Çinden Aldım, 2 Haftada Geldi
-
arkadaşlar çinden bu ürünü aldım http://www.buyincoins.com/12v-5v-ac-adapter-power-supply-for-hard-disk-drive-product-85.html aynı site üzerinden paypal ile ödeme sistemi falan mevcut ürün yakın zamanda elime geçti.
anlamadığım adamlar ta dünyanın öbür ucundan kargo dahil bu fiyata nasıl gönderiyorlar..
yorumlarınızı bekliyorum
-
dealextreme gibi bende anlamış değilim
-
aynı konu dün de yok muydu?
-
guzel site bakıyorum ürünün teslim edilmesi iyi birsey .. tesekurler
-
sürümden zarar eder bunlar =D kargosu üüründen pahalıdır
-
Kargo değilde posta olarak yolluyorlar bildiğim kadarıyla.Mektup yollar gibi.Bide anlaşmalıysa devede kulak pisliği.:D
-
yav hoca şu işi tam bi anlatın kargo masrafı falan nası oluyo yüksek adetlerde bi ibnelik oluyomusağlam yermi bi bilgilendirebilirmisiniz bea hocam yav
-
Minik ürün ve ürünlerini posta şirketleriyle yolluyorlar.
Şansın varsa gelir ama her zaman için posta güvenilir mi şüpheli.
-
paypal'a para gelince bi deneyim...
-
Abi adamlar duyduğum kadarıyla Türkiye'ye ihracat yapıyorlar. Bu ihracatçı firmaların siteleri bunlar adam oradan 1 uçak mal yollarken yada 1 gemi dolusu mal yollarken bunları da gönderiyormuş. Zaten vergi falan da yok denecek kadar az. (Derste konusu geçmişti tartışmıştık hocamız söylemişti bunu tam doğrumu bilmiyorum.)
-
Bence bunlar büyük satış yapan ve uluslararası taşıma için avrupaya aylık 1 milyon dolara 1000kg mal şeklinde anlaşan firmaların kolları.
bu firmalar 800 kg mal bulduysa geri kalan yer boş kalıcana elindeki ıvır zıvır malları bu boş yere tıkıyor.
onun için havuz sistemi var 1 haftadada gelir 4 haftadada gelir.
yada başka teori... bunlar çeşitli firmaların elde kalan yada ufak hasarlı mallarıdır , birçoğu zaten üstünde ufak çiziklerle geliyor.
Bunları çinde satamıyolar çünkü millet ivir zivira doymuş. onun için depo masrafı ödemektense aynı paraya elden çıkaralım diyolardır. hatta 50 cent zarar edelim diyo da olabilirler küçük şeylerde reklamı olur sitenin diolardır. google yer gelior tiklamaya alior 50 cent. bu daha güzel reklam değilmi?