Çocuk Musun Lan Diyebilirsiniz Ama Bi Yardın Edin..
-
Schwarz bunu yazdıKrypT bunu yazdıMezantalac bunu yazdı
O değilde sen nasıl ayıktın mevzuyu yani nerden öğrendin
Bomba etkisi yaratıyor sayın seyirciler.
WTF !!
-
Ayazz bunu yazdıSchwarz bunu yazdıKrypT bunu yazdıMezantalac bunu yazdı
WTF !!
ahaha :D
-
asa42 bunu yazdıAyazz bunu yazdıSchwarz bunu yazdıKrypT bunu yazdıMezantalac bunu yazdı
WTF !!
ahaha :D
kız arkadaşımı bir numara aradı ve resimlerinizin böyle böyle bir siteye konulduğunu ve bu numara da orda yazıyor haberin olsun dedi.
-
tabi ki yardımcı olacağız ne demek. mürid kardşimize böyle bir şey yapıldıysa gereğini yapıp sana diyeceğimiz tek şey "emrin olur" değil de çocuk musun lan git resmi makamlarda hakkını ara olacaktır :)
-
Demek ki arayan sizi tanıyor belki yapanda o dur
-
Abi site yanıt vermiyorsa host şirketini ara. Siteyi savcılığa vermeden önce son bi şansımı burada deneyim dedim falan de site sahibinin numarasını almaya çalış. Olmasada git savcıya bi diletceyle, elemanın ip sini falan herbokunu bulurlar.
-
Holynin yaptığı denyolaunch işe yaramz mı?
-
Denyoyla ne kadar kasabilirsiniz ki ? Boş wer kardeşim sen whois çek sunucu bilgilerini al iletişim kısmından herifle bi konuş fayda etmezse savcılığa git
-
128Kbps bunu yazdı
Kız arkadaşımla beraber çekildiğimiz fotoğrafları facebook dan alınarak shemaleturk.com adlı bir eşcinsel sitesinde sahte bir profil oluşturulmuş. Kız arkadaşımın numarası yazıyormuş orada. Siteye üye olup profili şikayet etmek istedim ama üye de olamadım. Sitenin iletişim adresinden adminin mail adresini gördüm. Mail attım kapatılması için ama herhangi bir geri dönüş yapılmadı.
Bu yüzden sizden ricam web sitesi hackleme de bilgisi olan hocalarımın veya müridlerin yardımına ihtiyacım var.
çocukca gelebilir ama çok can sıkıcı bir konu halden anlamayınca olmuyor arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen bi ilgilenin.
Makul bi ücrette anlaşabilirsen para bile ödeyebilirim.
Lütfen İlgilenin.
Teşekkür ederim hepinize..
Yönetim: Sen sitenin hacklenerek indirilmesinden yola çıkarak konuyu download'a açıyorsan vay bizim halimize :) az mantıklı şekilde doğru yerlere açalım.haberi kimden aldin hafiz ?
shemaleturkte foton var diyen koymustur fotolari
-
hojucuk bunu yazdı128Kbps bunu yazdı
Kız arkadaşımla beraber çekildiğimiz fotoğrafları facebook dan alınarak shemaleturk.com adlı bir eşcinsel sitesinde sahte bir profil oluşturulmuş. Kız arkadaşımın numarası yazıyormuş orada. Siteye üye olup profili şikayet etmek istedim ama üye de olamadım. Sitenin iletişim adresinden adminin mail adresini gördüm. Mail attım kapatılması için ama herhangi bir geri dönüş yapılmadı.
Bu yüzden sizden ricam web sitesi hackleme de bilgisi olan hocalarımın veya müridlerin yardımına ihtiyacım var.
çocukca gelebilir ama çok can sıkıcı bir konu halden anlamayınca olmuyor arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen bi ilgilenin.
Makul bi ücrette anlaşabilirsen para bile ödeyebilirim.
Lütfen İlgilenin.
Teşekkür ederim hepinize..
Yönetim: Sen sitenin hacklenerek indirilmesinden yola çıkarak konuyu download'a açıyorsan vay bizim halimize :) az mantıklı şekilde doğru yerlere açalım.haberi kimden aldin hafiz ?
shemaleturkte foton var diyen koymustur fotolari
Ne alaka hacı. Birgün facebookta kız çocuğunun birinin fotolarını kopyalayıp sahte hesap açmışlar. Telefon numarasını paylaşıp tuhaf tuhaf paylaşımlar yapmışlar. Aradım telefonu dedim böyle böyle profil linkini söyledim, ailesi teşekkür etti falan. Savcılığa gidip şikayette bulunun dedim. Düz mantığınıza göre bu kız cocuğunun profilini de ben mi açtım :D