Cenabet Ada Kıbrıs !
-
yok emirim :D sen gel ortamında mqoyduk.İranlılar falan..Gel ne demek..Biz kötü yanlarını anlattık daha..
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------
portakal bahçelerine dal :D
-----------------------------muhahaha
zumzuk hacim,durumunun öncesinden daha iyi olmasina sevindim..
gurbetdeyken insan,yemeklerimizin bile degerini daha iyi anliyor valla
-
yekünen katılıyorum
resmen hergün açım
allahtan işler yogunda yemekmiş ,,ortammış derdim yok
-
sadece basliga cok sinirlendigimi soylemek isterim...
-
5 yıl daü deydim gayette memnundm ada tam yasanacak bi yer bence cok güzel yerleri var girne hele bambaska bi yer.ama ilk yıl icin durumun gayet normal burasi nasil ulke ben burda okumam kesinlikle donem sonunda Turkiyeye bi unv. gecis yapcam diyenlerin sayisi cok fazla olur. Kısaca adanin kiymetini bilin emin olun özlüyeceksiniz..
-
Ne yana baksam dağ..Ve deniz sanıyordum, Muş ovasının yalancı maviliğini:)
Okul bitince bütün olumsuzlukları arıyacağına eminim..
-
Herşey düzelir o yemeklere alışırsan burdakileri yemezsin ilerde :)
Posta 1 YTL dimi orda :D
napan iyiyim sen napan ciden böylmi hacı :D
-
Sky bunu yazdı:
-----------------------------
5 yıl daü deydim gayette memnundm ada tam yasanacak bi yer bence cok güzel yerleri var girne hele bambaska bi yer.ama ilk yıl icin durumun gayet normal burasi nasil ulke ben burda okumam kesinlikle donem sonunda Turkiyeye bi unv. gecis yapcam diyenlerin sayisi cok fazla olur. Kısaca adanin kiymetini bilin emin olun özlüyeceksiniz..
-----------------------------hoca eğlence, yaşam iyi diyorum ama yemek sularda sıfır..Hiç tat tuz yok.İşi bilen adamlar yok.Esnafları esnaflığı bilmiyor ...
Tabi ki özlersin btün çevren burda olacak fakat bahsettiğin farklı bir konu.
-
lan olum açtığım konuya bak :D:D
-
zumsuk olum sen önümüzdeki 4.5 sene içinde kıbrıs'a sağlam bi gusül aldırırsın güveniyorum wallaha sana :P