Cep Telefonun Geleceği / Telefon Almayı Düşünenler Benim Gibi
-
Arkadaşlar yazılımı soruyorum ben bu telefonu al şu telefonu aldan ziyade geleceğin yazılımı ne???
-
DJ_Alper bunu yazdı
Arkadaşlar yazılımı soruyorum ben bu telefonu al şu telefonu aldan ziyade geleceğin yazılımı ne???
Eğer ben beklerim öyle çok oyun, uygulama delisi değilim diyorsan Windows Phone 8.
-
Android ve note 3.iyi ki aldim diyeceksin emin ol.))
-
HTC ONE.
-
Yapılan araştırmalar hep android ve windows phone 8'lerin 2015'te piyasada üstünlük kuracağı yönünde. Özellikle android için piyasada 1.lik wp8 için 2.lik öngörülüyor hocam. Android alıp root atmayacaksan android alma hocam, wp8 al 2 yıla piyasa microsoft'a geçer gene. Root atarım diyorsan da nexus 5 alabilirsin. İphone, wp8 kadar stabildir nexus serisi.
-
DJ_Alper bunu yazdı
Tamam işte ios iphone 5s, :)
-
kardeş alacaksan galaxy mega al malum ekranlar giderek büyüyor seni bi süre götürür
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Yapılan araştırmalar hep android ve windows phone 8'lerin 2015'te piyasada üstünlük kuracağı yönünde. Özellikle android için piyasada 1.lik wp8 için 2.lik öngörülüyor hocam. Android alıp root atmayacaksan android alma hocam, wp8 al 2 yıla piyasa microsoft'a geçer gene. Root atarım diyorsan da nexus 5 alabilirsin. İphone, wp8 kadar stabildir nexus serisi.
bana böyle cevaplar lazım :D
root atmak dediğin yazılım yükseltilmesimi
-
DJ_Alper bunu yazdı
Android
-
Geleceğin yazılımı diye birşey yok, farklı platformlar her zaman olacak ve rekabet edecekler. Eğer araştırmaları götünüzle anlıyor olsaydınız hemen geleceğin yazılımı Android derdiniz, fakat öyle değil, o araştırmaları telefon sayısı bazında bir karşılaştırmak gerekir en azından.
Zibilyon tane farklı cihazda android kullanılıyor, yaygınlık bakımından iyi olsa da saygınlık bakımından Windows Phone 8 den bir tık aşağıdadır kendisi.
Google kendisi bile bir app yaptığı zaman önce iOS için AppStore a koyuyorsa, daha sonra Androide çıkartıyorsa durup bir düşünmek gerekir.
Öte yandan pazarın yaratıcısı, kural koyanı, standart belirleyeni, taklit edileni ve en "kalitelisi" (telefonun geleceği tanımına sanırım uyuyor bunlar) Apple dır, eskiden iPhone'un tek kötü yanı fiyatının fazlalığı derdim ama artık çakmalarının bile fiyatı kendisiyle eşitlendiği için ortada sorun kalmadı.