Cs 1.6 Oynayan Kaldı Mı ?
-
Güzel public server lazım beyler böyle çok zımbırtısı eklentisi olmayan olsun mümkünse yok yeni deagleymiş yok paraşütmüş yok duck muş bunlar oyunun keyfini kaçırıyor. Sxe önemli ayrıca. siz ne dersiniz ?
-
bana cs 1.6 bot paketi içinde link atar mısnız? şimdiden teşekkür ederim
-
KAAMOS bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
bende oynuyorum bu aralar
hazır konusu gelmişken bu 16 nın patchlerı var ya hangisini kullanıyonuz? hangisini kullanalım? server a girince versiyon farkından dolayı sorun cıkmıyor mu ?
16 - source arası aim farkı derken yani?
-----------------------------1.6 da v23 kullan hatasız sorunsuz
ve 2 oyunuda oynarım aim farkı felan yok
-----------------------------Var olmaz mı hiç :D Sourceda vurması daha kolay.Source da herkes çok iyi oynuyor öyle bir vuruyorlar ki kafayı yedirtirler adama maç çok zor css de mesela :D
Cs:Source oynamak isteyenler eklesin steamden arkadaşlarına beni. Steam acc : dyrnadecg
-
oyundan zevk almak istiyorsan steam al en temizi sürekli maçtasın zaten
-
windows 7de sxe hata veriyor onu çözemedim çözsem her saat csdeyim :D
-
1.5 kadar kral mı var ?
-
sınavlar olmadıgında bende katılırım aranıza 1.6 için tabi :)
-
Biz ajans içinde çok çalıştığımız zaman kafa dağıtma adına 1.5 oynuyoduk son aylarda, daha sonra diğer ajanslardan counter 1.6 maçı teklifleri gelince iş daha eğlenceli hale geldi bizde haliyle 1.6 indirdik, arada evde oynamak için fakat server sorunu vardı tahribatta araştırırken http://tahribat.com/Forum-Counter-Strike-1-6-Server-Acmis-Bulunmaktayim-123281/1/counter konusunu buldum burdaki server aktif dün oynadım baya, tavsiye ederim.
Ayrıca alternatif server ları yada sizin oynadklarınızıda yazın arada beraber takılalım hocalar..
-
bilgisayarda varda daha oynamıyom bölüm az kaç yıldır oynuyom bıktım ama crysis2 manyak oyun indirin oynayın acayip güzel bitiriyorum yeniden başlıyorum o derece ama türkçe yamasını da indirin
manyak oyun hayatımda gördüm en güzel oyunlarda bir tanesi ama birincisi dandik onu indirmeyin ama max payne diye bi oyun da var oda süper bilmem indiren indirsin
-
eskiden sürekli oynardım ve eğlenceli geçerdi ama serverlar çoluk çocuk ve hile dolmaya başladığından beri bıraktım.daha oynamadım ama steam serverları daha iyi diyorlar.