folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Çok Önemli Bi Konuda Yardımınızı İsticem(Yoksa Battık)

Çok Önemli Bi Konuda Yardımınızı İsticem(Yoksa Battık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    EasyRecorvery_Profssional bunu deneyin ben bununla d yi komple kurtardım sadece .exe leri kurtaramadı

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Bazı recovery programları office dosyalarını kurtaramıyor,şimdi sekretere bişey diyicektim fakat sizdede suç var,benim evimdeki bilgisayarda bile ups var,şirket bilgisayarında nasıl olmaz anlamıyorum?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

__d_mode__ bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bazı recovery programları office dosyalarını kurtaramıyor,şimdi sekretere bişey diyicektim fakat sizdede suç var,benim evimdeki bilgisayarda bile ups var,şirket bilgisayarında nasıl olmaz anlamıyorum?

abi şimdi haklısın sekreter hatalı ama ordakilerde bilgisayar hakkında pek bişe bilmio ben şimdi aldırtcam onlara bi ups:D

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    silinen dosyalar word de kaytlıymış sağolsun kaptan abi falan yardım etti du bakalım olursa olcak olmassa başka yöntemler araştırcas:)

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Buna çok üzüldüm o pc karşımda olsaydı bişiler yapabilirdim fakat birde şu programı denermisin http://rapidshare.com/files/23226338/cooltoad_bond.rar belki çıkarabilir olmadı diyelim tekrar yaz başka bişeylerde var Not:Linki alıntı yaptım antivirus taramasından geçir demeyi unuttum :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

H2nds0me bunu yazdı:
    Buna çok üzüldüm o pc karşımda olsaydı bişiler yapabilirdim fakat birde şu programı denermisin http://rapidshare.com/files/23226338/cooltoad_bond.rar belki çıkarabilir olmadı diyelim tekrar yaz başka bişeylerde var

ok bunuda yüklüom 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    edit bu devirde yardım etmicez artık anlamış olduk. Yanlış anlaşılmalara sebep veriyor.

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Erkek

active file recovery enterprise.

phazeddl.com orda bunu arat rapidshare likinden indir makineye .kur ve süperscan yap ne var ne yok çıkar recover de sağlam bi yere çıkar. geçmiş olsun 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    klinsmann bunu yazdı:

active file recovery enterprise.

phazeddl.com orda bunu arat rapidshare likinden indir makineye .kur ve süperscan yap ne var ne yok çıkar recover de sağlam bi yere çıkar. geçmiş olsun

Dediğin program link

http://rapidshare.com/files/49511442/Active__File_Recovery_7.1_Build_357_for_Windows-THEWAREZSCENE.COM.rar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AzoPelo
    AzoPelo's avatar
    Erkek
    Geçmiş Olsun hacım . Elimden bişey gelmez :(
Toplam Hit: 4074 Toplam Mesaj: 26