Cep Telefonu Yada PDA Önerisi
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
Android mi? Win Mobile Mı?
-----------------------------androiz her türlü alır ama bu konuştuklarımız da win mobile yok
nokia symbian
htc android
wave bada
-----------------------------HTC de win mobile var touch 2 ile tattoo arasındayım :|
-
win mobile neden istiyorsun ki?
uygulama açısından falan inanılmaz zengin; ancak günlük telefon kullanımı berbat.
-
husnuweb bunu yazdı:
win mobile neden istiyorsun ki?
uygulama açısından falan inanılmaz zengin; ancak günlük telefon kullanımı berbat.
-----------------------------istiyorum demdim tecrübelisiniz yardım istedim
-
android akar mükkemmel
benim bada nın tek eksigi az uygulama olması ama olanların kalitesi yetior :W
bu arada tatto 2.1 e yükseltilebiliyormuş multi toch desteği de geliyor böylece
http://www.hepsiburada.com/Liste/htc-tattoo/ProductDetails.aspx?productId=telcephtctattoo&categoryId=371946
-
kesinlikle android olsun, telefon olarak htc nin android modellerini tavsiye ederim.
-
dua edersin. hem o kadar para vermenede yazık
-
Win mobile'ın eksisi var mı ? yani bi zararı var mı ? Sonuçta HTC HD2 dede Win Mobile var
-
Android havada karada alır kanımca. Zaman geçtikçe uygulamalarda artıyor. Bir çok şirket tamamen Androide yöneldi nerdeyse. iPhone daki uygulamalarda gittikçe anroide uyarlanıyor. Android 4 ever diyorum şahsen.
-
Mr_Dark bunu yazdı:
Win mobile'ın eksisi var mı ? yani bi zararı var mı ? Sonuçta HTC HD2 dede Win Mobile var
-----------------------------Alıcaksan çok sağlam telefonlarda alıcaksın win mobile'ı ki az çok kullanabilesin. Piyasadakilerin çoğu zar zor çalıştırıyor. Tavsiye etmiyorum. Nerdeyse hepsinide kullandım emin olabilirsin..
-
bana da lazım ama pek param yok
malum uni'ye gidecem laptop yok msn gireyim bide kampuste sanırım wifi var onu sömüreyim yeter
ucuz ama güzel bi telefon ne önerirsiniz ? :F