Çilingir Ücreti ?
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------
video isterükkk
-----------------------------söz,,,,, atılacak tava tencere vs vs olduğu zaman, birde beni çeken birisini bulabilirsem, tavayı veya tencereyi yamulturken video çekecem. çelik kapıya özenmeyin, fazla maliyeti olur :D
-
geçen gun ben açtırdım adamı dukkanından aldım getirdim 20 tl verdım açtı gitti :) 80 tl çokmuş hocam :)
-
The_Pilot bunu yazdı:
Mx0TBT bunu yazdı:
video isterükkk
-----------------------------söz,,,,, atılacak tava tencere vs vs olduğu zaman, birde beni çeken birisini bulabilirsem, tavayı veya tencereyi yamulturken video çekecem. çelik kapıya özenmeyin, fazla maliyeti olur :D
-----------------------------tava bükebiliyosan discovery ye çık süper insanlar die bi program var garip yetenekleri olan adamlar biride tava büküyüdu bende yapabiliorum de :D
-
Puşt bu çilingirlerin alayı. 2 dk parmak atıyorlar kapıya dünyanın parasını alıyor yavşaklar...
-
Hoca adamın mesleğ bu :) Bakmış pazarlık yapacak durumda değilsin vermiş küküyü :D
-
bunu okuduktan sonra mesleği bırakıp çilingirciliğe başlıyorum :)
-
bencede hocam valla ucuz yırtmıssın
-
Hocam kapı çelik miydi yoksa tahta kapı mıydı ?
-
bizim mahallede çilingirci vardı. ayda en az bi kere açtırıyodum kapıyı. 15 lira fix fiyattı. sonra kendim öğrendim(6 7 tane kredi kartı yedim) şu an kendim açabliyom.ama 80 lira çok be hacı bizim burda kapı yapıyolar 80 liraya :P
-
dreammaker bunu yazdı:
Hocam kapı çelik miydi yoksa tahta kapı mıydı ?
-----------------------------yok hocam ikiside değil kapı yoktu,direk geçiyodun içeri farkedemedim elim ayağıma dolaştı bi adım atsam içerdeydim