Cumhurbaskanı Olacak Adama Bakın:S
-
ulan bir darbe olacak sabah bir kalkacan ben boku yerim hala askeriz tezkerede alamayız a.k yaa :)
-
Ya şeriat geliyor deniyo laiklik elden gidiyor deniyo yaa böyle bir şey olabilirmi ne kadar mantıksızca bu chp nin oyunundan başka hiç bir şey değil avrupa birliğine aday olan olan bir ülkenin şeriata geçeceği nasıl düşünülebilir ayrıca adamlar batmış kriz ortamından yaşanır bir ülke haline getirdiler. Kim ne derse desin bu ülke mükemmel yönetiliyo!!!
-
mükemmel mi yönetilio???
o zman bu gençlik boşuna mı yırtınıo.o yüzden mi asker muhtıra niyetinde açıklama yaptı.Sen kaç tane kendine Siyasi Af çıkartan BAŞBAKAN gördün? Türkiye ekonomisinden artan paralarla oğluna gemi alanlar, oğluna fabrika açıp sonrada ürettiği malın vergisini düşürenler ve bu konunun açılmasına sebep olanların yönetimi sence gerçekten mükemmelse diyecek başka bişeyim yok.Uzanlar bile bu ülkeyi onlar kadar soymadı ayrıca onu da geçmeyeyim.
-
gülden laiklik mesaji haberde okudum adam ne diyor ilk mesajinda okuyun bir
http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Politics&id=X1187096764328&date=14Agustos2007
-
80 ihtilalinden önce siyasetçiler defalarca uyarıldı kimse iplemedi, aynen şimdiki gibi, demokrasi var şu var bu var. Şimdi ne yazarsanız yazın o öyledir bu böyledir. Ben gördüğümü söylüyorum yanlış mıdır? doğru mudur? herkesin yanlışı kendisine yanlış doğrusu kendisine doğrudur. Açıkça ihtilal riski var bunu görememek görmezden gelmek, bu riski almak siyasetçinin elinde. Siz şimdi zannediyorsunuz ki bir ihtilal olursa halk hükümete sahip çıkacak, civciv çıkacak kuş çıkacak Menderes'e ne kadar sahip çıktılarsa bunlara da o kadar sahip çıkarlar. Sen yüzde 60 alsan ne olur 70 alsan ne olur? Orduyu karşına alacaksın devletin temel direklerini elindeki balyozla sallayacaksın ve onun adı demokrasi olacak herkes yer ordu yemez eğer ki ordu da yerse zaten TC bitmiştir bizim sözlerimizin de bir anlamı yoktur. Alın örneği [ http://www.youtube.com/watch?v=OMIvLW7ijZs ]. Askeri Müdahaleler Kemoterapi gibidir hastayı iyileştirir ama saçını, tırnaklarını döker çok canını acıtır. Seyrettiğiniz bütün demokrasi oyunları bir gecede biter bütün televizyonlar TRT olur. İki gün önce Orduya saldıranlar U dönüşü yapar Ordunun keskin kalemleri oluverirler. Abileri Ablaları da enik yavrusu gibi elleriyle koymuş gibi bulur f tipine tıkarlar. Söylediklerim kulağınıza zehir tadında geldiyse de gerçek sizlerin rüyalarınızdan ve temennilerinizden ibaret değil. Nerede kalmıştık temel hak ve özgürlüklere, demokrasi oyunu oynamaya devam!
-
cbaşkanlığı seçimine kadar bu son msj ım artık yazmayacağım çünkü inanın yeter.......
1. firex hoca doğrusun dediklerin tam anlamıyla doğru.
2. anayasa süreci normal bir şekilde işlendiği sürece ordu filan karışamaz karışırsa halk hükümeti korumaz ama % 70 le gelirler.
3.halkın tsk güveni azalır. ve ülke bataklığa gider. şu an itibariyle tbmm de herşey normal anayasa sürecinde. bir 367 sebebi vardıydı oda yok artık.
o videoya karşı forumda video eklenmişti cuntacının a.k diye harbi güzel yapmışlar o bölümü
adalet haci tamam sen mahallende bir ordu kur ve hükümeti yık yapabiliyorsan yap. bu yazdıklarımız inanki kendi düşüncelerimiz herkesin farklı düşüncesi vardır. ben ortak düşünceyi firex hocada buldum. artık yazmanın manası yok benim için. cbaşkanı seçilene kadar yazmıycam. yeter.
-
biri şu başlığı editlesin yav bi saattir adanayla ne ilgisi var diye düşünüyom.ayrıca bu ülkenin başına kim gelirse gelsin başarılı olamaz çünkü bu millet 3000 yıldır sultanlıkla padişahlıkla yönetiliyor bu ülkenin rahatlaması için 550 kafadan değil 1 kafadan ses çıkması yeterli olacaktır...
