Cemaat Evleri?(Nurcular)
-
kalrap bunu yazdı:
-----------------------------
HiGHVoLTaGe bunu yazdı:
Kardes bak bu ibne nurcular iyi kafa yıkıyolar bi şekilde alttan girip üstten çıkıp gerekirse duygu sömürüsüyle seni alamasalarda bi şekilde bişi koparmaya çalışıyolar,he koparamadılar bi şekilde ayağını kaydırmaya çalışıyolar, kendi adamlarını kayırıyo ibneler ben bi sene feme gittim yakın diye f1 dekileri geçiyodk bizi almıyodu fatih kolejindekileri alıyodu ibne ben gidiyorum dedim işte karı kız karışık dersaneye gidersen ahirette iki elim yakanda filan dedi dedm sınıfa almıyon hoca ben niye kalim filan ertesi gün f1 deydim ibne gidicem diyince aldı ben dedim götünü parmakla ben gidiyom gittim ... Giderkende 10 arkadaş gittik siktik ibneleri şimdi her yerde ibneliklerini anlatıyorum şu ana kadar 25 kişinin kaydını sildirttim femden daha neleri varda yeter bu kadar gerisini insan görünce sinirleniyo ...
-----------------------------istersen 100 kişinin kaydını sildir o dersane yine dolar taşar çünkü adamlar cemaat kaynaklı cemaatten alıyorlar desteği yaptıkları iş sadece ticaret olsa yaptığının bi etkisi olur.
Orası öyle ama akmasada damlar fark etmez beynin yıkadıklarıyla döndürsün çarkını yeni kurban gitmesin oda bişeydir daha yaşım küçük pek bi çağım yok ilerde sikicez biz bunları bi şu ekip bi yerlere gelsin ... -
HiGHVoLTaGe bunu yazdı:
kalrap bunu yazdı:
HiGHVoLTaGe bunu yazdı:
Kardes bak bu ibne nurcular iyi kafa yıkıyolar bi şekilde alttan girip üstten çıkıp gerekirse duygu sömürüsüyle seni alamasalarda bi şekilde bişi koparmaya çalışıyolar,he koparamadılar bi şekilde ayağını kaydırmaya çalışıyolar, kendi adamlarını kayırıyo ibneler ben bi sene feme gittim yakın diye f1 dekileri geçiyodk bizi almıyodu fatih kolejindekileri alıyodu ibne ben gidiyorum dedim işte karı kız karışık dersaneye gidersen ahirette iki elim yakanda filan dedi dedm sınıfa almıyon hoca ben niye kalim filan ertesi gün f1 deydim ibne gidicem diyince aldı ben dedim götünü parmakla ben gidiyom gittim ... Giderkende 10 arkadaş gittik siktik ibneleri şimdi her yerde ibneliklerini anlatıyorum şu ana kadar 25 kişinin kaydını sildirttim femden daha neleri varda yeter bu kadar gerisini insan görünce sinirleniyo ...
-----------------------------istersen 100 kişinin kaydını sildir o dersane yine dolar taşar çünkü adamlar cemaat kaynaklı cemaatten alıyorlar desteği yaptıkları iş sadece ticaret olsa yaptığının bi etkisi olur.
Orası öyle ama akmasada damlar fark etmez beynin yıkadıklarıyla döndürsün çarkını yeni kurban gitmesin oda bişeydir daha yaşım küçük pek bi çağım yok ilerde sikicez biz bunları bi şu ekip bi yerlere gelsin ...
-----------------------------valla ilerde de birşey yapamazsın söyleyim adamlar emniyeti ele geçirdiler hükümet zaten onların sırada yargı ve tsk var onuda ele geçirdiler mi kimse bişey yapamaz onlara. Yapmaya kalkanda ergenekondan içeri alınır yada başka yollarla
-
gitme yemegine şap atarlar =)
-
Çok farklı yöntemler kullanırlar. Birçoğu psikolojik harekat konusunda eğitimlidir. Güleryüz ve iyiniyetle ele geçirdikleri kurbanları çeşitli ilaç ve kimyasallar kullanarak etkilemeye çalışırlar. İçlerinde bulunduğum dönemlerde sürekli baş ağrısı şikayetim vardı akşam yemeklerinden sonra evin abisi zikire başlamadan önce üzerimde ciddi bir uyku hali olurdu. Yaptığım birçok şeyi hatırlamazdım bile. Sabahları sırtımda ciddi morluk ve çürüklerle uyanırdım.
