Cinlere Üç Harfli Denmesinin Mantığı Ne?
-
bence dalga geçmeden önce bir daha düşün o varlıklar var ben ve yanımadaki kişeye sabaha karşı saat 3 sıralı idi kedi ama gözleri simsiyah kocaman yanımdakine sordum aga bu nasıl kedi lan dedim kanka bu kedi değil şeytan dedi ulan kedinin suratında bir gülme ibaresi belirdi arkadaş kovmaya çalıştım gitmiyor enson bir nesne fırlattım kediye ondan sonrada böyle olaylar olabilir arkadaş kendi gözümle görmesem marakara yapardım ama harbiden var
-
insanlar daha önce resmini görmedikleri var oldugundan %100 emin olmadıkları birşeyi nasıl gördüm diyebiliolar. Anlayamadım gitti yahu !
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
bence dalga geçmeden önce bir daha düşün o varlıklar var ben ve yanımadaki kişeye sabaha karşı saat 3 sıralı idi kedi ama gözleri simsiyah kocaman yanımdakine sordum aga bu nasıl kedi lan dedim kanka bu kedi değil şeytan dedi ulan kedinin suratında bir gülme ibaresi belirdi arkadaş kovmaya çalıştım gitmiyor enson bir nesne fırlattım kediye ondan sonrada böyle olaylar olabilir arkadaş kendi gözümle görmesem marakara yapardım ama harbiden var
-----------------------------Terlikten kaçan cin :D
Neyin kafsını yaşıyodunuz.
Benim patronda cinle sevişmiş uzun zamanlar. arabadaki alet çantası da harbi aleti için çanta kondomdan başka bi poh yok amk çeşit çeşit. cin bulamadığında beni mikicek diye asıl ben ondan korkuyorum.
Edit: Cin var demiyorum ama iyiki şizofreni diye bişe var :D
-
Benim bir arkadaşta duştan faltaşı gibi açık gözlerle çıktı. Yeşil bir yaratığın bunla zorla seviştiğini ve 2060 küsür yılında uzaydan gelecek bir orduyu yöneteceğini söylediğini söyledi. Kafası güzel değildi ve gayet ciddiydi.
-
multi boyutsal varkilar. eger korkmazsan ve yeterince mutluysan bulasamazlar bile...
-
Prometheus bunu yazdı:
hocam milyon tane hayalet gören var. kocaayağı gören çok var, lockness canavarı, van gölü canavarı, karabasan...
hepsi gerçek mi bunların? sadece gören çok diye?
insanlar çoğu zaman görmez, gördüklerini zanneder.
-----------------------------Osur osur ipe diz yapıyolar işte..
-
vah yazık size.....aklınızın ırzına bin kere geçiyorlar sizlerin geçtilerde hiç şüphem yok... o dedikleriniz... yorumlara bak. hatta sizler bunları onların kışkırtmaları ve aldatmaları ile yazmış bile olabilirsiniz.açın gözlerinizi. köpek ederler sizleri aynı yatağa girersiniz onlarla.bismillah demediğiniz her iş için her işin yarısı onlaradır.ahhh ahmak adamlar....
:
zayıf karekterli insanların cin demesi sürekli iyi olmaz. uğraşmalar oluyor 3 harfli baska bir şey ne dendiği önemli değil. halkın gevelemesi bu..itimatınız varsa bir sıkıntı yok.
-
Hocam cinlere inanmak zaten islam dininin gereğidir.İnanmayan müslüman da olamaz.Ama yaygın olarak gördüğüm saçma bir durum var.O da bu varlıklara 3 harfli denmesi.Madem ki adı var neden adı ile anmıyorsun ?
Ben çekinmeden cin derim.Hiç te tırsmam.
Bugün 3 harfli diyen yarın bana da 5 harfli der ( insan ).
