Çin'deki Muritler Az Bakarmisiniz
-
Merhabalar,
Çin'de üretim yapmak için bir proje hazirliyorum bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Çin'den uygun maliyetli üretim yapicak bir firma ariyorum bu firma adimiza üretim yapip kargoluyacak mallari bize Burda büyük mevlalik bir üretim Söz konusu degil arkadaslar bana yeticek kadar üretim istiyecegim üretilecek seye henüz karar veremedim yani teknoloji üzerine birsey olucak bu Iphone sarjida olabilir, Klavyede olabilr, Mausta olabilir, bunun detaylarini Görûsecegiz.Bana lazim olan Su, Uygun fiyata ürün bulabilmek ve bu ürünü Internet üzerinden satmak.
Çin'den belcikaya gelicek ürünler, belcika'dan internet üzeri saticagim,
Bunlar için Sirket gerekicekmi? bu Sirketi belcikadami yada Türkiyedemi acmam gerekicek ( Hangisi Uygunsa o sekilde olucak tabiki )Suan arastirdigim kadariyla Çinden belcikaya ürün geldigi zaman vergiye tabi tutulmuyor, bu ürünler cok oldugu zaman Vergi isteyebilirler ama benim isime yariyacak seyler ufak tefek ama fiyati yüksek olan seyler, yani 500cm*500cm lik kutulara sigicak seyler, yani cok fazla ürün istemiyecem baslangicta, bu konuda ne söyleyebilirsiniz?
Not: belcikada satis yaparken fatura kesicegim, hali hazirda bir sirket var burda, ama onu ikinci planta tutacam cunku benim adima degil. Onu burda satis yaparken kulanacagim ama ordan mallar buraya gelince sirket adina getirsekmi avantajli olur yoksa normal bir sekilde gelirsemi avantajli oluruz. Varmi bu isi yapan ? -
Bende boyle birsey yapmak istiyorum aklimdan gecmiyor da degil yani....
Ufak tefek seylerden vergi alinmaz sanirim ama sen 5 metreye 5 metre istiyosan kesin gumrukten vergi koyarlar bide bunun kargo masrafi cok olmaz mi???
Vergi alinmamasi icin sirket illaki kurmak gerekiyor mu?
Ben cocugumdan dolayi etrafda bebek sekerleri baktim, bulundugum sehirde guzel seyler bulamadim internetde de guzel seyler yoktu.. Bu yuzden belcikalilarin zevksiz olduguna kanaat getirdim :) Turkiye'den bebekler sekerleri getirtip internet sitesinde satmayi bile dusundum (kendime Turkiye'den aldim) ama gel gorki kargoda sorun cikar gumruk vergi koyar diye simdilik askiya aldim...
Sen sirketi turkiye'de acsan sana faydasi dokunmaz sanirim cunki belcika da satis yaptigindan faturayi belcika kanunlarina gore kesicen. Turkiye'de vergi oducen vs bi ton is olur sana, sirket acmadan sat bence :)
Sirket kurdugumuz da gumruk vergi almiyor mu?
Tbt'ye belcikadan baska kimler giriyor :)
-
adam akıllı git çine görüş direkt
-
Güzel fikir geçen bi arkadaş söylemişti mesela 1000 tane hafıza kartı siparişi veriyorsun üzerine kendi markanı koydurabiliyorsun diye.
-
_Dert_ bunu yazdı
Bende boyle birsey yapmak istiyorum aklimdan gecmiyor da degil yani....
Ufak tefek seylerden vergi alinmaz sanirim ama sen 5 metreye 5 metre istiyosan kesin gumrukten vergi koyarlar bide bunun kargo masrafi cok olmaz mi???
Vergi alinmamasi icin sirket illaki kurmak gerekiyor mu?
Ben cocugumdan dolayi etrafda bebek sekerleri baktim, bulundugum sehirde guzel seyler bulamadim internetde de guzel seyler yoktu.. Bu yuzden belcikalilarin zevksiz olduguna kanaat getirdim :) Turkiye'den bebekler sekerleri getirtip internet sitesinde satmayi bile dusundum (kendime Turkiye'den aldim) ama gel gorki kargoda sorun cikar gumruk vergi koyar diye simdilik askiya aldim...
Sen sirketi turkiye'de acsan sana faydasi dokunmaz sanirim cunki belcika da satis yaptigindan faturayi belcika kanunlarina gore kesicen. Turkiye'de vergi oducen vs bi ton is olur sana, sirket acmadan sat bence :)
Sirket kurdugumuz da gumruk vergi almiyor mu?
Tbt'ye belcikadan baska kimler giriyor :)
5 Metre degil hocam 500cm yarim metre yani, Icine bundan ayda bir kac karton dolu getirirsek vergisiz halledebiliriz diye dusunuyorum. Turkiyede sirketi neye yarar konusundada, belcikada vergi %21 suan 22 olcak diyorlar yani ben mali turkiyede muhafaza adip tek tek belcikadaki adreslere yolluyamayi dusundum , enazindan 12 gun kargo katabiliriz, yani maksat para kazanmak , Zarar etmedikte sonra her yol mubahtir. çinden bir arkadas bulabilirsek daha faydali olucaktir
-
DJ_Alper bunu yazdı
adam akıllı git çine görüş direkt
Hacim O Zor ya, çin'ce bilmek lazim yol yordam bilmem lazim vs, ama saglam birini bulabilirsek onada kazandiririz
-
güzel fikirde cinde bunu sürekli saglayacak mürit lazım
-
Hocam alibaba.com da birçok çin firması ile kendin temasa geçebilirsin. çoğunda ingilizce konuşan birileri de mutlaka vardır ama dikkat et dolandırıcı çoktur. Gerçi genelde türkler çinlileri dolandırıyor ama yinede dikkatli ol. malı almadan para ödeme,banka akredifiyle falan öde
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam alibaba.com da birçok çin firması ile kendin temasa geçebilirsin. çoğunda ingilizce konuşan birileri de mutlaka vardır ama dikkat et dolandırıcı çoktur. Gerçi genelde türkler çinlileri dolandırıyor ama yinede dikkatli ol. malı almadan para ödeme,banka akredifiyle falan öde
Eyvl hocam, bir bakayim, kendi adimiza urun ürettirebiliyormuyuz acaba burdaki satisilarda? ödeme kapida yada ürünü aldiktan sonra ödeme secenegi varmidir kesin olarak hocam bunu daha önce duymamistim.
-
byhewal bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Eyvl hocam, bir bakayim, kendi adimiza urun ürettirebiliyormuyuz acaba burdaki satisilarda? ödeme kapida yada ürünü aldiktan sonra ödeme secenegi varmidir kesin olarak hocam bunu daha önce duymamistim.
kapıda ödeme mi?
-
Güzel fikirde avrupa da millet çin malı kullanırmıki