Cep Telefonu Onerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ironhandfahri
    ironhandfahri's avatar
    Erkek
    sorma ya beynim uyuştu :D

Usta aman dikkat et cidden diyorum sonra hissizlesmeye baslarsin :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

General mobile 4g kullaniyorum. İlk çıktığında almıştım. Bundan sonra bir model daha çıktı onu bilmiyorum nasıl daha iyi mi. konusu açılmıştı.

ancak bundan cok memnunum. Bataryasi hızlı doluyor ve uzun süre gidiyor

Fotografi 13mb gayet iyi.

Fiyat 750 idi 2 yil önce. Arkadasim beni dinlemedi gitti 2000 tlye birşey aldi. Karşılaştırdım özellikleri aynı :) şimdide bozulmuş yine bunu önerdim :)

Tek kötü yanı çift hatlı oldugundan   Gittim ikinci hattı taktım. Ondan sonra rehber bozuldu.  Halada uğraşıyorum. 

futurist tarafından 29/Ağu/17 22:45 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Bende 2014 eylül ayından buyana Asus Zenfone 6 kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tabi haliyle batarya gidiyor. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Pikacu bunu yazdı

Bende 2014 eylül ayından buyana Asus Zenfone 6 kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tabi haliyle batarya gidiyor. 

Çok şanslisin :)

o telefonu kullanıp mutlu olanı görmedim 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

mi5 prime aldım sahane mi6 ya 2 kat para vermedım sonucta garantı olayı deltada sıkıntılı hos su anda 1400 fılan hep ben 1100 e almıstım 1 ay olmadı 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Zenfone 2  kullanırkem hakem heyetinden aldığım paranın üzerine 250 daha ekledim Samsung j7 prime kullanılanıyorum memnunum.Kamerası güzel şarj iyi gidiyor bunlar Banada yetiyor :D

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

Zenfone 2  kullanırkem hakem heyetinden aldığım paranın üzerine 250 daha ekledim Samsung j7 prime kullanılanıyorum memnunum.Kamerası güzel şarj iyi gidiyor bunlar Banada yetiyor :D

J7 Prime'ın özellikleri iyide ekranı TFT. Ekran kalitesi iyi ama IPS ekranlı telefondan buna geçince insana bu ne ya piksel piksel Anadolu dedirtiyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

J7 Prime'ın özellikleri iyide ekranı TFT. Ekran kalitesi iyi ama IPS ekranlı telefondan buna geçince insana bu ne ya piksel piksel Anadolu dedirtiyor.

IPS bir TFT LCD türü değil mi? Hatta internette J7 prime ın 1080p ips ekrana sahip olduğu yazılmış.

Fatih54 tarafından 30/Ağu/17 01:04 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

mi5 prime aldım sahane mi6 ya 2 kat para vermedım sonucta garantı olayı deltada sıkıntılı hos su anda 1400 fılan hep ben 1100 e almıstım 1 ay olmadı 

@ayhun hocamın affına sığınarak konuyu biraz dağıtıcam,

@hipokondriyak hangi operatörü kullanıyorsun? Xiaomi cihazların vodafone ile ilgili problemleri olduğundan bahsediyorlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheDarkSwordMaster
    TheDarkSwordMaster's avatar
    Erkek

Samsung iphonedan başka birşey almada gerisi boş

Yok
Toplam Hit: 2012 Toplam Mesaj: 21
telefon onerisi