Communications_Msn_Cs_Trtr@Cimail15.Msn.Com
-
bana bu maili atmıslar fake diye ellemedim bole msn hizmetleri gormedim ama bellide olmaz
Content-Type: multipart/alternative; boundary="----=_NextPart_18C4_32C_47B7F83A.01C7F49A"
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-9
Content-Transfer-Encoding: 7bitÜye İletişimi
Hesabınızı güncelleştiriyoruz! Sadık bir MSN® Hotmail® kullanıcısı olduğunuz için teşekkür ederiz. İş gereksinimlerinizi göz önüne alarak, hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlandığınızdan emin olmak isteriz. Artık Windows Live™ Hotmail çıktı ve işinizi kolaylaştırmak için sizi otomatik olarak yeni sisteme geçireceğiz.
Windows Live Hotmail'e geçiş kolay ve ücretsizdir. Kullanmakta olduğunuz Hotmail e-posta adresiniz ve kişileriniz aynen kalmakla birlikte, Windows Live Hotmail'deki tüm yeniliklerden yararlanabileceksiniz.
İşte, PC Magazine Editörün Seçimi Ödülü'nü* alan yeni Hotmail'i sevecek olmanızın 3 nedeni:
- Gelen kutunuzun rengini değiştirebilme - Gelen kutunuzun rengini seçin; kırmızı, siyah, yeşil, pembe ve diğer renklerden biri olabilir.
- Geliştirilmiş önemsiz posta koruması - Renk kodları e-postanızın güvenli olup olmadığını söyler.
- 5 GB saklama alanı - Fotoğraflarınız ve daha fazlası için gereksinim duyduğunuz depolama alanına kavuşun.
İsterseniz bugün güncelleştirin veya geriye yaslanıp bekleyin; gelecek haftalarda hesabınız otomatik olarak güncelleştirilsin.
*PC Magazine, 20 Şubat 2007
Daha fazla bilgi
Bir MSN üyesi olduğunuzdan, hizmetteki güncelleştirmeleri, değişiklikleri veya hizmet için önemli olan özel haberleri ve bilgileri size bildiren bu e-postayı aldınız. Yalnızca bu gibi bilgileri duyurmak amacıyla e-posta iletileri göndermek ilkemizdir ve bu ilkemizi koruyacağız. Bu iletişimler bu hizmetin zorunlu bir parçasıdır. Bu mektupları almak istemiyorsanız, bu hizmete katılımınıza son verebilir ve hesabınızı kapatabilirsiniz.
Microsoft gizliliğinize saygı duymaktadır. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen Gizlilik Bildirimimizi okuyun.
Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052
..
Message-Id: <20070911122719.24B8.5388131-4694@cimail15.msn.com> -
Sadık bir MSN® Hotmail® kullanıcısı olduğunuz için teşekkür ederiz..
böyle bir cümle yok hoca!..fake ama güzel fake:)))msn adreside enteresan -
o nasıl bi mesajdır yarabbim :D:D: zuhahahaha
-
bu adam benım dıger maıl adreslerimde farklı maıller atmıs bu herif harbi kasıyo yalnız ha su maile bakın 2-3 tane daha var böle farklı maıl
Hotmail Üye Mektubu
Live Search ile dünyayı dolaşın Yaşantınıza biraz macera katmanın en iyi yolu nedir? Seyahat! Live Search'ün yardımıyla, Dünyanın Yedi Harikası'nı keşfetme fırsatı elinizde. İşte başlangıç için kullanabileceğiniz birkaç arama sorgusu:
- search.live.com adresinde, "Dünyanın yedi harikası hangileridir?" yazın.
- Konu doğa harikaları olduğunda, bazen inanmak için görmek gerekir. Live Search Görüntüler'i keşfedin.
- Gideceğiniz yeri seçtiyseniz ve oraya gitmenin en kolay yolunu bulmak istiyorsanız Live Search'ü deneyin.
Bu sayıdaLive Search Windows Live Spaces Windows Live Messenger Windows Live Hotmail Live Earth Konseri Windows Live Spaces arkadaşlarınızla bağlantıda kalmanızı kolaylaştırıyor. Herkesin meşgul olduğu günümüzde kimin bağlantı kuracak zamanı var? Sizin! Windows Live™ Spaces'ın yardımıyla, doğrudan alanınızdan ileti gönderebilir ve alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve ailenizle bağlantınızı sürdürmek hiç bu kadar kolay olmamıştı! Deneyin!
Diğer kişiler alanınız hakkında ne mi düşünüyor? "Ziyaretçi Defteri" ile öğrenebilirsiniz! Artık arkadaşlarınız ve ziyaretçileriniz alanınıza yorum, resim ve video bırakabiliyorlar. Alanınıza ziyaretçi defteri modülü ekleyin.
