folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Çinlilerin Dogu Türkistana Yaptıklarını Protesto Edelim

Çinlilerin Dogu Türkistana Yaptıklarını Protesto Edelim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Up edelim.Teşekkürler.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

akşam mı :D akşamdandır uyumuyosun heralde hacı.. amaç farklı.. konu syaste kaymasın istiyorum yoksa baştakini sevdigimden yada sevmedigimden degil

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

çin büyükelçiliğine yürüyüş düzenlendi , baya da kalabalıktı ama bi işe yaramıyor işte.satılmış edya , satılmış insanlar. herkes çinden ya korkuyor, ya bi çıkarı var

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nitrous dostum.

Konuyu up etmekle sorun cozulmez. Keske cozulse o zaman tahribat olarak hergun konuyu up edelim.

Dedigim gibi bu isler bireysel olmaz. Zaten yapacagimiz is Cin nin sikinde bile degil. Bugun burada Cin i protesto edecegiz, 2 saat sonra gidip pazardan Made in China mal alacagiz. Ne perhiz ne tursu muhabbeti

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

someone_from_71 bunu yazdı:
    -----------------------------

akşam mı :D akşamdandır uyumuyosun heralde hacı.. amaç farklı.. konu syaste kaymasın istiyorum yoksa baştakini sevdigimden yada sevmedigimden degil

Yok haci uyudumda, ben Turkiye'den 7 saat ileride yasiyorum. Aramizda 14000km fark var. Sana oglen ama bana aksamin 8 i

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

sniperscope bunu yazdı:

Nitrous dostum.

Konuyu up etmekle sorun cozulmez. Keske cozulse o zaman tahribat olarak hergun konuyu up edelim.

Dedigim gibi bu isler bireysel olmaz. Zaten yapacagimiz is Cin nin sikinde bile degil. Bugun burada Cin i protesto edecegiz, 2 saat sonra gidip pazardan Made in China mal alacagiz. Ne perhiz ne tursu muhabbeti

tavuk gibi oturmaktan iyidir hocam elden bu geliyor malesef. Selamlar

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ne boktan bi millet olduk hakkaten hayretler içerisindeyim, daha kıçı kırık ermenistanın karabağı işgal etmesini binlerce azeriyi  öldürmesini protesto edemiyoruz, millet olup da hergün kanımızı döken kıçı kırık kürt kabilelerinin isyanını bastıramıyoz  varsa yoksa ampül de ampül ben size diyim bunlarla uğraşmayın , eskidendi onlar nebileyim bi milli gurur bir istiklal şuuru falan türk milleti diye bişi varkendi artık bunların yerine ampül var cemaat var,  yani şimdi bizden adam olmaz , kendimize hayrımız yok doğu türkistana hiç olmaz . kendi askerine karşı amerikan ampülüyle birlikte savaşan denyolardan mı beklion çine kafa tutmasını ayrıca ? bırak ya biraz gerçekçi ol git sen bunu kazakistan ya da çuvaşistanda falan söyle mesela.  

gazze olaydı belki götlerini bile verirlerdi çünkü anladımki bu toplum çinli yada rus olmadığı gibi türk de değil. türkistan protestosu dedinmi, çinin bölünmez bütünlüğüne(!) kalkan elleri protesto etmelerinden korkarım sadece. 

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

ne boktan bi millet olduk hakkaten hayretler içerisindeyim, daha kıçı kırık ermenistanın karabağı işgal etmesini binlerce azeriyi  öldürmesini protesto edemiyoruz, millet olup da hergün kanımızı döken kıçı kırık kürt kabilelerinin isyanını bastıramıyoz  varsa yoksa ampül de ampül ben size diyim bunlarla uğraşmayın , eskidendi onlar nebileyim bi milli gurur bir istiklal şuuru falan türk milleti diye bişi varkendi artık bunların yerine ampül var cemaat var,  yani şimdi bizden adam olmaz , kendimize hayrımız yok doğu türkistana hiç olmaz . kendi askerine karşı amerikan ampülüyle birlikte savaşan denyolardan mı beklion çine kafa tutmasını ayrıca ? bırak ya biraz gerçekçi ol git sen bunu kazakistan ya da çuvaşistanda falan söyle mesela.  

gazze olaydı belki götlerini bile verirlerdi çünkü anladımki bu toplum çinli yada rus olmadığı gibi türk de değil. türkistan protestosu dedinmi, çinin bölünmez bütünlüğüne(!) kalkan elleri protesto etmelerinden korkarım sadece. 

Haci seninle yildimiz barismaz ama bu dedigin dogru.

Turkistani falan birakalim once pkk piclerine bakalim hergun 3 sehit, 5 sehit, 13 sehit. Once bu pkk denilen picleri yok edelim sonra bakariz digerlerinin icabina.

Hem kafa tutmaya kalktiginiz ulke CIN. Bu ulkenin hazinesindeki dolar rezervi amerika da bile yok. Adam o kadar dolari piyasa sursun dunyada ekonomi diye birsey kalmaz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek
    Türkistanın yanlız kalmasının bir çok sebebi var başta oradaki ayaklanmanın radikal islami unsurlar içermesi verilen desteği azaltıyor daha önce çeçenistanda aynı dezavantajı yaşamıştı kurulan doğu türkistan hükümetinin amerikan destekli ve amerikada olması bunun yanında amerikanın çinin toprak bütünlüğü üzerine oynadığı oyunların aşikar olması ülkemizdeki amerikan karşıtlarını bile çin destekçisi hale getiriyor
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

banada yolla adresi hocam

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 2913 Toplam Mesaj: 28