folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Command.And.Conquer.3.Tiberium.Wars.V1.04. (Yardım)

Command.And.Conquer.3.Tiberium.Wars.V1.04. (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Arkadasşlar Oyunu Toreentten Zamunda dan ındırdım ama bir turlu su acılıstakı seyı cozemedım neyı nereye kopyalıcqaz ne yaptıysam olmadfı oynayan arkadaslar bı yardımcı olsun bu ne hatasıdır?

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Crack yaptın mı?

Büyük ihtimalle crack yapmadığın ya da yanlış yerlere kopyaladığın için oyun kopya korumasını devreye sokup mount ettiğin iso dosyasını doğru görmüyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Hocam CRACK dıye dosya yok ...

CNC3_Patch104_englis isimli bır dosya var ...
    RetailExe dıye bır dosya var ...

Bunları da kopyaladıgım halde yıne calıstırmadı :(

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam iso dosyasının içeriğini ss alıp buraya atsana bi bakalım.Olmadı crack dosyasını koyarım buraya

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Ok hocam hemen 1 sn :)

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.mediafire.com/?68v12rl7hzx353a

Bu dosyayı oyunun içindeki CNC3GAME.DAT dosyası ile değiştir.

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam crack fairlight klasörünün içinde ;)

Genelde oyunu sunan scene grupları kendi isimleri altında crack dosyalarını sunuyor.

Skidrow, Fairlight(FLT), razor falan hep böyle koyar crackleri

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam crack fairlight klasörünün içinde ;)

Genelde oyunu sunan scene grupları kendi isimleri altında crack dosyalarını sunuyor.

Skidrow, Fairlight(FLT), razor falan hep böyle koyar crackleri

Hocam aldım o dosyayı da kopyaladım yıne hata devam :(

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Uyuz bunu yazdı

http://www.mediafire.com/?68v12rl7hzx353a

Bu dosyayı oyunun içindeki CNC3GAME.DAT dosyası ile değiştir.

Hocam öyle bır dosya yok :(

İmza YOK !!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Yüklüyorum crack bekle.

Toplam Hit: 1995 Toplam Mesaj: 21