Risale leri okumayı reddettiğimde plastik kelepçe takılarak evin bodrumunda abiler tarafından dövüldüm. Fakat hiçbir zaman sesimi çıkartamadım. Çünkü çoğu zaman beni eve polis otosu bırakıyordu. Adamlar resmen servis hizmeti veriyorlardı. Ailemi ölümle tehdit ediyorlardı korkudan hiçbirşey söyleyemiyordum. Sabah namazına kalkamadığım için evdeki diğer abiler tarafından defalarca dövüldüm yastıkla boğulmaya çalışıldım defalarca. Eve her gidişimde babam vucüdumdaki morluk ve çürükleri soruyordu. Arkadaşlarla şakalaştığımızdan bahsediyordum gözlerinin içine bakıyordum fakat doğruları söyleyemiyordum.
Cuma akşamları Nur abi dedikleri üst rütbeli abilerin sohbetlerini dinlemeye gidiyorduk. Dikkatimizin dağılmaması için tek dizimizin üzerinde oturturlardı. Ayaklarımızda oluşan inanılmaz acıyı tahmin bile edemezsiniz, ciddi uyuşmalar hissederdim. En ufak şekilde kıpırdasanız abi evine döndüğünüzde kırbaç cezası yemeniz muhtemeldi.
Bütün harçlığıma el koydukları gibi cübbe ve sarık giymem konusunda ciddi baskıları olurdu. Daima okula gitmeme karşılardı fakat ailemi şüphelendirmek istemiyorlardı. Yanlarında kaldığım süre boyunca 23 kilo verdim. Sürekli nefsimizi köreltmemiz için az yemek yediriyorlardı. Maklube dedikleri tellerle bileklerimizi ve boğazımızı sıkıyorlardı. Acı çekerek nefsimizi daha iyi körelteceğimizi söylerlerdi daima.
Ayda bir defa uzun sakallı cüppeli bir abi gelir 3 kırmızı diye bilinen patlayıcı eğitiminden bahsederdi. Ev malzemeleriyle bomba yapımı ve elektronik devreleri konusunda çok ciddi eğitim verilirdi.
Namazlarda ağlayamayanlar dışlanırdı. Sürekli baskı görürdük. Fetullah gülen kitaplarından sözlü ve yazılı sınav yaparlardı. Başarılı olamayanlar bodrumda saatlerce soğuk beton üzerinde bekletilir üzerlerine et suyu dökülerek vahşi köpekler salınırdı.. Zikirlerde sürekli en büyük cemaat bizim cemaat diye bağırırdık.
Öss girdiğim gün eve geri dönebildim. Sonunda kurtulmuştum ve aslı geri dönmeyecektim. Defalarca çağrıldım . Büyük bir hata yaptığımı bedelinin ağır olacağını söylediler.
Üzerinden 1.5 yıl geçmiştiki yolda yürürken siyah bir minibüs yanımda durdu. İçinden inen abiler bölge abilerini korumakla görevli özel eğitimli "kırık testi" birimiydi. Beni zorla araca bindirdiler son bir şans verdiklerini , yaptıkları iyiliklere karşılık beklediklerini söylediler. Annemin ve babamın fotoğraflarını gösterip bu şansı iyi değerlendirmem gerektiğinden bahsettiler. Bu olaydan sonra yaşadığım şehri değiştirdim.
Sürekli ölüm tehditleri alıyorum. Evime üzerinde kan olan zaman gazetesi ve sızıntı dergileri geliyor. Çok korkuyorum :|. Sen sen ol uzak dur bu adamlardan :|.
-
bizim burda giden arkadaşlar var. yakın arkadaşım bi kere gitti paso çağırıyolar onu da. adam gibi ders çalışılmıyo diyor. giden başka bi arkadaş da cepci oldu cıktı. önceleri şakayla karışık kalem filan çalıyolardı en son bıraktığımda mont, saat çalıyolardı. ha ben demiyorum abiler hırsızlık yaptırıyo. ama abilerin ahlak vermediği kesin.Namaz kılınması Kuran okunması güzel ama tutup risalei nur okutmanın amacı ne ? Kuran ı okuduk anladık bitti de risale ye mi sıra geldi ?!
ha gittin diyelim peşini bırakmıyolar uni de kendi yurtlarına vs yerleştiryolar bi bakıyosun abi olmuşsun liselilerle uğraşıyon.etkili bi konuma geldin mı senden bişiler yapmanı istiyolar sömürüyolar seni..