-
mescarine bunu yazdı:
Varlıklarına inanmamak bence Allah'ı inkara kadar gider. Onların varlığı insanoğlundan öncesine dayanır. İnsanoğlundan önce bu dünyanın sahipleri onlarmış. İnsanoğlu yaratıldıktan sonra 18.000 alemin rabbi onlardan insanoğluna secde etmelerini istiyor. Fakat ateşten yaratıldıkları ve şeytan soyundan geldikleri için bir kısmı şeytana uyup secde etmeyi inkar ediyorlar. Allah'ta onlara insanlarla aynı mekanlarda görünmezlik cezası veriyor.
Onlarda aynı insanoğlu gibi doğarlar, büyürler, soylarını devam ettirirler ve ölürler. Ortalama yaşları 1000 yılı bulabilir. Bu sebepten dolayı sizin geçmişinizi hatta dedenizin bile geçmişini hatırlayabilirler. Bazı iletişim kuran kişiler bunlardan Levh-i Mahfuz kitabından istenilen kişi hakkında bilgi öğrenmesini isterler. Onlar bu kitaba giderek rastgele açtıkları sayfadan cümleler okuma yolu ile bilgi öğrenirler. Geçmişinizle harmanlayıp size bir tahminde bulunabilirler. Lakin size asla geleceği söyleyemezler!... Müslüman olanı, hristiyan olanı, yahudi olanı, iyisi, kötüsü vardır. Hatta Allah onlara Hz Süleyman'ı peygamber olarak kılmıştır.
Levhi Mahfuz'da dünyanın sonunun bile nasıl olacağını yazar ve Peygamber efendimiz zamanında bu kitaptan havadisler getirmek yasaklanmıştır. Bu sebepten dolayı kitabın koruması başka melekler tarafından sağlanmaktadır. Buraya giden varlıklar kapıda taşlanırlar. Doğal olarak yara bere içerisinde dünyaya geri döndüklerinde sahibi olan kişilere bunun hesabını sorarlar. Medyum Keto gibi...
Onların bu dünyada bulunma durumları ise bizim su altında bulunmamıza benzer. Düşünün ki biz su altında nekadar kalabiliriz ve bu esnada nekadar enerji harcarız, onlarda bu dünyaya ya çağırılma yoluyla ya da geçmişten gelen bir husumetten dolayı gelirler ve yaşadığımız ortamlarda bulunurlar. Bu esnada aşırı enerji kaybederler ve bu enerjilerini tamamlayabilmek için bir canlıya ihtiyaç duyarlar. Bu canlı gerek bir insan olabilir gerek se bir sivrisinek bile olabilir.
Neden 3 Harfli deriz? Çünkü onların adı lanetlenmişler listesindedir. Yukarıda söylediğim ve söylemediğim birçok olaydan dolayı Allah onları lanetlemiştir ve lanetlelenlerin adını anmak lanetlenmeye kadar gidebilir. Ozaman vay halinize... Felak, Nas ve Ayetel Kürsi sureleri onlardan en iyi korunma yöntemleridir. Bu surelerde bile düğme deliğine üfleyenler olarak anılırlar. İnsanın içine vesvese vererek sizin kötü düşünmenizi ve korkmanızı sağlarlar. Bu şekilde sizden beslenirler.
Eğer aklınız birgün şüphe düşerse ve o an odaya tanıdığınız biri girerse ilk olarak ayaklarına bakın. Umarım ters durmuyorlardır çünkü ozaman sizde lanetlendiniz demektir. Ayrıca hepinize hayırlı ramazanlar çünkü bu mübarek aylarda Allah'ın rahmeti yeryüzüne yağar ve lanetlendikleri için onlar rahmette kalamazlar. Selametle!
-----------------------------katılıyorum gerçektir fazlada böyle din konuları hassas konudurkonuşmayın yani bunlar üstünde...
-
Ern3st bunu yazdı:
insanlar daha önce resmini görmedikleri var oldugundan %100 emin olmadıkları birşeyi nasıl gördüm diyebiliolar. Anlayamadım gitti yahu !
resim şartmı ? ayrıca eminiz var olduğundan hemde 100 de bi milyon eminiz.