Cs Oyuncu Sayısını Değiştirmek
-
-
-
map daki player entity sayısı oyuncu sayısını belirler genel olarak maplar 20 kişilikdir bsp yi rmf ye cevir worldcraftla entity sayısını ve istersen yerlerini değiştir
mesela awp_map de cs ler ters doğar oyuna başlarken sen bunu değiştirebilir ve düz doğmasını sağlayabilirsin veya oyuncu sayısını arttırabilir cs lerin base inde ct bile oluşturabilirsin -
KarizmaTikruLez cs ile ilgili ne hile istersen bende var mana maıl adresınızı verin size istediğiniz hileyi yollarım ücret istemez ehehehe :D
-
Freeman_tr bunu yazdı:
-----------------------------
Selam kardeş;
Benim bildiğim kadarıyla maksimum sınır 32 daha fazla kişi sayılı server kuramazsın.Bunun icin Holy'nin hep söylediği help dosyalarından yardım alarakta sorunun cevabını bulabilirdin.Hadi saglıcakla
-----------------------------
cs yi 100 kşi oynasan bile bilgisayarın kaldırıcak mıki -
lan ben podbotta yani son susurmde 32 yazıyomama en fazla 20 kişi cıkıyo yaa neden
-
ayrıca eklediğin model kadar kişi saysısı kadar fps nizin duser ama bilgisayar canvar sa bilmem yane
-
-
-
selam ben sizden bir ricada bulunmaq istiyorum su cs couner srikede hiyleleri bana yaza bilirmisin tesekurler
-
selam nasilsiniz ben bu siteyi cox sevdim cox genis bilgiler var yalniz sizden bir ricam olacaq su cs counter-strike oynunu cox sevirem ve herkesi yenme taktiki qazanmisam yalniz oyunun hiylelerini bilmiyorum ve o uzden hiyle uzunden yenilrem bana hiylelerin kod numaralarini gonderirmisiniz tesekurler
-
abü haritalarda istersen 1 doğus istersen 10 tanekoyarsın 1 tane koyaraan herkes o civarlara dolusur 10 tane koyrsan esit olarak dagılırar oralara ama zaten 32yi geçerse oyunun boku çıkar
Toplam Hit: 5873 Toplam Mesaj: 21