Cem Yılmaz Fundamentals HQ Ses Kaydı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

Dinlemek isteyen olur diye düşündüm.

http://www.torrentmax.net/film-torrent-kategorisi/167-cem-yilmaz-fundamentals-yeni-hq-ses-kaydi.html

Not : Amacım post kasmak değil , düzenle seçeneği açık olmadığı için diğer konuya ekleyemedim. Modlar diğer konuya eklerse iyi olur.

Anarsistherif...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

kurtarmıyor ki ya sineması da çıktı aslında yokmu TS sinema çekimi görüntülü felan? Gösterisine gittim hatta en önden seyredip 100 tl yi bayıldım daha para veremem kendisine hakkını doldurdu, esprileri unuttum, yok mu sinema bunun?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

görüntünün yerini tutmasada en azından bi kere izledikten sonra bilgisayar başında arka fonda dnlemek için ideal :) şu an altta hala dönüyo mesela :D

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı

kurtarmıyor ki ya sineması da çıktı aslında yokmu TS sinema çekimi görüntülü felan? Gösterisine gittim hatta en önden seyredip 100 tl yi bayıldım daha para veremem kendisine hakkını doldurdu, esprileri unuttum, yok mu sinema bunun?

100 tl mi? hocam normal sinema bileti parası değil mi? ben de bu hafta gidecektim ama ön koltuk 100 tl muhabbeti nedir? :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bırakın ses kaydını felan basın parasını gidin sinemaya gerçekten değiyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    xxspiderxx bunu yazdı
    XpertVision bunu yazdı

100 tl mi? hocam normal sinema bileti parası değil mi? ben de bu hafta gidecektim ama ön koltuk 100 tl muhabbeti nedir? :D

Gösterisine gittim

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    xxspiderxx bunu yazdı
    XpertVision bunu yazdı

hocam normal gösteriye gitmiş adam :) normal sinema göserimi, normal sinema parası :D 10 lira veriyosun, gülüyosun çıkıyosun :)

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı

Henüz torrente düşmedi hocam. Düştüğü gibi ekliycem.

Anarsistherif...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı

falan

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam biraz sabredin, dvdsi çıkmadan korsan dvdsi çıkar =) O zaman indiririz ;)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

Hocam biraz sabredin, dvdsi çıkmadan korsan dvdsi çıkar =) O zaman indiririz ;)

aha tamda sana mesaj atıcaktım hocam şimdi görünce hatırlamış oldum :d 

.
Toplam Hit: 11171 Toplam Mesaj: 14