5 yıldır çağırıyolar beni. düşün lan yakamdan :|
not: Tahribat.Com, saidi nursi ve fethullahın propagandasının yapılacağı son yerdir.
-
Matchup bunu yazdı:
Çok farklı yöntemler kullanırlar. Birçoğu psikolojik harekat konusunda eğitimlidir. Güleryüz ve iyiniyetle ele geçirdikleri kurbanları çeşitli ilaç ve kimyasallar kullanarak etkilemeye çalışırlar. İçlerinde bulunduğum dönemlerde sürekli baş ağrısı şikayetim vardı akşam yemeklerinden sonra evin abisi zikire başlamadan önce üzerimde ciddi bir uyku hali olurdu. Yaptığım birçok şeyi hatırlamazdım bile. Sabahları sırtımda ciddi morluk ve çürüklerle uyanırdım.
Risale leri okumayı reddettiğimde plastik kelepçe takılarak evin bodrumunda abiler tarafından dövüldüm. Fakat hiçbir zaman sesimi çıkartamadım. Çünkü çoğu zaman beni eve polis otosu bırakıyordu. Adamlar resmen servis hizmeti veriyorlardı. Ailemi ölümle tehdit ediyorlardı korkudan hiçbirşey söyleyemiyordum. Sabah namazına kalkamadığım için evdeki diğer abiler tarafından defalarca dövüldüm yastıkla boğulmaya çalışıldım defalarca. Eve her gidişimde babam vucüdumdaki morluk ve çürükleri soruyordu. Arkadaşlarla şakalaştığımızdan bahsediyordum gözlerinin içine bakıyordum fakat doğruları söyleyemiyordum.
Cuma akşamları Nur abi dedikleri üst rütbeli abilerin sohbetlerini dinlemeye gidiyorduk. Dikkatimizin dağılmaması için tek dizimizin üzerinde oturturlardı. Ayaklarımızda oluşan inanılmaz acıyı tahmin bile edemezsiniz, ciddi uyuşmalar hissederdim. En ufak şekilde kıpırdasanız abi evine döndüğünüzde kırbaç cezası yemeniz muhtemeldi.
Bütün harçlığıma el koydukları gibi cübbe ve sarık giymem konusunda ciddi baskıları olurdu. Daima okula gitmeme karşılardı fakat ailemi şüphelendirmek istemiyorlardı. Yanlarında kaldığım süre boyunca 23 kilo verdim. Sürekli nefsimizi köreltmemiz için az yemek yediriyorlardı. Maklube dedikleri tellerle bileklerimizi ve boğazımızı sıkıyorlardı. Acı çekerek nefsimizi daha iyi körelteceğimizi söylerlerdi daima.
Ayda bir defa uzun sakallı cüppeli bir abi gelir 3 kırmızı diye bilinen patlayıcı eğitiminden bahsederdi. Ev malzemeleriyle bomba yapımı ve elektronik devreleri konusunda çok ciddi eğitim verilirdi.
Namazlarda ağlayamayanlar dışlanırdı. Sürekli baskı görürdük. Fetullah gülen kitaplarından sözlü ve yazılı sınav yaparlardı. Başarılı olamayanlar bodrumda saatlerce soğuk beton üzerinde bekletilir üzerlerine et suyu dökülerek vahşi köpekler salınırdı.. Zikirlerde sürekli en büyük cemaat bizim cemaat diye bağırırdık.
Öss girdiğim gün eve geri dönebildim. Sonunda kurtulmuştum ve aslı geri dönmeyecektim. Defalarca çağrıldım . Büyük bir hata yaptığımı bedelinin ağır olacağını söylediler.
