Cep Numaraları Satılabilirmi?
-
sms konusundada söylenmişti satılabilir diye elimde 1.000.000 liste olsa bunu nerelere ve ne kadara satabilirim?
edit: iş güç bölümüne açıcaktım daha satmadığım için sadece sorduğum için buraya açmayı uygun gördüm
-
market,petrol kısaca reklama ihtiyacı olan her yer için cazip olabilir.
-
Reklam ajanslarina olabilir..
Onlarda reklamini yapmak isteyen firmalara satar..
Yani ben boyle dusundum en azindan..Diger turlu reklama ihtiyaci olan firmalari dusunup tek tek mail atabilirsin..
-
Şimdi tersbir laf edicem yine banlanıcam. Arkadaş sen o elindeki bilmem 1.000.000.000 neyse işte o kişileri tanıyonmu. Bakalım onlar bu msjları almak istiyomu. Cep telefonuma gelen her geriksiz mesaja sen biliyonmu anaavrat küfür edildiğini. Bu durumda sen bu numaraları sağğa sola verirsen bu küfürler sanada yazar.
-
espir bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi tersbir laf edicem yine banlanıcam. Arkadaş sen o elindeki bilmem 1.000.000.000 neyse işte o kişileri tanıyonmu. Bakalım onlar bu msjları almak istiyomu. Cep telefonuma gelen her geriksiz mesaja sen biliyonmu anaavrat küfür edildiğini. Bu durumda sen bu numaraları sağğa sola verirsen bu küfürler sanada yazar.
-----------------------------aynen. reklam amaçlı arandığım zaman, arayanada, numaramı onlara verenede ana avrat söverim herzaman. adamlar sabahın 5inde uykumdan uyandırıyo a.q.
-
bildiğim kadarıyla böyle birşeyi eğer o 1.000.000 kişiden izin almadan yaparsan suç diye biliyorum.
-
espir bunu yazdı:
-----------------------------okuman tam değil sanırım olsa demişim merakımdan soruyorum ahkam kesme hemen
-
Ssativa bunu yazdı:
gecenlerde gandi bizim memlekete gelmisti.sabit tel caldi actim gandi kemal halka seslenecek falan filan...tak kapadi.senin gibi yavsaklar satiyor numaralarimizi reklam propaganda stres her nane oluyor.
-----------------------------düzgün konuş kimin ne olduğu konuşmasından belli seviyeyi düşürme sallandırabiliyosanda gel adres veriyim yapabiliyosan yap ;)
-
Doğru, sen ajansa bir kere satarsın onlar bin kere kullanır.
Bolca beddua yersin benden söylemesi.
-
Emrow bunu yazdı:
Doğru, sen ajansa bir kere satarsın onlar bin kere kullanır.
Bolca beddua yersin benden söylemesi.
-----------------------------hoca satıcam falan demedim satılsa dedim elimde olsa dedim merak ettim sordum.
konuyada edit düşmüşüm ayrıyetten satmadığım için merak ettiğim için soruyorum diye
edit: ha cümleyi yanlış kurmuşum ama yinede adamın bana yavşak demesi gerekmez kim bilir kendi ne yavşaklıklar yapıyo
-
Beyler mal mal davranmayın sizene a.k millet burda konu açıyo adamı nasıl yüzümü belli etmeden öldürürüm, 18inden küçük kızı kaçırırsam ceza yazarmı? Gidin onlara tepki gösterin herifin satacağı varsada mani olmayın