folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Çok Ses Yapan Komşuya Cozum Ve İntikam

Çok Ses Yapan Komşuya Cozum Ve İntikam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Çok seks yapan komşu gibi okudum :))

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

arkadaş bende gündüz mahallenin xiçleri  , akşamlarıda mahallenin sarhoşları dadanıyor

(polis gelmiyor , beyaz masa xiklemiyor)

çözüm olarak 3. vardiya oldummu =

http://www.eczanemizde.com/?urun-10666-Otifleks-Poliuretan-Kulak-Tikaci-2-li.html

bu olsun yumuşak sünger gibi olanı ,,diğerleri uyurken hareket edince düşüyor .

bide

http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://mcdn01.gittigidiyor.net/3557/Case-Uyku-Bandi-Neopren__35572052_0.jpg&imgrefurl=http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/case-uyku-bandi-neopren-35572052&h=340&w=640&sz=40&tbnid=EDAi0Q-4TJFwyM:&tbnh=90&tbnw=169&zoom=1&usg=__IfJCJBU90FALKU7oxzpUPdwv9BY=&docid=aJkh7_yj0hJmxM&sa=X&ei=pRe_UaTMFI7YsgbPxIBw&sqi=2&ved=0CDQQ9QEwAw&dur=356

bunun büyüğünü bulamadım aldığım ufacık resimde büyük gözüküyo ama ürün ufacık :D

haa komşuya çözüm ondan daha yüzsüz olmaktan başka caren yok

Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bi zamanlar bende böyle gece vardiyasından gelirdim bizim apt de deli bitane komşu vardı bide apt yöneticisi seçmişlerdi bigün hava çok güzel ev

serin büyük bir istekle yatağımda uyumak istedim uzandım daldım tam uykunun tatlı yeri bir bağırtılar felan geldi fırladım baktım anneme bağırıyo

bizim apt'nın arkatafında kömürlük var bizde giriş katında oturuyoruz balkondan o kömürlüğün üzerine kolayca çıkıla biliyor annemde komşuya

kardeşimle yemek göndermiş komşuda karşımızda oturuyo neyse way efendim sen nasıl buraya çıkarsın çiçeklerime zarar verirsin çiçek dediğide 3 5

tane saksı kardeşim sadece yanından geçmiş yani bi problem yok çiçeklerde benimde kan beynime sıçaradı çıktım kömürlüğün üzerine buyur benle

konuş dedim bağırıyo bana kül tabağı fırlattı o anda benim kayışlar kopmuş hatırlamıyorum komşuların anlattığı kadarıyla söylüyorum bunun çiçekleri

almışım bunun suratına doğru hepsini atmışım sonra oda yetmemiş komürlüğün üzerinde bitane uzun demir vardı onuda fırlatmışım bunlara camdan

içeri girmiş :) bunlar iyice tırsmış polis felan çağırdılar benim evime girdi bana hakaret etti v.s diye polise diyo polis aldı beni otoya kardeş nedir

problem dedi bende dedim bunlar böyle böyle abi hım tamam sen git evine dedi baktım 1 hafta sonra ben işteyken bunlar evden taşınmış :) kökten kurtulduk. Sanada tavsiyem arada orantılı bir şekilde çıldırmak iyidir :)

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    kulak tikaci çözüm olabilir evet aklıma gelmemişti kendi kocasida vardiyali calisiyo gece vardiyasindayken sokak ta çıt cikarttirmiyo manyaga bağlamak kolayda komşuluk ilişkileri bozulmasın diye sabrediyorum yoksa kimse gotumde torpil patlatamaz ama siyiricam yakında amk mahallenin :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Daha önce memlekette gürültü sebebiyle ortalığı yıkmışlığım vardı. O zamanlar 15-16 yaşındaydık. Müzik seti açıp evde son ses dinleyen komşulara uyuz olurdum. Uyardım bikaç kez. Sonra tehdit ettim. Çözüm olmayınca bende kapılarına dayandım. Açmadılar önce. Bastım küfürü kapıyı yıkacaktım neredeyse. Çok sinirliydim. En sonunda açtılar kapıyı. Kadın çıktı vursam olmaz. Bende onu bi anda itip doğruca müzik setine yöneldim. Aldım seti merdivenlerden aşağıya attım. Laftan anlamazsanız bundan anlarsınız dedim. Bir dahaki sefere sizi de merdivenlerden atarım dedim. Atar yaptım gider yaptım her bişey yaptım. O gün uyku falan kalmadı inirden. Ama sonraki günlerde çok rahattım :D

Bir daha açmadılar yüksek sesle müziği :D

Haa bak bu yöntem her aileye sökmez. O evde kadının kocası yoktu. evde değildi. Birde aramız çok iidir kocasıyla :D

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    kulak tikaci çözüm olabilir evet aklıma gelmemişti kendi kocasida vardiyali calisiyo gece vardiyasindayken sokak ta çıt cikarttirmiyo manyaga bağlamak kolayda komşuluk ilişkileri bozulmasın diye sabrediyorum yoksa kimse gotumde torpil patlatamaz ama siyiricam yakında amk mahallenin :)

Kocasıyla konuş?

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

Al sana çözüm sik gitsin ( yorumları okumadım eş durumu olabilir ama yinede fark etmez onuda sik mk.)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek
    Kumanaga bunu yazdı

kimin beyni nerde çalışıyosa orasıyla okurmuş :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    serhat8102 bunu yazdı
    Kumanaga bunu yazdı

kimin beyni nerde çalışıyosa orasıyla okurmuş :D

asghdjk,askd :D diyecek bisy yok

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    Kumanaga bunu yazdı

Yalnız değilsin :) 

@Tnrsk

Sesli ortamlarda uyumaya alış hacı, her türlü faydasını görürsün ama ev müstakil demişsin. Çocuk gelip camın önünde bağırıyorsa ben bile uyuyamam. Ses klimanın dış ünitesinden, atölyedeki makineler gibi şeylerden kaynaklansa belediye iş görürdü ama bu durumda tek çözüm komşuyu ikna etmek veya ortadan kaldırmak. Karşı atak için onlar uyuduğunda ses yapabilirsin. Torpil fikri güzel mesela.

arbeit macht frei
Toplam Hit: 4057 Toplam Mesaj: 21