Cryptotab Geliri Tanıtımı Ve Kazancın Nasıl Harcanacağının Öğrenilmesi..!
-
by_Tet bunu yazdı
Hocam görselde 0.16$ var yalnız
Hocam tamam işte, baştaki sıfır 1 olursa 100$ ve üstü oluyor.. O 16$ değil mi yani?
-
HoLyCat bunu yazdı
Ödemeyi nasıl alıyorsun?
kripto para ilemi yoksa banka vb. Araçlar ilemi?
Hocam Blockhain hesabıma dolar olarak çektim..
En iyisi BTCTurk gibi borsalarda cüzdan hesabı açarak oraya aktarmak, hesabınıza gelen parayı, papara veya banka hesabına yatırabiliyorsunuz..
ShockMan tarafından 17/Tem/18 11:32 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Hocam tamam işte, baştaki sıfır 1 olursa 100$ ve üstü oluyor.. O 16$ değil mi yani?
Hayır hocam. Virgül o 16 centin var.
Mesela ekmek eskiden 0.50 TL idi şuan 1.25 TL
-
Hocam Türk parasıyla 75 kuruş çekmişsin.
-
Cidden mi? ama binlerce dolar kazanmaktan söz ediyor, o nasıl oluyor o halde referans ile sanırım yüksek kazandırıyor.. Alla alla moralim bozuldu yahu, o centmi şimdi? şoktayım.. ben 16$ biliyorum arkadaşlar.. :(
-
Hocam sen 16 cent ödeme almışsın :/
Nokta işareti amarigada ondalık ayracıdır. Virgül binlik ayracıdır. Türkiyeden farklı.
ABD -> $1,234.56
TR -> 1.234,56 TL
-
Bende diyorum ibnelik var ama nerede çıkacak ortaya.
-
ShockMan bunu yazdı
Cidden mi? ama binlerce dolar kazanmaktan söz ediyor, o nasıl oluyor o halde referans ile sanırım yüksek kazandırıyor.. Alla alla moralim bozuldu yahu, o centmi şimdi? şoktayım.. ben 16$ biliyorum arkadaşlar.. :(
Bir kripto balinası daha hamsi oldu :D
-
Üzdün
-
evsiz bunu yazdı
Üzdün
Bunca uğraşanlar var ama, bunun içinmi uğraşıyorlar adamlar..? Alla alla o zaman hepinizden özür dilerim arkadaşlar, Amerikan virgülünü hesaba katmamışım. :(
cryptotab i̇le ilgili bilgilendirme cryptotab para kazandıran bir uygulama