Haydi, kendinizi ifade edin! Şimdi alanınıza özel bir arka plan rengi, görüntüsü veya fotoğrafı ekleyebilirsiniz. Metin ve modül yazı tipini ve yazı tipi rengini seçin. Alanınızı kişiselleştirin.
Messenger'da çevrimiçi eğlence!" Windows Live Messenger sayesinde metin, ses ve görüntü kullanarak arkadaşlarınızla ve ailenizle anında iletişim kurabilirsiniz.* Peki, bunlardan fazlasını yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Oyun oynayabilir, hep birlikte müzik dinleyebilir ve çeşitli sorulara yanıt arayabilirsiniz. Çok şık değil mi? Birbirinizden ne kadar uzakta olursanız olun, tüm kişilerinizle oyun oynayarak ve birlikte eğlenerek bağlantınızı sürdürdüğünüzü hissedersiniz. Jigsaw Too'da bulmaca çözün, klasik bir Uno oyunu oynayın, You Know it Trivia ile bilginizi sınayın, Brain Battle ile kimin daha akıllı olduğunu bulun veya en eski oyunlardan biri olan Dama'yı oynayın. 20'den fazla oyun arasından seçim yapabilirsiniz. Tümü ÜCRETSİZ! Üstelik bunları anlık ileti alışverişi, sohbet veya görüntülü konuşma sırasında yapabilirsiniz. Sizin için önemli olan kişilerle iletişim kurmaya ve birlikte eğlenmeye devam edin.
*Not: Her iki kullanıcının da Messenger'ı yüklemiş olması, uyumlu bir mikrofon ve hoparlör seti ya da kulaklığın yanı sıra Internet erişimine de sahip olması gerekir (video için web kamerası ve geniş bant gereklidir).
Messenger'ı Şimdi Yükleyin. Windows Live Hotmail – Eski bir Hotmail kullanıcısı olarak bu değişiklikleri seveceksiniz! Sade, özelleştirilebilir bir tasarım konusunda görüşlerinizi aldık! Sonuç? Daha az kalabalık bir sayfa ve kendi renk temanızı seçebilme özelliği. Ruh halinize uygun olarak mavi, siyah, kırmızı ve yeşil renklerden birini tercih edebilirsiniz. Ayrıca, klasörlerinize ve postanıza daha hızlı erişim sağlayan geliştirilmiş gezintiyi deneyebilir ve posta aramayı kullanarak geçen ay gönderdiğiniz postayı bulabilirsiniz!
Başka nelerin değiştiğini öğrenin. Iklim Krizine Karşı Live Earth Konseri çok yakında MSN'de! 7 Temmuz'da, altı kıtayı kapsayan ve Madonna, John Mayer, Red Hot Chili Peppers ve daha pek çok sanatçının yer aldığı canlı gösteriler sergilenecek. En iyi tarafı ise şu: MSN®, bu gösterilerin tümünü evinizden izlemeniz için size ücretsiz erişim sağlayacak.
Daha fazla bilgi edinin! Bir MSN üyesi olduğunuzdan, hizmetteki güncelleştirmeleri, değişiklikleri veya hizmet için önemli olan özel haberleri ve bilgileri size bildiren bu e-postayı aldınız. Yalnızca bu gibi bilgileri duyurmak amacıyla e-posta iletileri göndermek ilkemizdir ve bu ilkemizi koruyacağız. Bu iletişimler bu hizmetin zorunlu bir parçasıdır. Bu mektupları almak istemiyorsanız, bu hizmete katılımınıza son verebilir ve hesabınızı kapatabilirsiniz.
Microsoft gizliliğinize saygı duymaktadır. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen Gizlilik Bildirimimizi okuyun.
Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052
..
Message-Id: <20070706110934.231F.8025007-3451@cimail15.msn.com> -
banada çok gelio bu cimail.msn.com numarası farklı olanlardan sil geç yaff
-
abi ben bunu yedim yaw hay kafama edim emi şimdi nolcak? ben üye girişi felan yapmadım ama bişilere tıkladım iimi? :S aboo akşam akşam kafa kalmamış bende iyimi :S:S
-
muhtemelen "daha fazla bilgi edinin" e tıklayınca cookie çalıyodur. sufi hocam cookielerini sil, şifreni değiştir beni hatırla diyip gir bişe olmaz muhtemelen..
-
cookie calmak için msn.com'dan subdomain'mi açmışlar?
-
yav beyler fake mail falan deil bence :S şahsen ben ordan msn live mail'İ yükledim geçenlerde* ve takır takır çalışıyor...
adamlar msn live beta'yı tanıtmak için yapmışlar...zaten tıklayınca direk olarak live'ın resmi sitesine bağlanıyor...
ama ben yinede cookie silim :D eşşegi sağlam kazıga bağlamalı :D
-
abi belki msnden site açma gibi bi hizmet vardır bilmiyorum eskiden angelfire filan vardı ya :S
-
Lan bende yedim ama deiştirdim hemen