Comfydesk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek

Müridler merhaba,

Comfydesk diye dizüstü için bir sehpa gördüm geçenlerde D&R'da, alet güzel geldi.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/satis-rekorlu-laptop-sogutucu-comfydesk-cd101-67163431 bu linkte aletin 3 çeşidi var, ben 119 yada 149luk olanı almak istiyorum. Aslında D&R'da 119luk olanı gördüydüm ama 149luk olanda usb çoklayıcı ve soğutucusu da var. 149luk için düşünmemdeki tek neden soğutucusunun olması.

Sizce 119luk mu alayim 149luk mu? Soğutucunun olması yada olmaması fark eder mi, bir de kullananlar varsa fandaki ses durumu nedir?

Saygılar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFistAce
    FireFistAce's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eğilmek gerekir resimde ki gibiyse bel ağırıtmaz mı bu? soğutuculu olanı al hocam bence ses çıkartmıyorsa. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Bence soğutuculu al hocam.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

ahh parayı bulsam alacağım böyle birşey..

soğutuculu al :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek

Arkadaşlar satıcıdan gelen cevap:

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz.
    Classic ve Plus modellerimizin panel malzemeleri anotlanmış alüminyum ve soğuk bir malzeme olduğundan dolayı soğutma görevini yaparlar.
    Eğer çok aşırı ısınma problemi yoksa bilgiyasarınız ısınmadan dolayı kapanmıyorsa Classic modeli ihtiyaçlarınızı karşılaycaktır. Aksi durumda ise Plus modelini tavsiye ediyoruz.

yorumlarınızı bekliyorum...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

ben 4 yıldır fanlısını kullanıyorum memnunum.

http://www.comfydesk.com.tr/

yasin_55 tarafından 02/Kas/12 21:06 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    kelomar bunu yazdı

Classic ve Plus modellerimizin panel malzemeleri anotlanmış alüminyum ve soğuk bir malzeme olduğundan dolayı soğutma görevini yaparlar.
    Eğer çok aşırı ısınma problemi yoksa bilgiyasarınız ısınmadan dolayı kapanmıyorsa Classic modeli ihtiyaçlarınızı karşılaycaktır. Aksi durumda ise Plus modelini tavsiye ediyoruz.

ahaha hocam daha yorum yapılacak birşey bırakmamış ki adam :D

soğutuculu al sen yinede hocu ne olur ne olmaz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı
    kelomar bunu yazdı

Hocam ya hala kafam karışık, laptop ısınıyor ama o kadar da aşırı değil, şimdi soğutuculu alınca ses sıkıntısı olur mu gürültü yapar mı bilemedim, ayın 6sında sipariş verecem son dakikaya kadar büyük ihtimal kararsız kalacam.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    kelomar bunu yazdı
    Amd-x bunu yazdı
    kelomar bunu yazdı

Hocam ya hala kafam karışık, laptop ısınıyor ama o kadar da aşırı değil, şimdi soğutuculu alınca ses sıkıntısı olur mu gürültü yapar mı bilemedim, ayın 6sında sipariş verecem son dakikaya kadar büyük ihtimal kararsız kalacam.

Hocam soğutuculu al kafan rahat olsun.Sıkıntı olmaz soğutuculuda ses yaparsa kullanma soğutucusunu ama kenarda kalsın lazım olur elbet.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

masa yok mu hacım sizin evde :D sadece soğutucu al yeterli olucaktır :D masa yoksa masa al :D fanteziye gerek yok bence :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

masa yok mu hacım sizin evde :D sadece soğutucu al yeterli olucaktır :D masa yoksa masa al :D fanteziye gerek yok bence :D

hocam yerde fln da kullanıyorum sıkıntı oluyor ya o yüzden alacam

Toplam Hit: 2602 Toplam Mesaj: 16