Comfydesk
-
Müridler merhaba,
Comfydesk diye dizüstü için bir sehpa gördüm geçenlerde D&R'da, alet güzel geldi.
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/satis-rekorlu-laptop-sogutucu-comfydesk-cd101-67163431 bu linkte aletin 3 çeşidi var, ben 119 yada 149luk olanı almak istiyorum. Aslında D&R'da 119luk olanı gördüydüm ama 149luk olanda usb çoklayıcı ve soğutucusu da var. 149luk için düşünmemdeki tek neden soğutucusunun olması.
Sizce 119luk mu alayim 149luk mu? Soğutucunun olması yada olmaması fark eder mi, bir de kullananlar varsa fandaki ses durumu nedir?
Saygılar
-
eğilmek gerekir resimde ki gibiyse bel ağırıtmaz mı bu? soğutuculu olanı al hocam bence ses çıkartmıyorsa.
-
Bence soğutuculu al hocam.
-
ahh parayı bulsam alacağım böyle birşey..
soğutuculu al :)
-
Arkadaşlar satıcıdan gelen cevap:
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz.
Classic ve Plus modellerimizin panel malzemeleri anotlanmış alüminyum ve soğuk bir malzeme olduğundan dolayı soğutma görevini yaparlar.
Eğer çok aşırı ısınma problemi yoksa bilgiyasarınız ısınmadan dolayı kapanmıyorsa Classic modeli ihtiyaçlarınızı karşılaycaktır. Aksi durumda ise Plus modelini tavsiye ediyoruz.yorumlarınızı bekliyorum...
-
ben 4 yıldır fanlısını kullanıyorum memnunum.
http://www.comfydesk.com.tr/
yasin_55 tarafından 02/Kas/12 21:06 tarihinde düzenlenmiştir -
kelomar bunu yazdı
Classic ve Plus modellerimizin panel malzemeleri anotlanmış alüminyum ve soğuk bir malzeme olduğundan dolayı soğutma görevini yaparlar.
Eğer çok aşırı ısınma problemi yoksa bilgiyasarınız ısınmadan dolayı kapanmıyorsa Classic modeli ihtiyaçlarınızı karşılaycaktır. Aksi durumda ise Plus modelini tavsiye ediyoruz.yorumlarınızı bekliyorum...
ahaha hocam daha yorum yapılacak birşey bırakmamış ki adam :D
soğutuculu al sen yinede hocu ne olur ne olmaz.
-
Amd-x bunu yazdıkelomar bunu yazdı
Hocam ya hala kafam karışık, laptop ısınıyor ama o kadar da aşırı değil, şimdi soğutuculu alınca ses sıkıntısı olur mu gürültü yapar mı bilemedim, ayın 6sında sipariş verecem son dakikaya kadar büyük ihtimal kararsız kalacam.
-
kelomar bunu yazdıAmd-x bunu yazdıkelomar bunu yazdı
Hocam ya hala kafam karışık, laptop ısınıyor ama o kadar da aşırı değil, şimdi soğutuculu alınca ses sıkıntısı olur mu gürültü yapar mı bilemedim, ayın 6sında sipariş verecem son dakikaya kadar büyük ihtimal kararsız kalacam.
Hocam soğutuculu al kafan rahat olsun.Sıkıntı olmaz soğutuculuda ses yaparsa kullanma soğutucusunu ama kenarda kalsın lazım olur elbet.
-
masa yok mu hacım sizin evde :D sadece soğutucu al yeterli olucaktır :D masa yoksa masa al :D fanteziye gerek yok bence :D
-
interfector bunu yazdı
masa yok mu hacım sizin evde :D sadece soğutucu al yeterli olucaktır :D masa yoksa masa al :D fanteziye gerek yok bence :D
hocam yerde fln da kullanıyorum sıkıntı oluyor ya o yüzden alacam