folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ceza Vermek Istıyorum Ama Nasıl Yardım

Ceza Vermek Istıyorum Ama Nasıl Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

İşte çözün hocam ..

http://img286.imageshack.us/img286/8703/62349aa7838c5e083mf.jpg

Şaka Şaka :))) unut gitsin bence Hüseyin Altın ın Sevmesini bileceksin parçasını dinle kendine garanti gelirsin 2 dakkaya kalmaz...

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

kızın kendine göre bir problemi olmasa böyle birşey yapmaz sühtür eeTT:D

Konumu silenlere inat kürdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

yaw ne dersi vereceksin kardesim,git kendine güzelinden bi tane daha sec.

(yada imzami oku)

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    ya kız seni denemek için böle aptalca bi yola başvurduysa yani senin onu ne kadar .çok sevdiğini ölçmek için böyle bişey yapıyorum bakalım beni ne kadar zaman sonra aramayıp sormayacak diyebilir buradanda senin ona olan sevgini ölçmetye çalışabilir abi bu kızlar tam bi çakal ne yaptıkları belli olmaz sana kolay gelsin ama biraz üstünde dur bu konunun arkadaşları tarafından yardım al mayı dene uğraş azcık baktın ciddi s.et gitsin.

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    BilimAdami bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya kız seni denemek için böle aptalca bi yola başvurduysa yani senin onu ne kadar .çok sevdiğini ölçmek için böyle bişey yapıyorum bakalım beni ne kadar zaman sonra aramayıp sormayacak diyebilir buradanda senin ona olan sevgini ölçmetye çalışabilir abi bu kızlar tam bi çakal ne yaptıkları belli olmaz sana kolay gelsin ama biraz üstünde dur bu konunun arkadaşları tarafından yardım al mayı dene uğraş azcık baktın ciddi s.et gitsin.
    ne lem bu yedek parçamı adam teste tabi tutuyo en ayar olduğum şey o ana kadar karşısındaki insanı tanıyamıyo mu dünya üzerinde karşı cinsten milyarlarca var koy gitsin ya olmadı yen ibirini bul yeni biriyle ilgilen hayattan soyutlama kendini yapıcan en büyük hatalardan biri olur koy götüne bi de olmadık yere kafanı onunla mşgul etme 3 yıldır boştayım rahatım manita yok ama huzur var :D bırakın ya bi insana endekslemeyin hayatı kimler gelir geçer daha
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    serioususer bunu yazdı:

mosquit0 bunu yazdı:
    hacı kbkma ama bu işler boş işler kız kaşarın tekiymiş,senle oyun oynAmış 22 yaşındasın sanırım,bu olayları çokdan aşman lazımdı,şimdi git kendine bi küçük rakı al yanına mezeni yap kur masanı bir güzel çek kafanı ama kız için değil kendi yaptığın tecrubesizlik için.

hocam oyle dıyorum boswer dıorum ama kafama takılıyor hayır desekı baskasınısevıyorum tamam dıyıcem ama neden ayrılıyor bunu bılmek ıstıyorum ama hep kacıyor demesı bıle yeter benımle 1 defa degıl kac defa yattı kız ama sonucta benımde bır kız kardesım var ben sahıp cıkmak ıstedım ama olmadı ne bılım nerde hata yaptım anlamadım:S

mosguit0 ın da dediği gibi kız kaşarın tekiymiş , kız sana iyilik yapmış , yoksa sen o kaşarla evlenirdin bu kafayla

ona yapacağın en büyük kötülük , gidip kıza  seni bıraktığı için teşekkür etmendir. Biraz kafası çalışıyorsa anlar.

Eğer senin kafanda çalışıyorsa , o teşekkürü gerçekten , isteyerek yaparsın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

BilimAdami bunu yazdı:

eger oyle bırsey yapıyorsa kendısı kaybeder bu sefer ben ıstemem kedısını oldukı ılerde gerı dondu senı unutamadım dedı kı keske oyle bırsey dese sıfatına cakarım tokatı :D

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı:
    serioususer bunu yazdı:

mosquit0 bunu yazdı:
    hacı kbkma ama bu işler boş işler kız kaşarın tekiymiş,senle oyun oynAmış 22 yaşındasın sanırım,bu olayları çokdan aşman lazımdı,şimdi git kendine bi küçük rakı al yanına mezeni yap kur masanı bir güzel çek kafanı ama kız için değil kendi yaptığın tecrubesizlik için.

hocam oyle dıyorum boswer dıorum ama kafama takılıyor hayır desekı baskasınısevıyorum tamam dıyıcem ama neden ayrılıyor bunu bılmek ıstıyorum ama hep kacıyor demesı bıle yeter benımle 1 defa degıl kac defa yattı kız ama sonucta benımde bır kız kardesım var ben sahıp cıkmak ıstedım ama olmadı ne bılım nerde hata yaptım anlamadım:S

mosguit0 ın da dediği gibi kız kaşarın tekiymiş , kız sana iyilik yapmış , yoksa sen o kaşarla evlenirdin bu kafayla

ona yapacağın en büyük kötülük , gidip kıza  seni bıraktığı için teşekkür etmendir. Biraz kafası çalışıyorsa anlar.

Eğer senin kafanda çalışıyorsa , o teşekkürü gerçekten , isteyerek yaparsın.

Çok güzel yorumlamışsın hocam ama bu ayrılık mesajı geldikten 5 dakika içinde atılması gereken bi mesaj..

Nerde o eski TBT...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek
    HolygaN bunu yazdı:

darkness_izmir bunu yazdı:
    hocam bu kıza yapabilcek cok seyin yok..acıkcası kız seni takmıyo oyuzdan gerci seviyosun galiba ama yattık falan demişsin..belki cok yavşak bi hareket gibi gelcek ama kız hak etmiş seven birine bunlar yapılmaz..nese sadete geliiym sende illa ki +16 +18 footğrafları vardır onlarla guzel bi video yapıp arka fonoada ender'den eksik etek şakısını koyup ara da birde gozune takılan kaşarlık harekerlerini yazılarla anlatıp sonada kızın tel. nosunu ekliceksin...son olarakta abazların arama olarak yapabilceği her türlü etiketleri girceksin...sanada müridlerin dediği gibi 70lik bi rakı alıp kıza küfür ederek sabaha kadar içip sızmak kalıyo  ;)

Peki seven biri bunları yaparmı 

kesinlikle yapamaz işte işin kötüsü bu :S

hala onu seviyorsun kırmak istemiyorsun kötü birşey söyleyemiyorsun düşünemiyorsun bile.

aynı durumla karşı karşıyayım hele birde karşına geçip sana hiç birşey olmamış gibi naber nasılsın diyorsa o zaman bize sadece son bölümü kalıyor 70lik bir rakı alıp KÜFÜR ETMEDEN sabaha kadar içip sızmak...

ama şunu hiç bir zaman unutmayın mürdiler. her kadının içinde bir yerlerde bir şeytanlık var ne kadar iyi görünse bile bu var buna emin olun

AMD Rulezzz =)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

bana kalırsa en iyi ceza onun seni unutmasından önce senin onu unutman olacaktır. duvar yazısı gibi oldu :) seni istemeyeni sen niye kafana takıyorsunki hocam aranızda söz nişan otarz bişiyde yok anladığım kadarıyla salla gitsin ne takıyorsun kafaya kafana öyle herşeyi takma şimdi bi ip bul bişiyin ucuna o ipi bağla o bişiyi burda diyemicem :) diğer ucunada kızı bağla salla gitsin unut boşver

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
Toplam Hit: 5503 Toplam Mesaj: 52