Cem Yılmaz Arog"Un Çalıntı İddalarına Cevap Veriyor
-
http://www.ttnetvideo.com/_layouts/ttnetvideo/play.aspx?vid=852adc0c-51b1-41b7-9093-c2b2c50a02f1
idda sahipleri çıksın bakalım xD =)
-
boru gibi çalmış amk:D
-
izleyemiyorum lan :|
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------izleyemiyorum lan :|
-----------------------------
ie den gir media player 11 istiyo
-
CaPTiXX bunu yazdı:
-----------------------------o çaldıysa tüm taşdevri filimleri birbirinden çalıntı.
-
ie de yok ki :|
neyse madem mühim değil :P =)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------CaPTiXX bunu yazdı:
-----------------------------o çaldıysa tüm taşdevri filimleri birbirinden çalıntı.
bunun kökü zaten taş devri çizgi filmi hepsinin kökü o a.q
-
agalar ben bu videoyu izleyemedim ama çalındığı idda edilen filme bi bakın be ya:D onlar voleybol maçı yapıyo bizimki futbol:D daha bisürü bişey var:D sadece arogun grafikleri biraz üstün dinazorlar falan:D
ama yinede şu son çıkan filmlerin arasında en iyisi bence..destere,muro bunlar film değil dizi bölümü olmuş aq:|
-
lokum gibi çalmış filmi :D
savunmöasına baktım haberim yok diyo :D Lan adam maymunla çifleşme sahnesini koydu bu kadar uç bir noktayı sendemi düşündün
cem yılmaz spor koymuş tıpkı adamlar gibi onlar valiybıl koymuş ama değiştirmiş :D yani çalıntı bi film ama süper :D
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------lokum gibi çalmış filmi :D
savunmöasına baktım haberim yok diyo :D Lan adam maymunla çifleşme sahnesini koydu bu kadar uç bir noktayı sendemi düşündün
cem yılmaz spor koymuş tıpkı adamlar gibi onlar valiybıl koymuş ama değiştirmiş :D yani çalıntı bi film ama süper :D
-----------------------------RRRrrryi izledim, arogu izlemedim ama çalıntı olmadığına eminim.
voleybol muhabbetine kıl oluyorum minerval alınma.
fragmandan anladığım kadarıyla futbol arogda temel unsur ama RRRrrrda öylesine 2 dakikalık bi sahne olarak voleybol var.
maymun muhabbetini arofda bilmiyorum ama rrrda maymundan çoçukları oluyo adamın =)
ayrıca benim bile aklıma gelirdi mağara adamıyla maymunu şaptırmak
Bu arada rrr nasıl bi film? ben beğendim ama illa da izle başyapıt değil tabi. boş vaktinizde biraz takılırsınız öyle bi film.
-
çalıntı olsa şuan tazminat davası ile uğraşıyor olurdu.
bu kadar basit.