Üzerinden 1.5 yıl geçmiştiki yolda yürürken siyah bir minibüs yanımda durdu. İçinden inen abiler bölge abilerini korumakla görevli özel eğitimli "kırık testi" birimiydi. Beni zorla araca bindirdiler son bir şans verdiklerini , yaptıkları iyiliklere karşılık beklediklerini söylediler. Annemin ve babamın fotoğraflarını gösterip bu şansı iyi değerlendirmem gerektiğinden bahsettiler. Bu olaydan sonra yaşadığım şehri değiştirdim.
Sürekli ölüm tehditleri alıyorum. Evime üzerinde kan olan zaman gazetesi ve sızıntı dergileri geliyor. Çok korkuyorum :|. Sen sen ol uzak dur bu adamlardan :|.
-----------------------------Hiç inandirici gelmedi hoca baya misilleme yapar gibi karalamiş bir kacta rol katmişsin
-
Matchup bunu yazdı:
-----------------------------yok artık :D
bu ne lan hollywood korku filmi senaryosu gibi :D
ben 1 sene fem dershanesine gittim dershanede bile dersler bittikten sonra sohbetler oluyordu 1-2 kere katildim pek sarmadi zaten ondan sonrada öss falan
dershane bitmişti ben bi kötülüklerini görmedim dershane de bir sorun yok da bu adamların şu abiler dedikleri olay berbatmiş hiç katılmadım görmedim
abilere gitmediği sürece bence bi sorun yok dersleri falan iyi anlatırlar öğrencilerle ilgilenirler falan filan böyle şeyleri iyi ama sohbet lere falan katilmaya
başlarsan bu işin sonu gelmez.
kısacasi nurcuları amaç değil araç olarak görmen lazim kullanıp işin bitinceye kadar sonrada kirletilmiş bi selpak gibi atarsın olur biter :)
ayrıca şu maklube dedikleri yemeği yedim acayip beğendim tek avantajı bu yemeği tatmış olmamdir bu nurculardan :D hala daha evde yaparim arasira :D
-
hocam ben zamanında çok gittim..Atatürk düşmanı filan yaptıkları yok..bunlar uydurma laflar..beynimi yıkarlar mı diye sorarsan makineye filan bağlamıyolar adamı..ben gittim o ortamı gördüm bana çok şey de kattı..sonra baktım üni.ye giderken öğrenci filan verelim muhabbetine girdiler..ben de koptum öylece..dersler zaten ağır bi de öğrencilerle uğraşamam dedim..tavsiyem şu..öyle bunlara öcü gözüyle bakma..git istersen bi iki kere ortamı gör..beğenirsen takıl..ama çok içlerine girme derim ben..adamların hiç bi kötü tarafını görmedim..gitmeyen arkadaşlarda öyle bol keseden sallamasınlar lütfen..arkadaşlarınla taşak muhabbeti yaparsın yersin içersin bakarsın kafana göre değil bi daha da gitmezsin olur biter..adamlar seni zorla tutmazlar yani
-
ya hayatında bir kere abi ortamı görmemiş herifler hayal gücüyle sallamış birşeyler :D
birde risaliye nur da kötü birşey anlatmıyorlar doğruları söylüyorlar..hiç dini kitap okumuyormusunz?
adamların hocası, onun kitabını okutturuyorlar ama içeriği kuran kaynaklı bildiğin dini kitap hikayelerle fln..ne sanıyordunuz acaba?
cemiati fln savunuculuğunu yapmıyorum ama kitabı öyle bir söylemişsiniz ki onun için yazdım not:şimdi fetullahcı-nurcu fln demeyin sakın
-
KarakartaL bunu yazdı:
öncelikle merhaba,
gittiğim dersanenin hocaları aracılığıyla bu evlerden sorumlu olan bi abiyle tanıştım, beni cemaat evlerine gelip kamp yapmaya davet etti
duyduklarıma göre bu evlere giden insanların beynini yıkıyorlarmış. dinle ilgili kitaplar okutuyorlarmış acaba gitsemmi gitmessemmi diye düşünüyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz??? içimizde bu evlerde kalan kişiler varsa yardımcı olabilirmi?
-----------------------------:D ben kalmıstım hocam bi ara kamp diye gittim. tabi o zamanlar ufağız kamp diyince aklımız dağa çayıra çimene gitti.
neyse bi gittik eve lan fettullah gülen kitapları okutuyorlar. 2. günü abi wc ye gittiğinde evden tüymüştüm :D