Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Boks Maçı
-
Selçuk'u küsümseyenlere o kulaklar :P
neyse :D ikisinide buraya sokaktan alıp çıkarmadılar..
Baya takip ederim kendisini.. Sanmıyorum kolay lokma olacağını..
Kalbimiz Selçuktan yana..
Kendisi dünya şampiyonasında Türkiye'yi temsil eden ilk ve tek sporcu boru değil.
-
amerikan asıllı hakem atamışlar bide :D
eleman gider yaptı sonucu aldı hakemleri değiştirdiler :D
-
Bizzat Kick Boks yaptığım için bu haberleri oldukça takip ediyoruz, Selçuk alır ama adamdaki sağlamlık hırs çok iyi.
-
Tek Yürek Tek Bilek
Selçuk AYDIN
-
HugeBroly bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------sağdaki bizden soldaki meksikalı soldakiyle kapışmışlar :D kamera önünde bugün kulaklarını siktiğim o kulak ne lan öyle okadar paranız var yok edin
-----------------------------evet selçuk çenesine hafifce dokundu çok atarlandı meksikalı abimiz gece görücez bakalım
-----------------------------link versenize hacılar merak ettim
-
Poet bunu yazdı:
-----------------------------HugeBroly bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------sağdaki bizden soldaki meksikalı soldakiyle kapışmışlar :D kamera önünde bugün kulaklarını siktiğim o kulak ne lan öyle okadar paranız var yok edin
-----------------------------evet selçuk çenesine hafifce dokundu çok atarlandı meksikalı abimiz gece görücez bakalım
-----------------------------link versenize hacılar merak ettim
----------------------------- -
bi maçı izleyelim dedik internetten paso donuyor :D
-
http://www.hdtvizle.com/357-alternatif-kanal-turk-tv-canli-hd-izle.html
Şurası biraz iyi gibi donmuyo ama görüntü kötü
-
adigestorm bunu yazdı:
-----------------------------http://www.hdtvizle.com/357-alternatif-kanal-turk-tv-canli-hd-izle.html
Şurası biraz iyi gibi donmuyo ama görüntü kötü
-----------------------------teşekkürler dostum idare edicez.Başka bulan arkadaşlar yabancı Türk farketmez linkleri atarlarsa izleriz yav.
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------bi maçı izleyelim dedik internetten paso donuyor :D
-----------------------------tarık selçuk sana benziyo la ?