Çok Uyuyorum Arkadaş
-
spor yap. yediğin yemeğin yarısını ye 1 ay sonra faydalarını görmeye bağlarsın. şeker su kraker az pirinç biraz tavuk bunlardan az az yedi yediğinin yarısı kadar ye mideni küçültürsün sonra vucut düzene girmeye başlar. 5 ayda 8 kilo. askerden geldikten sonra duba gibiydim şimdi 2-3 kilo fazlam kaldı göbek kısmında onuda verdim mi tam fitim. spor salonlarındada sürekli çalışıyorum. 5-6 saat uyku yetiyor. fazlada uyuyamıyorum..
-
uyku kısmı değilde iftardan sonrası anlattığın kısımları okuyunca tüylerim ürperdi mk :|
bi an kendimi gördüm :D
-
kilolu iseniz kilodan dolayı olur ,metabolizma yavaştır ,tembelseniz de olur ,spor yapın düzenli seks yapın düzenli yemek yiyin .şeker kontrolü yaptırın bir dahiliye uzmanına görnünüz olmazsa uyku terapi merkezi sorununuzu çözecektir
-
Arkadaşlar bende problem yok oruç tutmuyorum ondan heralde :D ama sersemlik var lan hep uykum geliyor
-
4-5 gibi yatıyorum 10-11 gibi kalkıyorum alışkanlık.
Spor yapmanı tavsiye ederim hocam. Bide soğuk suda duş al.
Kahve çay falan banada etki etmiyor. Sadece 1 tanesi etkiledi bugüne kadar
http://www.dogalyazi.com/wp-content/uploads/ulker_actions.jpg
şu cafe crown actionlar. Bide bunu dene istersen.
-
Az ye ve kolestrolünü ölçtür,
-
her gün azda olsa öğlen uykusu. + her gece duble türk kahvesi(sade), 5 ten önce yatamıyorum.
-
öğlen uykusu fırsatım olmuyor fırsatım olsada nekadar kendimi sıksamda uyuyamıyorum
4 tane enerji aldım 150x4 600mg kafein alacam bakalım işe yarayacakmı:D
-
modiadol kullanabilirsin..herhangi uzman doktor yazabiliyor sanırım.Sınav zamanları kullanıyorum bana çok iyi geliyor..
-
Her gün 1 saat extradan ekle azar azar ondan sonra istesende uyuyamazsın, çünkü senin vücut bir tempoda şu an onu anca az az alıştıra alıştıra bozarsın kendine zarar vermeden öbür türlü hap map kahve o bu tırt.