Cep Virüsü!?
-
ya beyler ben bluetooth'la yollanacaak bi cep virüsünü nerden bulurum????cabir diolar bi de skulls diolar???bunlar işe yarar mı?
-
Commwarrior war. Ben bikere düğünde yuttum a.q :) Baktım telefon bissürü no ya mesaj filan yollamaya çalışıyo.. Tabi kontör olmadıından g.tünde patladı ibnetorun..
-
Sen amacını söyle amacına göre buluruz bişeyler olmadı yazarız:)
-
bloover var trojan mantıgı ile blue toot ta çalışıyor süper tarıyor buluyor çekiyor
-
hoca vallah sen onu biraz zor bulusun
::..haked:by:the:i.n.f:badboys_byneo::..
-
bi link bilen varmı arkadaşlar bi kaç kişinin canını yakmam lasımda
yardım ederseniz bilginizi paylaşırsanız sevinirim...
-
ha sanırım arkadaşlar bu sms bomberdan bahsediyor sana cevabım bu güne kadar 1000 tane sms bomb gördüm ama hiç birtanesinde hayır görmedim yani sen bunu unut canını yakacağın insanlarıda canlarını at cehenneme< bu lafı filmlerden öğrendim amerikan filmlerinde
-
dave bunu yazdı:
bloover var trojan mantıgı ile blue toot ta çalışıyor süper tarıyor buluyor çekiyor
dave arkadaşımız nasılda guzel soylemiş aynen bu şekıl olacak daveye yamuk yapanın -
peki şunların linklerini vercek kimse yokmu..
-
Yaw linki napıcan, git Taksim'e istemediğin kadar virüsü cebe indirirsin.
Bu arada cabir virüsünü yapan 29a ( http://www.29a.net ) grubunun bu virüsün kaynak kodlarını yayınladığını duymuştum ama ben bulamadım. isterseniz siteye girin belki başka güzel şeyler bulursunuz :Pp -
Caribe.sis ===> www34.brinkster.com/yigiter/sis.rar
Toplam Hit: 4109 Toplam Mesaj: 15