Counter Strike De Şu Olay Nasıl Oluyor?
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------ben source oynarken zombi serverde e tuşuna basınca yavaş yavaş kendine geliyordu itiyordu şekline göre falan güzel olay :D makinenin üstüne mouse ile nişn al ve e ye bas yuvarlanır alltan tutunca ileri gider ortadan itince düz gier arkasına geç e ye bas geriye gitmiş olur falan benimkinde böyleydi sendekinde nasıl bilimiyorum :D
-----------------------------ya onu biliyorum o makineyi nasıl çağıracam yani hiç makine yok önüme makine getirecem?
makineyi itmeyi çekmeyi dikmeyi biliyorum ama nasıl çağıracağımı bilmiyorum :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Netten nasıl oynuyoruz counter strıka ya?
-----------------------------nasıl?
-----------------------------Ben en son ılkokulda okulu asıp kafe de oynardım :)
Şuanda netten nasıl oynanıyor ne yapmak gerek? :)Test Edildi Çalışıyor = Counter Strike 1.6 Bot Paketi ile oynamak için : Counter Strike 1.6 Bot Paketi
Test Edildi Çalışıyor = Counter Strike %100 türkçe oynamak için : Counter Strike 1.6 Türkçe Dil Paketi
Test Edildi Çalışıyor = Oyunu internet üzerinden de oynamak için : Counter Strike 1.6 v23 Patch
Test Edildi Çalışıyor = Counter Strike Türkçe Radio Yaması için : Cs tr radyo yaması
Arkadaşlar Oyunu ve yukarıdaki yamaların hepsinide kendi bilgisayarıma kurdum Hem oyun hemde yamalarımız sonderece sağlıklı biiçimde çalışmaktadır.....Yinede kısa bi açıklama yapmak istiyorum, Oyun Boyutu 287 MB olduğunu düşünürseniz kimsenin boşu boşuna indirmeye zaman harcamasını ve oyunun çalışmamasını gözel alamazdım. kurulumda setup aracında dil sorunu var sadece... Hani oyunu kurarken ilerle, next, ok, lisans sözleşmesi çıkan alan varya onda ama bu oyunu hiç bir şekilde etkilemiyor next next diyerek kurulumu yapıp bitirebiliyoruz..karşınıza uyrı penceresi gelirse önce yeniden dene deyin yine çıkarsa yoksay diyerek geçin ve kurulumu bitirin. ben kurulumu yaparken iki kere dedi ben yoksay diyerek kurdum Bende çatır çatır çalışıyor oyun hepinize iyi ve keyifli oyunlar...
Counter Strike 1.6 - TR - Full [Download]
-----------------------------hoca kusura bakma şaşırdım :)
şimdi beleş mi paralımı istiyosun
beleş ise 1.5 1.6 yada no steam source
paralı istiyosan steamdan oyunu satın alman lazım bir ara inidirimdeydi 5 er dolardan aldıydık biz :D
-----------------------------5 - 10 Dolarsa sorun degıl eger guzel olan oysa alırız :)
ama yonlendır benı ...
Mesela hangı sıteden uye oluyoruz nerden ne ındırııyoruz nerden satın alıyoruz vss vss :D
-----------------------------source şuan 20 dolar :) para verme sen
bak şimdi
-----------------------------Tamam bunları ındırıyıorum falan :)
Pekı kullanıcı adı soyadı felan soracak mı?Kayıt mayıt gereklı mı bı yere hocam?
-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------Netten nasıl oynuyoruz counter strıka ya?
-----------------------------nasıl?
-----------------------------Ben en son ılkokulda okulu asıp kafe de oynardım :)
Şuanda netten nasıl oynanıyor ne yapmak gerek? :)Test Edildi Çalışıyor = Counter Strike 1.6 Bot Paketi ile oynamak için : Counter Strike 1.6 Bot Paketi
Test Edildi Çalışıyor = Counter Strike %100 türkçe oynamak için : Counter Strike 1.6 Türkçe Dil Paketi
Test Edildi Çalışıyor = Oyunu internet üzerinden de oynamak için : Counter Strike 1.6 v23 Patch
Test Edildi Çalışıyor = Counter Strike Türkçe Radio Yaması için : Cs tr radyo yaması
Arkadaşlar Oyunu ve yukarıdaki yamaların hepsinide kendi bilgisayarıma kurdum Hem oyun hemde yamalarımız sonderece sağlıklı biiçimde çalışmaktadır.....Yinede kısa bi açıklama yapmak istiyorum, Oyun Boyutu 287 MB olduğunu düşünürseniz kimsenin boşu boşuna indirmeye zaman harcamasını ve oyunun çalışmamasını gözel alamazdım. kurulumda setup aracında dil sorunu var sadece... Hani oyunu kurarken ilerle, next, ok, lisans sözleşmesi çıkan alan varya onda ama bu oyunu hiç bir şekilde etkilemiyor next next diyerek kurulumu yapıp bitirebiliyoruz..karşınıza uyrı penceresi gelirse önce yeniden dene deyin yine çıkarsa yoksay diyerek geçin ve kurulumu bitirin. ben kurulumu yaparken iki kere dedi ben yoksay diyerek kurdum Bende çatır çatır çalışıyor oyun hepinize iyi ve keyifli oyunlar...
Counter Strike 1.6 - TR - Full [Download]
-----------------------------hoca kusura bakma şaşırdım :)
şimdi beleş mi paralımı istiyosun
beleş ise 1.5 1.6 yada no steam source
paralı istiyosan steamdan oyunu satın alman lazım bir ara inidirimdeydi 5 er dolardan aldıydık biz :D
-----------------------------5 - 10 Dolarsa sorun degıl eger guzel olan oysa alırız :)
ama yonlendır benı ...
Mesela hangı sıteden uye oluyoruz nerden ne ındırııyoruz nerden satın alıyoruz vss vss :D
-----------------------------source şuan 20 dolar :) para verme sen
bak şimdi
-----------------------------Tamam bunları ındırıyıorum falan :)
Pekı kullanıcı adı soyadı felan soracak mı?Kayıt mayıt gereklı mı bı yere hocam?
-----------------------------bunları indir kur sen sonra sxe yi indir kur
sonra server arayıp buluruz girersin işte
counter strike yazsan foruma tirilyontane anlatım var
-
bi kaç ip versene cs source için ne zamandır oynamıyorum arada girerim zombi serverlara
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------bi kaç ip versene cs source için ne zamandır oynamıyorum arada girerim zombi serverlara
-----------------------------eve gidince verem server adresini
steam da ekle beni DJ_Alper799
-
ip adresi bu beyler 64 kişilik
87.98.152.38:27015
-
hacı bu modda oynamadığım için bilmiyorum ama örneğin zm serverda v ile lazer kurmak için konsola bind v +setlaser yazarsın ya heh ama burda setlaser yerine ne gelcek bilmiyorum
-
yukardaki ipde oynayan varmı?
-
bir türk geldide sordum
!props muş :)
-
couldnt contact master falan diye hata veriyo. 2 3 çözüm dediklerine baktım olmadı.
senin verdiğin ip i de ekledim add serverdan bişi çıkmadı alper :S