Çin Malı İphone.
-
Arkadaşlar n73 telefonum var bir arkadaşım orjinal iphone almış çok hoşuma gitti çakması varmış öyle duydum kullanan varsa özellikleri neler fiyatı nedir orjinaliyle arasındaki farklar nelerdir bi açıklama yaparsa sevinirim
-
"sar" degerlerı olayını goz onune al derım hocam genede sen bılırsın.
-
Taklit ürün yapmadaki "ustalığı" ile bilinen Çinliler, Türkiye'de de kısa süre önce satışa sunulan Apple'ın yeni nesil mobil iletişim cihazı iPhone'un sahtesini üretti.
Türkçe menüye de sahip olan Çin malı iPhone'a çift SIM kart takılabiliyor. Çin'deki elektronikçilerde ve pazarlarda satılan sahte iPhone'ların fiyatı ise yaklaşık 800 yuan (120 dolar).
Cihazın kabının üzerinde ise sadece ''Phone'' yazıyor. Kutunun içinde bir adet şarj cihazı, 2 pil ve bir adet de kulaklık bulunuyor. Orijinaliyle hemen hemen aynı olan sahte iPhone'ın özellikleri de insanı şaşırtıyor. Dil seçeneklerinde ise Türkçenin yanı sıra İngilizce, Almanca, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Taylandca, Vietnamca, Rusça ve Arapça olmak üzere 12 dil bulunuyor.
-
çakma iphonenin çakılmamışlar arasında çok fark var. alacaksan orjinal al almayacaksan hiç alma. çakmasıyla uğraşılmaz. ticaretini yapıyordum ondan bile soğudum a.q :)
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
çakma iphonenin çakılmamışlar arasında çok fark var. alacaksan orjinal al almayacaksan hiç alma. çakmasıyla uğraşılmaz. ticaretini yapıyordum ondan bile soğudum a.q :)
-----------------------------birazdaha açarmısın negibi farkları var
-
program falan bişi yüklenmiyo odun gibi alet. ve çabuk bozuldu arkadaşta vardı.
edit: belki nolmuş olabilceğini bilen vardır. açmaya kalkınca ekran ışığı geliyo sonra yanıp sönüyo galiba kapatmayınca. nolmuş olabilir? -
hocam trident var 2 sene garantili başın ağrısada ilacı var yani
-
kullanıyorum. tavsiye ediyorum. öneriyorum. ifone yazıyor içinde :) anycool v900 diye geçiyor benimki.
-
program falan yüklenmio demiş biarkadaş nası olcak program yüklemeden :s
-
kaliteli iphonede olmayan özellik bu melette var kaliteli sorunsuz internet vs 345 tl internetten arkadaşa aldık taksitle bence eşdeğer tlf ..
-
Sen şimdi elinde iPhone gibi görünen bir ucuz alet almak istiyosan ve radyasyon yemeye meraklıysan Çin Malı çakma iphone al.
Ama iphone alacak kadar paran yok ama telefon almak istiyosan o zaman nokia samsung htc gibi bilinen ve iç pazarda satış yapan markaların telefonlarını al.
Dokunmatikleri falan berbat , adi ürünler. Ben olsam parayı ona vermem. 350 lira ikinci el nokia telefona verdim. Gider 2 tane çakma iphone alırdım sıfır 180 liradan dimi?