folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder CS:GO Logitech G300 Makro Anlatımı

CS:GO Logitech G300 Makro Anlatımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

Beyler,

Her halükarda normal modla ateş etme seçeneğimiz mevcut yani sol tık normal ateş ediyor mesela. Alternatif tuşlardan birisi sniper için ateş edip Q-Q makrosunu yapıyor. Diğeri ise başka bir alternatif tuşta tek tek atış olayını sağlayıp tepmeye mani olmaya çalışyor.  :)

Yani her silah için ayrı ayrı makroya gerek yok. Her silahta kullanılabilir bunlar. Recoil olayının silah atış hızını yavaşlatması normal zaten tepmeyi engellemek için tıkla bekle tıkla bekle yapıyor. Ekstra bir artısı ise basılı tutarak çalıştığı için olası elinizden kaynaklı mouse titremelerini engelliyor. 

Daha ayrıntılı test edemedim belki bok gibidir ama ilk izlenimlerimde faydalı geldi :)

Inferius tarafından 29/Oca/14 11:38 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

benim 20 liralık maus'da bile bu olay var da.

şimdi iki tane macro hazırlamışsın

bunu yapınca oyunda hep aynı silahla oynamak zorunda kalmıcaz mı ?

örneğin sniper modu her silaha gitmez? habire onu mu değiştirip duruon alt tab yapıp ?

edit:

cem yılmaz gene haklı çıktı ya la? kullanma klavuzuna bi bakam dedim Türkçe metin:

Çalışmıyorsa pcye reset atın dışında bişi yok amk :D

Hacı normalde makro yapabiliyorsun sanırım g100 için ama ekstra tuş bir tek dpi tuşu sanırım o yüzden tek makro atayabilirsin anladığım kadarıyla.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

Bana saçma geliyor böyle ayarlar. uzun mesafede tamam dağılmıyor ateş ama adamla dip dibe kaldıgın anlarda atış hızı yüksek olan kazanır ;)

sen tak tak tak die ateş ederken adam tırrırırıt tarar geçer valla zaten yakın mesafede dağılmada az oluyor

hele işin smg boyutu varki o daha fena fire rate kısılmaz bu silahlarda.

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mahlukat
    Mahlukat's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

Bana saçma geliyor böyle ayarlar. uzun mesafede tamam dağılmıyor ateş ama adamla dip dibe kaldıgın anlarda atış hızı yüksek olan kazanır ;)

sen tak tak tak die ateş ederken adam tırrırırıt tarar geçer valla zaten yakın mesafede dağılmada az oluyor

hele işin smg boyutu varki o daha fena fire rate kısılmaz bu silahlarda.

Bende bunu kastediyorum.Eğer eliniz spray yapmaya alışırsa zaten firerate ten hiç kısmadan adamları vurabilirsiniz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

Amacım savunmak değil de olayı yanlış anlamışsınız hocam. Oyun sırasında farklı tuşlara basarak bu makroları kullanıyorsunuz. Sol tuş hala normal fonksiyonunu yerine getirirken programlanabilir tuşlarla bu işi yapıyorsunuz. Yani sol tuşa bas normal ateş et, programladığın tuşa bas tıkla bekle tıkla yapsın diğer programlanabilir tuşa bas Q-Q makrosunu yapsın. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Bende de g700 var ama bu tarz anti recoil filan makroları bana saçma geliyor. Sonuçta oyundan zevk alamk için oynuyorum, silahın sekmesi filan daha çok uğraştıyıroyr öyleyken adam vurmak filand aha zevkli geliyor. Ben bu makroları yaptığımda hileden farkı kalmıyor olayın. Öyle olduğunda benim hedef almak dışında oyuna katttığım birşey olmuyor gerisini mouse hallediyor.

Mouse dpi olayına önem veriyorum ama hassasiyet ayarları filan çok önemli fps oyunlarında. Nasıl diyeyim ayar çekmeden oynuyordum önceden, adamları gördüğüm gibi ölüyordum bir türlü vuramıyordum ama dpi ayarlarını filan kurcaladığımda gözle görülür bir performans artışı oldu bende. G700(veya gserisi mouse.) kullanan varsa oyun içi ve logitech programının ayarlarını yazarım.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Bende de g700 var ama bu tarz anti recoil filan makroları bana saçma geliyor. Sonuçta oyundan zevk alamk için oynuyorum, silahın sekmesi filan daha çok uğraştıyıroyr öyleyken adam vurmak filand aha zevkli geliyor. Ben bu makroları yaptığımda hileden farkı kalmıyor olayın. Öyle olduğunda benim hedef almak dışında oyuna katttığım birşey olmuyor gerisini mouse hallediyor.

Mouse dpi olayına önem veriyorum ama hassasiyet ayarları filan çok önemli fps oyunlarında. Nasıl diyeyim ayar çekmeden oynuyordum önceden, adamları gördüğüm gibi ölüyordum bir türlü vuramıyordum ama dpi ayarlarını filan kurcaladığımda gözle görülür bir performans artışı oldu bende. G700(veya gserisi mouse.) kullanan varsa oyun içi ve logitech programının ayarlarını yazarım.

Hocam dpi ayarlarını ben tam olarak çözemedim paylaşırsan sevinirim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    Inferius bunu yazdı

Hocam dpi ayarlarını ben tam olarak çözemedim paylaşırsan sevinirim.

Ben dpi 1200 de kullanıyorum ama kullandığın zemin, mouse pad filan etkiler ona göre arttırır yada azaltırsın.

Ayrıca,

http://imageshack.us/photo/my-images/138/mousepropertiesdemoad0.jpg/

linkdeki good kısmındaki gibi olması lazım alacağın değerler.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

@reamlis hacı sen bu 5 modun 5ine de geçiş yapıon mu oyun sırasında ?

ben hep 1250 de oynuyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

@Daft

Yok hocam ayrı ayrı profil oluşturmadım o yüzden cs go da değilken mesela bir çizim yapacağım zaman değiştiriyorum hassasiyeti. Ama genel kullanımdayken 1200de duruyor. Mesela dota oynarken 1000de kullanıyorum oyuna veya programa göre aralarında geçiş yapıyorum.

Toplam Hit: 19249 Toplam Mesaj: 26