senin takıldığun nokta onlar mı ?? :)
O zaman darbe yapar, alırız kellesini :/ Tarlabaşı çocuğuyuz biz, kimi banlıyosun sen birader ? @underzero
-
cekilisi underamca yapar sabah kazanan pm atar hngi kargodan isterse aksam kargoya verilcek
-
Bu çekilişten sonra, site geneli Banlıyken, sanırım tahribatıda bir bakımdan geçirirler... site biraz rahatlar. :)
-
Tahribat: A story of banlake. İnternet tarihine geçmek üzereyiz. Var mıdır başka örneği :)
-
katılmıyorum ben cekilise de @underzero sen yasli koca bir cilginsin. <3
-
nurk bunu yazdı
katılmıyorum ben cekilise de @underzero sen yasli koca bir cilginsin. <3
Kanka yaziyorum seni de :)
Insallah sana cikmaz da banlarim seni
-
Erdem bunu yazdı
bugüne kadar hiç katılmadım ama şartlar hoşuma gitti nihahhaa :) benide ekle millet şans görsün :Pp
Erdem sana cikmazsa nasil banlayacagim seni ?
Ulen zor bi karar olacak
-
hipokondriyak bunu yazdı
sonradan madde mi eklenir
benı cıkarın abı
Aga mecburen ekledik. KHK cikarttik torba yasa icine son dakika ne varsa koyduk :)
Eger maddeleri eklemeseydik önü ucu acik saibeli olurdu.
-
EmiRReiS bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıEmiRReiS bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Katilmadan once aciklamayi okuyun ona göre katilin
Okuyun yerine, okuyunuz, katılın yerine katılınız yazsan daha iyi olmaz mı sayın underzero ? Biraz daha kibar cümleler kullansak daha iyi olur : /
Adam tüm siteyi banlayacam diyor senin takıldığun nokta onlar mı ?? :)
O zaman darbe yapar, alırız kellesini :/ Tarlabaşı çocuğuyuz biz, kimi banlıyosun sen birader ? @underzero
Ah bi katilsaydin da kazanamasaydin o zaman görürdün nasil banlayacagimi.
Aga sen Etiler de dogup büyümedin mi ne Tarlabasi cocugu ?