Css Yeni Başladım Sonradan Container Ekleme?
-
Merhaba arkadaşlar tasarımı yaptım ettim tam sayfaya ortalıycam yaptığım tasarımı container eklemeyi unutmuşum site bu
yardımcı olabilirseniz sevinirim
-
<html> taglarından sonra <div id="container"> ekle sonra en sona </html> tagından önce kapat not:tam hatırlamıyorum body de olabilir
-
Ka1nsha bunu yazdı
taglarından sonra
ekle sonra en sonatagından önce kapat not:tam hatırlamıyorum body de olabilir
ortalama nasıl olucak sayfaya
-
margin-letf:auto;
margin-right:auto;
bununla sayfada ortalarsın
-
#container{
width: 988px;
margin: 0 auto;
top:0;
}
body{margin:auto; text-align: center; }
Css bölümüne bunları ekle
<body> den sonra
<div id="container">
bunuda alttaki body nin üstüne koy
</diV>
-
body taglarının arasına
<div id="container"> genel tüm kodlar </div>
#container { margin-left:auto; margin-right:auto; }
-
WildWamqire bunu yazdı
#container{
width: 988px;
margin: 0 auto;
top:0;
}
body{margin:auto; text-align: center; }
Css bölümüne bunları ekle
den sonra
bunuda alttaki body nin üstüne koy
hocam böylede karman çorman oldu :/
-
container olacak div in ozelliklerine style="width=950px; margin-left:auto; margin-right:auto;" yaz
-
ben heralde div positionlardan absolute özelliğini kullandığım için onlar sabit kalıyor olabilirmi?
-
<body> <div id="container"> <div id="body">
cssdeki #body zaten <body> tagını etkiliyor.Body'yi ayrıca id olarak container içinde belirtmişsin,buna gerek yok.Genişliğin conitener2e atadığından fazla olmasının sebebi id olarak belirttiğin body2nin içindeki içeriklerin containerden fazla olması ve css nin iki bodyi de etkilemesinden kaynaklanıyor.
Kısaca container divini hem body'nin içinde hem de dışında kalacak şekilde belirtmişsin.Bu yüzden body önce containeri görmeden özgün genişliği alıyor ikincisinde de etkisiz kalıyor.
-
HuwelAsK bunu yazdıid="container">id
="body">
cssdeki #body zaten
tagını etkiliyor.Body'yi ayrıca id olarak container içinde belirtmişsin,buna gerek yok.Genişliğin conitener2e atadığından fazla olmasının sebebi id olarak belirttiğin body2nin içindeki içeriklerin containerden fazla olması ve css nin iki bodyi de etkilemesinden kaynaklanıyor.Kısaca container divini hem body'nin içinde hem de dışında kalacak şekilde belirtmişsin.Bu yüzden body önce containeri görmeden özgün genişliği alıyor ikincisinde de etkisiz kalıyor.
yani container div i kullanmasamda olurmu sadece body i stillendirmem yeterlimidir