folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Çocuk Musun Lan Diyebilirsiniz Ama Bi Yardın Edin..

Çocuk Musun Lan Diyebilirsiniz Ama Bi Yardın Edin..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Schwarz bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    Mezantalac bunu yazdı

O değilde sen nasıl ayıktın mevzuyu yani nerden öğrendin 

Bomba etkisi yaratıyor sayın seyirciler.

tumblr_mgeaojD2Am1r8xh2qo1_500.gif%20%28500×235%29

WTF !!

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    Mezantalac bunu yazdı

WTF !!

ahaha :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    128Kbps
    128Kbps's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    asa42 bunu yazdı
    Ayazz bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    Mezantalac bunu yazdı

WTF !!

ahaha :D

kız arkadaşımı bir numara aradı ve resimlerinizin böyle böyle bir siteye konulduğunu ve bu numara da orda yazıyor haberin olsun dedi. 

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

tabi ki yardımcı olacağız ne demek. mürid kardşimize böyle bir şey yapıldıysa gereğini yapıp sana diyeceğimiz tek şey "emrin olur" değil de çocuk musun lan git resmi makamlarda hakkını ara olacaktır :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

Demek ki arayan sizi tanıyor belki yapanda o dur

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Abi site yanıt vermiyorsa host şirketini ara.  Siteyi savcılığa vermeden önce son bi şansımı burada deneyim dedim falan de site sahibinin numarasını almaya çalış. Olmasada git savcıya bi diletceyle, elemanın ip sini falan herbokunu bulurlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Holynin yaptığı denyolaunch işe yaramz mı?

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Denyoyla ne kadar kasabilirsiniz ki ? Boş wer kardeşim sen whois çek sunucu bilgilerini al iletişim kısmından herifle bi konuş fayda etmezse savcılığa git

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    128Kbps bunu yazdı

Kız arkadaşımla beraber çekildiğimiz fotoğrafları facebook dan alınarak shemaleturk.com adlı bir eşcinsel sitesinde sahte bir profil oluşturulmuş. Kız arkadaşımın numarası yazıyormuş orada. Siteye üye olup profili şikayet etmek istedim ama üye de olamadım. Sitenin iletişim adresinden adminin mail adresini gördüm. Mail attım kapatılması için ama herhangi bir geri dönüş yapılmadı. 

Bu yüzden sizden ricam web sitesi hackleme de bilgisi olan hocalarımın veya müridlerin yardımına ihtiyacım var.

çocukca gelebilir ama çok can sıkıcı bir konu halden anlamayınca olmuyor arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen bi ilgilenin.

Makul bi ücrette anlaşabilirsen para bile ödeyebilirim.

Lütfen İlgilenin.

Teşekkür ederim hepinize..

Yönetim: Sen sitenin hacklenerek indirilmesinden yola çıkarak konuyu download'a açıyorsan vay bizim halimize :)  az mantıklı şekilde doğru yerlere açalım. 

haberi kimden aldin hafiz ?

shemaleturkte foton var diyen koymustur fotolari

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    hojucuk bunu yazdı
    128Kbps bunu yazdı

Kız arkadaşımla beraber çekildiğimiz fotoğrafları facebook dan alınarak shemaleturk.com adlı bir eşcinsel sitesinde sahte bir profil oluşturulmuş. Kız arkadaşımın numarası yazıyormuş orada. Siteye üye olup profili şikayet etmek istedim ama üye de olamadım. Sitenin iletişim adresinden adminin mail adresini gördüm. Mail attım kapatılması için ama herhangi bir geri dönüş yapılmadı. 

Bu yüzden sizden ricam web sitesi hackleme de bilgisi olan hocalarımın veya müridlerin yardımına ihtiyacım var.

çocukca gelebilir ama çok can sıkıcı bir konu halden anlamayınca olmuyor arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen bi ilgilenin.

Makul bi ücrette anlaşabilirsen para bile ödeyebilirim.

Lütfen İlgilenin.

Teşekkür ederim hepinize..

Yönetim: Sen sitenin hacklenerek indirilmesinden yola çıkarak konuyu download'a açıyorsan vay bizim halimize :)  az mantıklı şekilde doğru yerlere açalım. 

haberi kimden aldin hafiz ?

shemaleturkte foton var diyen koymustur fotolari

Ne alaka hacı. Birgün facebookta kız çocuğunun birinin fotolarını kopyalayıp sahte hesap açmışlar. Telefon numarasını paylaşıp tuhaf tuhaf paylaşımlar yapmışlar. Aradım telefonu dedim böyle böyle profil linkini söyledim, ailesi teşekkür etti falan. Savcılığa gidip şikayette bulunun dedim. Düz mantığınıza göre bu kız cocuğunun profilini de ben mi açtım :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 10649 Toplam Mesaj: 63