Cheat Engine Kullanımı(Resimli Anlatım)
-
Cheat Engine nedir ?
Cheat engine oyunlardaki değişken sayısal değerer üzerinde oynama yapabileceğimiz bir program, bu sayede trainer ile uğraşmadan xp para gold coin gibi hemen hemen tüm sayılsal değerleri rahatlıkla değistirebiliriz.
İndirmek için;
Nasıl kullanılır ?
Bu sıralar Euro truck oyunu müridler arasında çok popüler olduğu için bu oyun üzerinde anlatacağım ama diğer her oyunda da aynı şekilde çalışır.
1) Programı açıyoruz sağ üstte yanıp sönen pc butonu var ona basıyoruz
2) İstediğimiz oyunu seçiyoruz
3) oyunu seçtikten sonra value yazan kısıma değiştirmek istediğimiz sayısal değeri yazıyoruz(ben paramı değiştirmek istiyorum ve şuan 25.218 dolarım var) new scvan diyoruz
4) Sağ tarafta bir sürü değer çıkar bunların sayısı az veya çok olabilir ama önemli değil.Bu kısıma gelince oyuna geri dönüp sayısal değerimizi oyundan değiştiriyoruz(mesela ben tırı boyattım ve 3218 dolar kaldı).
Tekrar programa geri dönüyoruz ve value kısmına dğişen yeni değerimizi yazıp next scan tuşuna basıyoruz.Bu noktadan sonra kalan değer az ve ya tek bir tane olmalı.
Yine cok değer varsa aynı dğer değiştirme işlemini yapıp next scan yapıyoruz.
5) Solda kalan değerleri seçiyoruz ve seçtiğimiz değerleri alt kısımdaki value yazan yerin altında kalan yerleri seçerek istediğimiz değeri yazıyoruz.(Çok fazla yüksek garip veya negatif değerler yazmayın oyun çökebilir)
6) Oyuna geri dönüyoruz ve oynuyoruz :D
Not:Herhangi noktada takılan olursa her türlü yardımcı olunur. -
kingdom rush ta zor durumların kurtarıcısıdır bu program :)
-
__hsyN__ bunu yazdı
kingdom rush ta zor durumların kurtarıcısıdır bu program :)
Bilen var bilemeyen var anlatayım da millet tranier aramaktan kurtulsun dedim hocam :)
-
resimler gözükmüyo hoca
-
saybirs bunu yazdı
resimler gözükmüyo hoca
bendede görünmüyodu torrent çekiyom diye çıkmamıştır demiştim ama bi el at hocam :)
-
__hsyN__ bunu yazdısaybirs bunu yazdı
resimler gözükmüyo hoca
bendede görünmüyodu torrent çekiyom diye çıkmamıştır demiştim ama bi el at hocam :)
Hmm bende cayır cayır gözükür oysa bi bakayım.
-
sağ tıklayıp yeni sekmede açınca problem yok ama burada göstermiyo hocam :/
şuan düzeldi mesaj kirliliği olmasın diye burdan yazdım eline sağlık :)
hsyN tarafından 28/Eki/12 21:36 tarihinde düzenlenmiştir -
__hsyN__ bunu yazdı
sağ tıklayıp yeni sekmede açınca problem yok ama burada göstermiyo hocam :/
Şimdi nasıl ?
-
CS de yer mi hoca bu :D
ya da herhangi bi online oyunda ?
mesela sxe falan var ya hani o tip hack shield varsa gene işe yarar mı?
-
Internet kafede süre uzatma oluyormuş bununla o nasıl oluyor bilen var mi.
-
Mert045 bunu yazdıInternet kafede süre uzatma oluyormuş bununla o nasıl oluyor bilen var mi.
http://www.youtube.com/watch?v=AElJ4zCWVqg
bir çoğu filtre programından yasak lar listesine almış ismi ondan bir işe yaramaz
burda anlatımı var