Cep Telefonu Onerisi
-
sorma ya beynim uyuştu :D
Usta aman dikkat et cidden diyorum sonra hissizlesmeye baslarsin :D
-
General mobile 4g kullaniyorum. İlk çıktığında almıştım. Bundan sonra bir model daha çıktı onu bilmiyorum nasıl daha iyi mi. konusu açılmıştı.
ancak bundan cok memnunum. Bataryasi hızlı doluyor ve uzun süre gidiyor
Fotografi 13mb gayet iyi.
Fiyat 750 idi 2 yil önce. Arkadasim beni dinlemedi gitti 2000 tlye birşey aldi. Karşılaştırdım özellikleri aynı :) şimdide bozulmuş yine bunu önerdim :)
Tek kötü yanı çift hatlı oldugundan Gittim ikinci hattı taktım. Ondan sonra rehber bozuldu. Halada uğraşıyorum.
-
Bende 2014 eylül ayından buyana Asus Zenfone 6 kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tabi haliyle batarya gidiyor.
-
Pikacu bunu yazdı
Bende 2014 eylül ayından buyana Asus Zenfone 6 kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tabi haliyle batarya gidiyor.
Çok şanslisin :)
o telefonu kullanıp mutlu olanı görmedim
-
mi5 prime aldım sahane mi6 ya 2 kat para vermedım sonucta garantı olayı deltada sıkıntılı hos su anda 1400 fılan hep ben 1100 e almıstım 1 ay olmadı
-
Zenfone 2 kullanırkem hakem heyetinden aldığım paranın üzerine 250 daha ekledim Samsung j7 prime kullanılanıyorum memnunum.Kamerası güzel şarj iyi gidiyor bunlar Banada yetiyor :D
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Zenfone 2 kullanırkem hakem heyetinden aldığım paranın üzerine 250 daha ekledim Samsung j7 prime kullanılanıyorum memnunum.Kamerası güzel şarj iyi gidiyor bunlar Banada yetiyor :D
J7 Prime'ın özellikleri iyide ekranı TFT. Ekran kalitesi iyi ama IPS ekranlı telefondan buna geçince insana bu ne ya piksel piksel Anadolu dedirtiyor.
-
mkyb bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdı
J7 Prime'ın özellikleri iyide ekranı TFT. Ekran kalitesi iyi ama IPS ekranlı telefondan buna geçince insana bu ne ya piksel piksel Anadolu dedirtiyor.
IPS bir TFT LCD türü değil mi? Hatta internette J7 prime ın 1080p ips ekrana sahip olduğu yazılmış.
-
hipokondriyak bunu yazdı
mi5 prime aldım sahane mi6 ya 2 kat para vermedım sonucta garantı olayı deltada sıkıntılı hos su anda 1400 fılan hep ben 1100 e almıstım 1 ay olmadı
@ayhun hocamın affına sığınarak konuyu biraz dağıtıcam,
@hipokondriyak hangi operatörü kullanıyorsun? Xiaomi cihazların vodafone ile ilgili problemleri olduğundan bahsediyorlar.
-
Samsung iphonedan başka birşey almada gerisi boş