Cumhur Serbestmiş.. :) Salmışlar
-
Cumhur bugun serbest bırakılmıs ve suan evindeymiş.Arkadasları dedi vala okuldan.Sanırsam tutuksuz yargılanmak uzere serbest ama olmayabılırde tam bılmıyorum konuyu.Şuan evdeymıs :D
-
ii evine gelmiş konu tutuksuz yargımı yoksa salmışlarmı anlamadım neyse inşl. salmışlar diyecem nie böyle bişey olsun.neyse geçmiş olsun
-
ya zaten bugun serbest bırakılacagı kesın bırseydı sanırsam tutuksuz yargılanma ama sicili temiz oldgundan oda sttr edılır:D
-
yavaş okadar reklam oldu hayatta beraat vermezler ama tutuksuz yargılarlar sora salarlar yada para cezası vs
-
nickimyok bunu yazdı:
yavaş okadar reklam oldu hayatta beraat vermezler ama tutuksuz yargılarlar sora salarlar yada para cezası vs
haklısın nicksiz bencede tutuksuz yarg. sonra beraat yada para cesası ama sanırım para cesasına cevırırler.
Acaba sunu merak edıyom sımdı.Kevıne pc,elekt,hesap mak. kullanma yasagı fln olmustu hanı kevin mıtnıge acaba bunada yaparlarmıkı :)
Pc siz kafayı yerim lan:D -
ya ne ceza alıyorsa alsın eğitimini bitirmesinlerde ne yapıyorlarsa yapsınlar..
-
Ewt arkadaşlar ve sonunda bıraktılar cumhur 26/12/2005 saat : 19 : 00 itibari ile serbest bırakılmıştır. ailesine ve arakdaşlarına hayırlı ugurlu olsun.
-
şakamaka geçmiş olsun walla 1 gün karakolda delirdim cumhurun durumu harbi zor yani...
-
lan bide f tipiydi tıyırtırım la kendım orda allah dusmanıma gostermesın =)
-
gercekten zor... allah ordakıelrıne sabır versin. :) inşlh kımse bizden oralra düşmes :)
-
abiler.. adamın pc yi götürmüşlerdi acaba kasayi geri ala bilmişmi yoksa sadece incelyekceklermiş mi dağa ?
Toplam Hit: 2689 Toplam Mesaj: 20