D-Smarttan Uzak Durun!!!
-
Bundan aylar önce dmsartın sürekli tacizine uğradım. Yok tv kampanyamızla birlikte şu fiyata yok şöyle böyle ama nasıl arıyolar sürekli dakika şaşmıyor belli saatlerde arayıp arayıp duruyorlar.
O sırada ttnet taahütüm bitmek üzereydi. Ttnetede uyuzdum bazen sorun çıkarıyor diye. Evdede uydu yok malum peder bey yaşlı adam tv izliyor sürekli. Bir APTALLIK ettim bunlara uydum.
Neti bağlattım. Tv'de içinde oh ne güzel. İlk aylar herşey güllük gülistanlık gidiyordu. Yalnız birşey farkettim.
Bu güllük gülistanlık süreç içerisinde ben hiç online bir oyun oynamadım. Yada pingin beni dikkatimi çekecek şekilde etkileyeceği bir aktivitede bulunmadım.
Sıkıntılarım geçtikten sonra lole geri döndüm. Birkaç online oyuna tabiki.
Yalnız bu internet sağlayıcı denen ama internet sağlamaktan bir haber olan yalancı firma nasıl bir firma ise pingim 60larda seyrediyor bir an için 1000- 2000-500 çıkıyor 3 4 saniyeliğine. Bir mmo oyuncusu için bu cinnet, sinir krizi, para kaybı, zaman kaybı demek.
Aradım sorunumu çözdüklerini söylediler. Tekrar oldu. Aradım tekrar oldu. Tekrar tekrar tekrar. Bu sadece bende olan değil dsmart nete geçmeleri için yenilik heyecanıyla gaz verdiğim 2 3 arkadaşımdada oluyor. Nette arattırırsanız zaten bu sorundan herkes müzdarip. Hepimiz toplanıp aboneliklerimizin iptali ve gereken şartların sağlanmaması adına tüketici haklarına başvurmayı düşünüyoruz.
Bu ping sorununun dışında hattınız günde kafadan 5 6 kere 5 6 dakikalığına kesilir. Bu bazısında günde 2 kere filan oluyor ama kesinlikle oluyor. Müşteri hizmetleri yetersiz ve bilgisiz.
Bu firma yüzünden ödediğim faturaların yanı sıra dünyanın parasnı kaybettim. Şu anda banlanmamak için küfretmiyorum.
Online oyun oynayanlar başlangıçta olmak üzere netini verimli kullanmak isteyen HİÇ KİMSE bu firmaya yanaşmasın. Bu aralar birçok konu açılıyor. Dsmart net hakkında . Aman sakın uzak durun. Etrafınızdaki herkeside uzaktutun. Hele hele oyun oynuyorsanız 2 tane klavyemi kırdım bu firma yüzünden. Şu anda sinirden dişlerim gıcırdıyor. Koşarak uzaklaşın bu firmadan. Ttnet için söylediğim bütün kötü şeyler için yarın gidicem ttnetteki herkesi kucaklıcam. O kadar kötü durumdayım :)
Bayramın bittiği ilk gün gerekli belgeler ile tüketici hakları mahkemesine başvurucam.
Bu donanımhabere yazdığım mesaj. Donanımhaberde argoya izin verilmediğinden buraya kopyaladım tbt eki olarak. Bu sistemi yapan bu firmayı açan ne kadar annesi güzel insan varsa annesinin namusunu kirleteyim saçımı başımı yoldum sabah sabah. Aklınız varsa kaçın hatta dsmarttan ararlarsa ana bacı sovun benım yerım. Telefon kapalı arayamıyorum şerefsizleri. Adama diyorumki kardeşim ben bıktım kaçıncı arayışım buna çözüm buluyor musun bulmuyor musun diyorum adam diyorki beyefendi şimdi modem arayuzune gırmek ıcın xxx yenıden baslata tıklayın sorununuz cozulmus olması lazım amk ben modeme reset atmayı akıl edemiyor muyum be ibnenin evladı der giderim. Birkaç kez konu gördüm dsmart vs ile ilgili bunlardan uzak durun abi ttnet candır can kurban olayım ttnetin taşşağına
-
Adsl ile zaten online oyun oynanmaz en iyisi Fiber.
-
Easx bunu yazdı
.....ttnet candır can kurban olayım ttnetin taşşağına
işte ülkemin makus talihi, kötünün iyisine talim etmek....
-
Jubei bunu yazdı
Adsl ile zaten online oyun oynanmaz en iyisi Fiber.
Aga sen soğanlığı biliyo musun
-
fiber gelmedi daha buralara hocam max. hız 8 olarak gosterıyo sokakta
-
Arslan25 bunu yazdı
fiber gelmedi daha buralara hocam max. hız 8 olarak gosterıyo sokakta
Sen sus lan köylü yıl olmuş 2013 1mbitten kurtulamadın cimrilikten ölüceksin
-
-
-
Ben de bu ttnette deli oldum ya
Telefon hattımın eski sahibi ttnetliymiş. 2 senedir her hafta en az 1 2 kere arıyorlar
Her defasında canan hanımı istiyor, diyorum ki ben canan değilim canan bu telefonda yok , hiçbir zamanda olmayacak çünkü bu onun eski telefonu diyorum.
yeni değil eski yani bundan önceki sahibi, yani diyorum artık kullanılmıyor dolayısı ile bu telefon üzerinden canan hanıma erişme imkan ve ihtimaliniz bulunmamaktadır diyorum. kendisi ile de herhangi bir tanışıklığım bulunmadığı için beni boşa arayıp zaman kaybediorsunuz (gerizekalıya anlatır gibi anlatıyorum artık.)
yine de öbür hafta arıyor canan kesele görüşebilirmiyim diye, suratına kapadim , küfür ettim, insan gibi anlattım yok telefonlar durmuyor uyuz oldum.
-
arsiz maymun gibi calistiriyorlar iste
-
Birinin birinden haberi yok iste ilk arayan adam ortak havuza bi bilgilendirme mesaji koyar kaydeder buda zorunlu kilinir. abone arandi oyle birisi bulunmuyor diye bunu butun calisan personel gorur olay biter.