Dağ II Filmi 4 Kasım'da Sinemalarda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

4 Kasım'da sinemalarda olacak olan DAĞ II; sınır ötesi, gizli operasyonlara gönderilen, yedi kişilik bir tim, 'Fırtına Getiren'in öyküsü. İlk DAĞ filminden altı sene sonra başlayan filmde, iki can dostu Oğuz ve Bekir, ilk saha görevlerinde Irak'ta barbarlığın hüküm sürdüğü yerlere girerler. Görevleri; IŞİD tarafından infaz edilecek olan gazeteci Ceyda Balaban'ı kurtarmak ve bölgeden çıkarmak.

Askerliğin doğasını ve savaşın merhametsizliğini inceleyen filmde, Oğuz ve Bekir'in altı sene süresince Bordo Bereli olmak için eğitimlerini, ve dahil oldukları tim "Fırtına Getiren"in diğer mensuplarının efkarlı öykülerine şahit olacağız.

Masum çığlıkların yankılandığı topraklarda, felaket ve destan arasındaki çizgide, 7 bordo bereli ölümle dans edecek.

https://www.youtube.com/watch?v=bax_z2dhdfI

http://dag2film.com
    http://facebook.com/dagfilmi
    http://twitter.com/dagfilmi
    http://instagram.com/dagfilmi

coLin tarafından 06/Eki/16 19:28 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Fragman  ilk filmin  verdigi heyecanı  vermedi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalimcocuq
    Zalimcocuq's avatar
    Erkek

Uzun zamandır fragman yayınlanıyo ama inşallah ilk film kadar gerçekçi olur 

http://tahribat.com/Forum-Djarum-Geldi-191190/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

askerlikleri bitti göünüllü olarak bordo bereli filanmı oldular nedir mevzu?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

sayende dag 1'i izleidm :D bu filme direk sinemaya gidilir 

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İlk film güzeldi. Askerlerin çaresizliğini güzel yansıtmıştı ancak bol mantık hatası vardı. Şimdi burada yazıpta spoiler vermek istemiyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

İlk film güzeldi. Askerlerin çaresizliğini güzel yansıtmıştı ancak bol mantık hatası vardı. Şimdi burada yazıpta spoiler vermek istemiyorum.

resmen hükümet yandaşı  giib geldi bana , bide saçmalık ulan normal asker nasıl bordo bereli olur :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

resmen hükümet yandaşı  giib geldi bana , bide saçmalık ulan normal asker nasıl bordo bereli olur :D 

Yıllardır haber sitelerinin değişmeyen haberlerinden biridir :

Bordo Bereliler intikam için telsizlerini kapatıp operasyona gitti diye. :)

İşte 80'li yıllarda nasıl Rambo gidipte Afganistan'da Sovyet Rusları temizledi Amerikan halkının gazını aldı bu filmde o hesap.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

fransız yapımı yine gazetecinin kurtarıldığı bir özel kuvvetler filmi vardı.

ondan mı arak yaptılar acep ?

angelofhope tarafından 06/Eki/16 23:23 tarihinde düzenlenmiştir

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

valla youtube da bazı kanallar var arada bakmaya çalışıyorum içim elverdiğince ama bu filmleri görünce çok garip geliyor bana şahsen 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

tsk desteğiyle çok güzel iş çıkarmışlar, ilk filme göre arasında dağlar kadar fark var. bütün önyargılarınızı bırakıp gitmenizi tavsiye ederim.

öyle sahneler vardı ki sinemanın ortasında bağırasım geldi derken Hüseyin Nihâl Atsız'ın şiirini duymamla milliyetçi duygularım bir anda kabardı.

gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim.

saybirs tarafından 07/Kas/16 09:24 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 11181 Toplam Mesaj: 81
dağ 2 filmi