Cep Telefonunda Elektrik Kesintisinden Sonra Şarj Sorunu
-
İyi günler herkese.
Geçen gün telefonum şarjdayken elektrikler gidip gelmişti. Elektrikler geldikten sonra telefonum yine şarj oldu. Sonra telefonu o şarjla kullandıktan sonra dışardayken şarjım bitti ve bi daha hiç açılmadı. Şuan şarjda almıyor. Fakat başka batarya ile de denedim. Yine açılmadı. Sizce telefonda mı sorun var yoksa şarj yerinde mi ? Ve bunu telefoncuda yaptırmaya kalksam bana kaça mal olur ?
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler. Özellikle telefoncu arkadaşlar görürse bu konuyu çok iyi olur :) -
Ups :(
Telefonsuz kaldım beyler :( -
Telefon marka model ? yedek batarya ile açmayı dene ?
-
sıkıntı telefonda görünüyor. tamirci yolu görünmüş sana. cihazı görmeden kimse sana fiyat veremez bence.
-
problemın telefonmu bataryada mı yoksa sokette mi olduğunu anca.. batarya temas yerinden bacaklardan batarya gibi akım verince anlarsın.
-
* Telefon Nokia 5800 Xm
*Telefona başka batarya taktım çalışmadı.
*Başka şarj aletiyle denedim almadı.
* Kendi kullandığım batarya ve şarj aletini başka telefonda denedim. 2si de o telefonda çalıştı.
* Sorun büyük ihtimal telefonda onu çözdüm ama telefoncu tamir için kaç lira geçiricek onu merak ediyorum. -
maxxis39 bunu yazdı:
-----------------------------* Sorun büyük ihtimal telefonda onu çözdüm ama telefoncu tamir için kaç lira geçiricek onu merak ediyorum.
-----------------------------
nedir burdaki geçiricek mantığı anlam veremiyorum adam işini yapıyor sonuçta hakkını alıyor
-
Limitless bunu yazdı:
-----------------------------maxxis39 bunu yazdı:
-----------------------------* Sorun büyük ihtimal telefonda onu çözdüm ama telefoncu tamir için kaç lira geçiricek onu merak ediyorum.
-----------------------------
nedir burdaki geçiricek mantığı anlam veremiyorum adam işini yapıyor sonuçta hakkını alıyor
-----------------------------kimine göre hakkı hocam.
sahibinden de telefonuma kapak buldum orjinal morjinal diye yazmış adam gitti ulusa taktırıdım 35 tl ye 3 hafta gitmedi kapak dağıldı.
aynı kapağı bi başka yerde 10 tl ye buldum onu taktırdım 3 haftadır onu kullanıyorum.
şimdi bu kadar bana geçirmemişte ne yapmış ? kanalizasyon borusu onlar :D
telefona gelirsek büyük ihtimal şarj aletin orjinal değildi dandik birşeydi gidip gelme sırasında voltaj dalgalanmasından cihazın şarj devresini bozdu/yaktı.
çok tutmaz sanırım.
-
geçirmek nedir .. tv boardında 1 liralık soğuk lehimin 50 liraya yapılması hep geçirmektir hemde bi taraftan girip öbür taraftan çıkmasıdır.
-
Şarjın girişi yanmış olabilir. Karta zarar vermediyse 20-30 lira gibi fiyata kurtarabilirsin sanıyorum.
-
Barış hocam gayet iyi açıklamış geçirmenin nasıl olduğunu. Adamın emeğinin hakkını alması elbette gereken bişey. Peki ya fazlası ?
Neyse sağolun bilgiler için. Sağlam bi telefon tamircisi bulmaya geldi sıra.