Çöken Windowstaki Dosyalarımızı Başka Bir Yere Kaydetmek (Kurtarmak)
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------saqeslanger bunu yazdı:
hard diski başka pc ye takıp aktarabiliriz bence en basiti bu :)
-----------------------------benim laptop var, onda dediğin şey çok zahmetli, yav bir boot cd'si oluşturmanın neresi zor :))
tak cd'yi al dosyalarını bitti gitti işte :))
haklısın ben sadecee masaüstü olarak düşndümaslında bende netbook kullanıcısıyım :)
-----------------------------kocaeli belediyesi sağolsun :D
-
kahramanmi bunu yazdı:
slax seni seviyorum demek geliyor içinden
Kesinlikle -
gün ola harman ola lazım olur dostum sağol.
-
Üstad ben Portable XP Kullanıyorum. bu program harddisk biçimlendirilmiş gibi görüyo bazen o zaman da bilgileri kurtarabiliyomu ?
-
userus bunu yazdı:
Üstad ben Portable XP Kullanıyorum. bu program harddisk biçimlendirilmiş gibi görüyo bazen o zaman da bilgileri kurtarabiliyomu ?
-----------------------------hocam dediğini tam anlamadım ama şöyle diyim normal windows çalışırken dosyaları sürücüleri nasıl görüyorsan bu da öyle gösteriyor özellikle a43 File Management tools'unu kullanarak. yani ntfs, fat farketmiyor. dosyalar silinmediyse hertürlü erişir.
-
Demek İstediğim Bende Cd İle Çalışan XP Var o bazen dosyaları göstermiyo biçimlendirilmiş görüyo bu o sorunu çözüyomu?
-
X işareti koyalım..
-
userus bunu yazdı:
Demek İstediğim Bende Cd İle Çalışan XP Var o bazen dosyaları göstermiyo biçimlendirilmiş görüyo bu o sorunu çözüyomu?
-----------------------------hacı dene gör bilemicem, bende sorun yapmadı sonuçta seçenek bol içinde dolu dosya yöneticisi program var.
-
bugün pardus boot cd yaptım artık xp n
in çökmesini beklemekteyim :D hahaha
-
Stargazer bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
hard diski başka pc ye takıp aktarabiliriz bence en basiti bu :)
-----------------------------benim laptop var, onda dediğin şey çok zahmetli, yav bir boot cd'si oluşturmanın neresi zor :))
tak cd'yi al dosyalarını bitti gitti işte :))
haklısın ben sadecee masaüstü olarak düşndümaslında bende netbook kullanıcısıyım :)
-----------------------------kocaeli belediyesi sağolsun :D
-----------------------------biraz öyle oldu ama hasta olucam her açılışta kocaeli belediyesi yazıyo netbookta yardımcı olsan biosu güncellesek pro
blem kalmayacak :)