Creative Sound Blaster Live!
-
ya kafayı yicem bu ses kartından ne kadr cok varya :(
asi_genclik06 sağ olsun dhaa once usunemeden cd update ettide yanlış drıvermiş
bendeki kart
Creative Sound Blaster Live! Player 5.1 - Carte son - 32 bits - 48 kHz - surround canal 5.1 - PCI - EMU-10K1
elinde olan varmı arkadaşlar şuan yukledigim drıverler tek kanaldan ses alamıyorum :( -
Birazcık araştırsaydın bulurdunda neyse ben buldum hayrını gör :D
http://www.fileshack.com/file.x?fid=545
-
hacı sayını hatırlamadıgım kadar drıver indirdim + buraya biturlu uye olamadım uye olurken 15dk bekle die bişiler sacmalıyo :(
-
of hacı buda yemedi tutmdı :(
-
Bunu dener misin arkadaşım,
-
Valla ben driver linkini verdim beceripte üye olamıyosan o senin sorunun :(
-
hacı indirdim hepsini denedim tutmadı bunlarda
yns_berk deniyorum kardes hemen :( -
yns_berk yok hacı buda tutmadı
ya şuan ses kartıçelışıyor yuklu ama 5+1 olark çalışmıyor sadece 1kanaldan ses veriyor :( -
Winamp'tan müzik çalmıyorsun değil mi?çünkü eğer plugins yüklemediysen winamp 5.1 çalmaz
windows media player 10 veya üstü yüklüyse şarkıları onla çalmayı dene 5.1 sesi onda alabilirsin -
hacı media player surumleri tamda normalde ses kartının diğer 2çıkışından hiç ses alamıyorum sadece1kanaldan ses veriyor :(
-
volkan bunu yazdı:
-----------------------------
hacı media player surumleri tamda normalde ses kartının diğer 2çıkışından hiç ses alamıyorum sadece1kanaldan ses veriyor :(
-----------------------------Sevgili hacım tabi iki tanesinden ses alabilirsin ki neden? Bende 4+1 DIANA hoparlor var. Ses kartım seninkiyle aynı. Ama arka kablosunun birisi eksik bu yüzden 2 tanesinden ses gelmiyor. :D Anladın sen onu... Ses kartınla uğraşmayı bırakta hoparlörlerine bak biraz eksik kablo yada bağlantıda sorun var mı?