Dağ Filmi ‘Nefes‘Leri Kesecek!
-
herkonuda küçük amerika olmak zorundamıyız arkadaş ,
bir savaşta sıçıp sıvadıktan sonra üzerine n tane film çekmeler falan
-
amk herkes gişe rekorları kıran filmler yapıyorlar bizimkiler komedi filmlerine takmışlar kafayı gidiyorlar la çanakkale savaşını filme çekebilcek bi yönetmen yokmu bu ülkede onuda mı amerikalılar çeksin biri çıksın casusluk filmi çeksin görevimiz tehlike gibi taşıyıcı gibi ama nerde bizimkiler hep komedi hep komedi
-
filme giden varmı müritcanlar?
-
Belki bu akşam giderim, gidersem çakarım bi yorum,
-
gideceğim.
nefes gibi akıllarda kalacaktırhttp://www.youtube.com/watch?v=dokkZx1dyc4&feature=related
müslüm babada ölüyo iyi ayar tutturmuşlar :)
kaygusuz tarafından 21/Kas/12 14:53 tarihinde düzenlenmiştir -
filme giden arkadaslardan iyi kotu yorum alsak. sahsen yorumlara gore gitmeyi dusunuyom
-
maycamp85 bunu yazdı
amk herkes gişe rekorları kıran filmler yapıyorlar bizimkiler komedi filmlerine takmışlar kafayı gidiyorlar la çanakkale savaşını filme çekebilcek bi yönetmen yokmu bu ülkede onuda mı amerikalılar çeksin biri çıksın casusluk filmi çeksin görevimiz tehlike gibi taşıyıcı gibi ama nerde bizimkiler hep komedi hep komedi
Onuda yapamıyorlar kardeş sorun orada zaten, komedi diye saçmalığı koymuşlar önümüze geçen "Sen Kimsin" filmini izledim izlemez olaydım.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Belki bu akşam giderim, gidersem çakarım bi yorum,
Güzel filmdi ama sonunu beğenmedim, gidin izleyin askerliğini yapanlar kendilerinden bir şey bulacak,
-
bugün izledim, çatışma sahnesi falan çok az öyle beklentiler için girmeyin derim. gişe rekoru kıracağını da hiç sanmıyorum
-