Da Vinci Nin Şifresi
-
valla bende o kitabi arıyorum ama sana gelen mesajları ıkı tıkla benim msn e atsan ii olur {şimdiden saol}
-
tamam..adresi bulur bulmaz veririm
http://www.globalgallery.com/images/ny-9737.jpg
isa nın sağ tarafında duran eşidir..resimdeki tek kadındır
-
Kitabı okudum,bence güzel,bazı şeyleri anlamak için bir miktar altyapı ve bilgiye ihtiyaç var. ( Tapınak Şövalyeleri,Gül-Haçlılar,Masonluk vs. )
İlla ki ben okumayacağım dersen,yakında filmi geliyor zaten,gider izlersin.
-
bi kere yazarın üslübu bir numara bu kadar sürükleyici bir roman görmedim ben hayatımda konu saçma olabilir ki saçma çünkü çoktan çürütüldü ama kitap okunmaya değer..6 günde bitti koca kitap
-
kıtabı ıkı aksamda bıtırdıydım. Yavaslamısım ama bayadır kıtap okumuyodum halda okumyom..OIkumayanalara tavsıye ederım ama guzel kıtap. Ayrıca ktaptakılere ınanmayın.
Hz Isa bekardı...Islam lıteraturu kaynaktır...
-
Burculi,senin bahsettiğin ve resmini verdiğin olay,İsa peygamberin eşini olması durumu,ortalık bu durumdan dolayı epey karışmıştı.Gnostik ve resmi kaynaklar bu yüzden birbirlerine girdiler,her iki tarafta kendi fikrini savunuyor haliyle,ama hala ortada kaıtlanmış bir durum yok.Aslında olaya normal şartlar altında bakarsak,İsa peygamberin evlenmesi kadar doğal bir şey yok.
-
ben 8 saatte kitabı okudum ve gerçekliğine inanıyorum.Hz.Isa nın evlenip evlenmemesi hiç önemli değil bence,çübkü bir insanoğlunun evlenmesi kadar doğal birşey yoktur.üstelik onun evli olması,onun peygamber olmadığını göstermez.
ama biliyosunuz hristiyanlarda bu bambaşkadır. onlar için Hz.Isa insan değil Tanrının oğludur ,o yüzden bu yazılar hristiyan kilisesiniçökertir
-
kitap vatikan tarafından boşuna yasaklanmamış. hristiyan dünyazı hakkında bayaaa şeylet anlatıyo. içlerini dışlarını görüyosun. hele o ayinler falan tamamen gerçek. yazar da okuyucuyu sıkmadan çok iyi sunmuş valla. ama sanki yazar tapınakçıları biraz korumuş gibi geldi bana. tapınakçıları sırrı saklayan masum insanlar gibi lanse etmiş. Dan Brown un bi yahudi olduğunsan şüpeleniyorum. siz ne dersiniz??
-
Kitap öyle bağladıki 2 günde bitirdim
Yakında tüm kitaplarını adamın Umarım hepsindende aynı tadı alırım
-
dan brown çok zeki bir roman yazarı ve yazdığı romanlarda kendi sanal zekasıyla tasarladığı olayları ve gerçek olayları iç içe sokarak bir eser oluşturmaya çalışmış? ve olmuşta!! ama bu eser ve bu tür eserler tarihi bilgisi (peygamberler tarihi,islami kayanaklar v.b...) olmayanları gerçeklerden kolaylıkla alı koyar!!!!!