-
Bireysel olarak birşey yapmak isteseydim bu işin kolayı var ordu kurmaya gerek yok ama bunu hayata geçirmeyi bir tarafa bırak yazmam bile. İlham alan uygulamaya döken çıkar sebebi ben olurum. İnsan yapma iradesini taşıdıktan ve gerekli eğitimi aldıktan sonra istediği her adamı indirebilir öte yandan devletimize ve ordumuza bağlıyız suça meyilimiz yok. Benim devlet anlayışım Bursa Nutku'nu benimsemiş insanlarla onların yönetiminde olan kurumlarla sınırlıdır yani sen illaki devletle sorunluyum gelin beni kaşıyın dersen eşeğin kulağına suyu kaçırırsan gerekeni yaparız. Müdahale anayasa sürecini falan dinlemez adı üzerinde ihtilal. Halkın tsk ya güveni azalmaz hiçbir zaman azalmamıştır aksine artar milletvekillerinin yarısından fazlasının rüşvet davaları dokunulmazlık dolayısıyla görülemiyor, müdahale olursa en ağır şekilde cezalandırılır ve teşhir edilirler. İhtilal isteyen yok lanetli gülü de isteyen yok. Huzur içerisinde gerginlikten uzak yaşamak istiyoruz, devletle problemi olmayan bir cumhurbaşkanı istiyoruz, terörle etkin mücadele istiyoruz, çözümü zor bir şey istemiyoruz başka bir aday göstersinler koskoca partide başka hiç mi adam yok? yüzde bilmem kaçla iktidara gelen parti 3 kişiden başka aday gösteremiyor mu?
-
adalet bunu yazdı:
-----------------------------
80 ihtilalinden önce siyasetçiler defalarca uyarıldı kimse iplemedi, aynen şimdiki gibi, demokrasi var şu var bu var. Şimdi ne yazarsanız yazın o öyledir bu böyledir. Ben gördüğümü söylüyorum yanlış mıdır? doğru mudur? herkesin yanlışı kendisine yanlış doğrusu kendisine doğrudur. Açıkça ihtilal riski var bunu görememek görmezden gelmek, bu riski almak siyasetçinin elinde. Siz şimdi zannediyorsunuz ki bir ihtilal olursa halk hükümete sahip çıkacak, civciv çıkacak kuş çıkacak Menderes'e ne kadar sahip çıktılarsa bunlara da o kadar sahip çıkarlar. Sen yüzde 60 alsan ne olur 70 alsan ne olur? Orduyu karşına alacaksın devletin temel direklerini elindeki balyozla sallayacaksın ve onun adı demokrasi olacak herkes yer ordu yemez eğer ki ordu da yerse zaten TC bitmiştir bizim sözlerimizin de bir anlamı yoktur. Alın örneği [ http://www.youtube.com/watch?v=OMIvLW7ijZs ]. Askeri Müdahaleler Kemoterapi gibidir hastayı iyileştirir ama saçını, tırnaklarını döker çok canını acıtır. Seyrettiğiniz bütün demokrasi oyunları bir gecede biter bütün televizyonlar TRT olur. İki gün önce Orduya saldıranlar U dönüşü yapar Ordunun keskin kalemleri oluverirler. Abileri Ablaları da enik yavrusu gibi elleriyle koymuş gibi bulur f tipine tıkarlar. Söylediklerim kulağınıza zehir tadında geldiyse de gerçek sizlerin rüyalarınızdan ve temennilerinizden ibaret değil. Nerede kalmıştık temel hak ve özgürlüklere, demokrasi oyunu oynamaya devam!
-----------------------------şimdi sana çok merak ettiğim bir soru soracam. hani şu ihtilal yapılıyor ya bu ihtilalleri kim yapıyor ?
cevap : askerler
işte bu yanlış cevap. sorunun doğru cevapı askerin yönetim kadrosunu elinde bulunduran üst düzey paşalar.
peki bu emri kim uyguluyor ?
cevap : askerler
ha şimdi oldu. bu cevap doğru fakat dikkatini bir noktaya çekmek isterim. bu mehmetçiklerimiz halkın içinden eşit bir şekilde geldiklerine göre içlerinde de bir %46,6 lık kesim yani akp li olabilir. ihtilal yapabilmek için artık paşaları değil mehmetçiği de kandırmanız lazım. çünkü o eski dünyanın eşşek zamanı geçti. kimse kimsenin söylediğine anında itibar edip emredersiniz deyip uygulamıyor. ve bu durum yani gelişen haberleşme ve teknoloji çağı öyle ihtilal filan hikaye olduğunu açıkça ilan ediyor.
işin en üzücü yanıda ihtilal olmasın diyenleri ordu düşmanı olarak gösteriliyor. hal buki Mustafa Kemal ATATÜRK bile paşalara eğer siyaset yapacaksanız bu üniformayı bırakın yoksa ona zarar verirsiniz diyerek ten (nutuk ta) her zaman olduğu gibi zamanına ve bize yol gösteriyor.
bencede şu başlıktaki adana yı değiştirin.
-
Her ne kadar karşılıklı görüşler olsada yinede tek taraftan bakıyorsunuz sizlere bir şey soracam hele geçmişe doğru biraz acılın bu vatan neler gördu neler atlattı sadece bu resiimmi var bunlar gün ışığına cıkanlar ya cıkmayanlar Ben gördüyüm düşmandan korkmam göremediklerimden korkarım denilmiştir al birini vur ötekini hangisi elle tutulacak bir yerleri varki Ceza evinden Bu ülkenin kalbine vekil çıkıyor olacak işmi bu unutulur gider zamanla diyerleri gibi şu anda padişahlığın sadrazamlığın modern bir şekilde mecliste görüyoruz hani CUMHURİYET bizlere ement edenler atalarımız bence utanıyorlardır adı var kendisi yok denecek seviyeye gelindi.
Ben bir arkadaşımızn vermış oldugu ULU ÖNDER ATATÜRKÜN Bursa nutkuna Aynen Katılıyorum.
Allah Cumhuriyetimize Milletimize Ordumuza Zeval vermesin.