CFG
-
cs'ni tbt'deki gurusu genkidir o bilir ben bilmem :|
-
Reberals bunu yazdı:
-----------------------------
dyrnade bunu yazdı:
config.cfgyi kullan cstrike klasöründeki harika bi cfg herkese söylemem :P
-----------------------------su config.cfg nin ide dowloand linkini verseydin:d
-----------------------------sierra veriyo sana onu zaten :D
-
twiN35 bunu yazdı:
Reberals bunu yazdı:
dyrnade bunu yazdı:
-----------------------------config.cfgyi kullan cstrike klasöründeki harika bi cfg herkese söylemem :P
-----------------------------su config.cfg nin ide dowloand linkini verseydin:d
-----------------------------sierra veriyo sana onu zaten :D
-----------------------------hic cfg kullanmadığım icin bilmiorum ne bok olduğunu anlatırsan sevinirim:d
-
cfg kullanmak lamerliktir hele turnuvada kullanmak daha beter bir lamerliktir.
cfg kullanmadan yapamam diyorsan cfgni kendin yapacaksın.başkasının ayarlarıyla cs oynanmaz.cfg kullanmaya gerek duymuyorum console'a net_graph rate 25000 vb. şifreleri yazıp giriyorum yeterli oluyor zaten.
-
OveRTaX bunu yazdı:
cfg kullanmadan yapamam diyorsan cfgni kendin yapacaksın.başkasının ayarlarıyla cs oynanmaz.cfg kullanmaya gerek duymuyorum console'a net_graph rate 25000 vb. şifreleri yazıp giriyorum yeterli oluyor zaten.
-----------------------------her seferinde konsola 3-5 kod yazmak yerine kendi config dosyanı oluştursan ya.hemen içerisine alias,aim koy demiyorum. def olacak sadece senin kendi ayarların olacak sens,sağ el sol el gibi ...
-
net üzerinden oynayacağın turnuva büyük ihtimal sxe olacaktır. ve sxe açık haledeyken kullanacağın cfg hiçbir boka yaramaz.Aliasdından waitine biton komutu engelliyor. Sende 1-2 adam vurursun oha süper cfgeymiş dersin ama tamamen piskolojik bir olaydır :D
cfgden çok rate ayarlarına önem ver gerisi boş
-
Bence git kendin sağlam bi cfg yap ve onu kullan bileğinin hakkıyla gir yarışmaya:)
-
Thewhitewizzard bunu yazdı:
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------her seferinde konsola 3-5 kod yazmak yerine kendi config dosyanı oluştursan ya.hemen içerisine alias,aim koy demiyorum. def olacak sadece senin kendi ayarların olacak sens,sağ el sol el gibi ...
-----------------------------bir kere console'a yazıldığında config dosyasında kayıtlı kalıyor zaten.her seferinde girmiyorum yani
-
Turnuva 2. oldum arkadaslar yardımlarınız için teşekkür ederim
-
noxious_person bunu yazdı:
Turnuva 2. oldum arkadaslar yardımlarınız için teşekkür ederim
-----------------------------Tebrikler. : )
edit : 1.5 ws için pm (def iseniz)